Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
να ξεμπερδευεις απ αυτη τη μαλακια όσο πιο γρηγορα μπορεις!
Σωστός.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
να ξεμπερδευεις απ αυτη τη μαλακια όσο πιο γρηγορα μπορεις!
Σωστός.
Εκανα το φανταρικο το 2004 με τους ολυμπιακους παρεα πηγα δοκιμος στη ΣΕΑΠ (στη κρητη που σημαίνει Σχολη Εφεδρων Αξιωματικων Πεζικου 'η αλλιως Σημερα Ερχεσαι Αυριο Πεθαίνεις) και εκανα 17μηνο....
περασα πουδραααααα στον αφροοοοο αν δεν εισαι τρομπας να καβαλησεις το καλαμι με τους φανταρους περνας γαματα και οι ανωτεροι σε σεβονται (συνηθως) .
το οτι φευγεις το μεσιμερι δεν παιζεται ..πας σπιτακι σου χαλαρωνεις κανεις μπανακι χε@#ις στο σπιτακι σου και οχι με ολο τον κοσμο καφεδακι το απογευμα κλπ.
Πληρωνεσαι αρκετα ωστε να τη παλεβεις χωρεις δανεια απο γονεις φιλους τραπεζες οχι οτι θα παρεις και κανα κοτερο στο τελος της θητειας αλλα τουλαχιστον δεν χρεωνεσαι γιατι ο φανταρος εχει πολλα εξοδα (οταν τον αμολαν εξω απο τις 2 το μασιμερι μεχρι το βραδυ εεε βαλε σε ευρω ποσοι καφεδες και πιτογυρα ειναι)
προσωπικα ηταν πολυ καλη επιλογη και μετραει και σαν συνταξιμα ετη που αργοτερα ισως τα χρειαστω
αντε και καλος "κοπριτης"![]()
Ναι άλλα όπως είπε o kalgeorge μετράς +180 μέρες + του ότι κάθε 3 με 4 χρόνια θα τον καλούν σεΑρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
εσύ έχεις κολλήσει με τη μέρα της απόλυσης όπως βλέπω
φιλαράκο η μέρα της απόλυσης είναι μία, οι άλλες 364;;;;;
ασκήσεις ανά την Ελλάδα για νέα όπλα και τέτοια αυτό δε μετράει?? Και αυτό το τελευταίο ΔΕΝ το
αποφεύγει με τίποτα!![]()
![]()
![]()
Που να δεις τι πάθαιναν οι ΥΕΑ στον Εβρο που υπηρέτησα εγώ το '91 ότι μακακία κάναμε εμείς οιΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ασε που ειναι και το θεμα ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ....
επρεπε να δεις τι εκαναν οι ΥΕΑ σε εμας....εκει να δεις γελιο
:rotflmao: :rotflmao:
δόκιμοι την πλήρωναν πάντα και μη φανταστείς ότι πέρναγε το δικό τους εκεί πάνω!![]()
![]()
![]()
Μαύρη θητεία κάνανε 'κει πάνω!![]()
![]()
![]()
Απο το 91 μεχρι τωρα... εχουν αλλαξει πολλααα στο στρατο εδω απο φιλο που απολύθηκε προσφατα και μενα το 04 εχει διαφορα, κολλεγιο εχει γινει το θεμα.. εντελως για "τρύφερα πόδια" ..ουγκ:rotflmao: :rotflmao:
δεν τους καλούνε όλους... και τους περισσότερους τους καλούν μόνο μία φορά. η εκπαίδευση κρατάει 5 μέρες (δευτέρα με παρασκευή), παίρνεις το 1/5 του μισθού του βαθμού σου για μια εβδομάδα και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά. Εμένα σαν εκδρομή θα μου φαίνεται και μακάρι να με καλούσαν. Για μια βδομάδα θα ξεκουραζόμουν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
+ του ότι κάθε 3 με 4 χρόνια θα τον καλούν σε ασκήσεις ανά την Ελλάδα για νέα όπλα και τέτοια αυτό δε μετράει?? Και αυτό το τελευταίο ΔΕΝ το αποφεύγει με τίποτα!![]()
![]()
![]()
Πήγα τον Οκτόβριο στην Σάμο για μετεκπαίδευση. Νοικιασα ένα δωμάτιο στο Καρλόβασι, πηγαινοερχόμουν με την μηχανή, κάναμε πολύ χαβαλέ με κάτι παλικάρια, έκανα και μπανάκι στην θάλασσα. Γενικά ήταν χαλαρά. Είχαμε και κάτι καμμένους που γκρινιάζαν συνέχεια και γελάγαμε. Και φυσικά όλα τα στελέχη μας είχαν με το "σεις" και με το "σας". Διακοπές ήταν...Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
δεν τους καλούνε όλους... και τους περισσότερους τους καλούν μόνο μία φορά. η εκπαίδευση κρατάει 5 μέρες (δευτέρα με παρασκευή), παίρνεις το 1/5 του μισθού του βαθμού σου για μια εβδομάδα και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά. Εμένα σαν εκδρομή θα μου φαίνεται και μακάρι να με καλούσαν. Για μια βδομάδα θα ξεκουραζόμουν!!
και φυσικά είναι όλα τα λεφτά το θέαμα των υπολοχαγών και λοχαγών με μούσι κ μακρύ μαλλί![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
και φυσικά είναι όλα τα λεφτά το θέαμα των υπολοχαγών και λοχαγών με μούσι κ μακρύ μαλλί![]()
![]()
![]()
![]()
πηγαινε βρε φιλε κανονικος φανταρος να τελειωνεις ΥΕΑ και μαλακιες μονο οι καυλωμενοι και οι βαρεμενοι πανε ΥΕΑ για να πουν μετα πηρα και το αστερι του ανθυπολοχαγου πριν απολυθω.
φανταρος και παλι φανταρος και στα @@ σου ολα γραμενα.12 μηνακια και τελος μετα επιστροφη στη κανονικη σου ζωη.
εξαλου εχει γινει τοσο χυμα ο στρατος που πλεον ειναι γαι τον φουτσο
μονο απο το στρατο οτι αξιζει ειναι απο ειδικες δυναμεις ολα τα αλα ειναι καραχημαριο
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
okΑρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
πηγαινε βρε φιλε κανονικος φανταρος να τελειωνεις ΥΕΑ και μαλακιες μονο οι καυλωμενοι και οι βαρεμενοι πανε ΥΕΑ για να πουν μετα πηρα και το αστερι του ανθυπολοχαγου πριν απολυθω.
φανταρος και παλι φανταρος και στα @@ σου ολα γραμενα.12 μηνακια και τελος μετα επιστροφη στη κανονικη σου ζωη.
εξαλου εχει γινει τοσο χυμα ο στρατος που πλεον ειναι γαι τον φουτσο
μονο απο το στρατο οτι αξιζει ειναι απο ειδικες δυναμεις ολα τα αλα ειναι καραχημαριο![]()
γιατι δικιο δεν εχω φιλε μου?τι να παει να κανει ΥΕΑ?ας παει να τελειωνει αφου χυμα ειναι πλεον ο στρατος.οσο αφορα που ειπα για τον φουτσο για να μην παραξηγηθω οτι σαν φανταρος εχει πλεον τρεξιμο οι ειδικες δυναμεις κανουν ακομα εκπαιδευση σωστη και καλη,στα αλλα σωματα ειναι αστα βραστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ok![]()
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
+1000 αν δεν έχει πρόβλημα με το οικονομικό ... να πάει να τελειώνει μια ωρα νωρίτερα....!!Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
γιατι δικιο δεν εχω φιλε μου?τι να παει να κανει ΥΕΑ?ας παει να τελειωνει αφου χυμα ειναι πλεον ο στρατος.οσο αφορα που ειπα για τον φουτσο για να μην παραξηγηθω οτι σαν φανταρος εχει πλεον τρεξιμο οι ειδικες δυναμεις κανουν ακομα εκπαιδευση σωστη και καλη,στα αλλα σωματα ειναι αστα βραστα.
Εμείς δλδ που κάναμε 18μηνο..... τι καταλάβαμε? Γίναμε παραπάνω άντρες?
Ρε δε ξαναγύρναγααααααααααααααααααααα που να με ...........![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εγώ πάντως μια βδομαδούλα διακοπές την έκανα!!!!![]()
![]()
Ας μιλήσω για εκεί που βρίσκομαι εγώ.ΥΕΑ Πυροβολικού.Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
γιατι δικιο δεν εχω φιλε μου?τι να παει να κανει ΥΕΑ?ας παει να τελειωνει αφου χυμα ειναι πλεον ο στρατος.οσο αφορα που ειπα για τον φουτσο για να μην παραξηγηθω οτι σαν φανταρος εχει πλεον τρεξιμο οι ειδικες δυναμεις κανουν ακομα εκπαιδευση σωστη και καλη,στα αλλα σωματα ειναι αστα βραστα.
Καυλωμένοι υπάρχουν αλλά θα ήθελαν να βρίσκονται στις ειδικές δυνάμεις.Στη "σωστή εκπαίδευση" που λες εσύ.
Το "βαρεμένοι" μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους οπότε δν το σχολιάζω.
Επίσης υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάει κανείς ΥΕΑ.Για τα μόρια που θα του χρειαστούν αργότερα σε μια πρόσληψη,επειδή κάποιος δν κατάφερε να προκόψει στη ζωή του κ μέσω του ΔΕΑ πιστευει ότι θα κάνει κάτι,άλλος επειδή δν έχει λεφτά για να περάσει στη θητεία του είτε....είτε...είτε....
Για εκπαίδευση: εγώ σαν ΥΕΑ Πυροβολικού λαμβάνω την ίδια εξειδίκευση με έναν Ανθυπολοχαγό που έχει βγάλει μια Ευελπίδων και με έναν Ανθυπασπιστή που είναι 15+ χρόνια στο στρατό.
Πριν 1 μήνα που είχαμε ανέβει στο βουνό για βολές οι ΥΕΑ κοντράριζαν στα ίσια τους Ανθλγούς και τους Ανθστες στην παρατήρηση βολής και μερικές φορές τα πηγαίναμε καλύτερα! Κ αυτά με 1.5 μόλις μήνα θητεία.
Στους ΥΕΑ υπάρχουν πολλά μορφωμένα παιδιά που σίγουρα το τελευταίο που σκέφτονται είναι:να γαμήσουμε τους Τούρκους.
![]()
κοίτα ρε που έφτασα να μιλάω υπέρ του στρατού.... :hypnotize