Μπραβο φιλε μου το αποτελεσμα σε αποζημιωνη για τον κοπο![]()
Καλες βολτες εχω και εγω κανα 2 προτζεκτ ελπιζω να τα καταφερω![]()
Μπραβο φιλε μου το αποτελεσμα σε αποζημιωνη για τον κοπο![]()
Καλες βολτες εχω και εγω κανα 2 προτζεκτ ελπιζω να τα καταφερω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Για την εξάτμιση θα διαφωνήσουμε.
Νομίζω πως είναι ΟΛΑ τα λεφτά.
Δυστηχώς είναι το καινουριο μοντέλο της Χόντα το οποίο ΔΕΝ έχει αφαιρούμενο σιγαστήρα![]()
h εξατμιση του ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ωραια, μην την αλλαξεις...
επισης ο πολυς θορυβος με αλλη εξατμιση μετα απο λιγο καιρο γινεται εκνευριστικος...
![]()
πανεμορφο!!
![]()
![]()
![]()
οσο να ηταν το κοστος φανταζομαι σε εχει αποζημιωσει και με το παραπανω!!!
![]()
![]()
![]()
:a19:
![]()
Καλα φιλε το αποτελεσμα ειναι σουπερ!!!!!μπραβω και παλι μπραβω
ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΣΩ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καλοκαιρι καλα να ειμαστε, αν (που θελω να) ερθω ξανα Χανια, υποσχεσου μου να το δω απο κοντα!!!
Πολλα μπραβο για το μερακι σου!!!
![]()
![]()
![]()
Να σας ευχαριστήσω όλους για τα συγχαρητήρια,τα μπράβο που εισέπραξα,και κερνάω τσικουδιά όποιον κατέβει φέτος Χανιά.
Ολοι σας παρακολουθήσατε μία περίληψη της ανακατασκευής,η όποία για μένα που δεν είμαι μάστορας ήταν δύσκολη.
Γενάρη και Φλεβάρη κατέβασα τα σχεδιαγράμματα και τα τεχνικα εγχειρίδια της Χόντα,και πραγματικά έριξα πολύ διάβασμα.Κυριολεκτικά έβγαλα τα μάτια μου να καταλάβω πως ήταν στην εργοστασιακή του μορφή,τι πάει που,και πως όλα αυτά πρέπει να τα βάλω να δουλέψουν.
Τοσες και τόσες φορές που έμπαινα σπίτι από το γκαράζ νευριασμένος,γιατί κάτι δε μου πήγαινε καλά,μου έλεγε η φίλη μου, ΄΄τι νόμιζες ότι θα ήταν εύκολο?΄΄και εκεί ηρεμούσα λίγο,γιατι έλεγα στον εαυτό μου,ναι δεν είχα την εντύπωση ότι θα ήταν εύκολο.
Πιστεύω ότι το μικρό θα βγάλει άνετα άλλα 25 χρονια τώρα. Τόσο απλές κατασκευές και θέλουν τόση δουλειά!
Φαντάζομαι τον εφιάλτη του ανακατασκευαστη του μέλλοντος-αν υπαρξει τέτοιος-με τις σημερινές κατασκευές,τις γεμάτες ηλεκτρονικά ΤΡS,ABS,ride by wire κλπ.
Καλο καλοκαίρι σε όλους!!![]()
![]()
Τα συγχαρητήριά μου ernti !
Μπράβο και πάλι μπράβο!
Θα δείξω τις φωτό και σε ενα φίλο που εχει παρατήσει το Daxaki του εδω και κάμπσα χρόνια, μπας και παρει χαμπάρι...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπραβο φιλε μου συγχαρητηρια
Αξιζουν την προσοχη μας τα ταπεινα πενηνταρακια του παρελθοντος..........
ΑΞΙΟΣ..!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Χιλια μπράβο φίλε !!
Φανταστικό αποτέλεσμα !!!
![]()
υγ. εχω ένα chally και έψαχνα τι να το κάνω (πέταμα-χάρισμα), μετα απο αυτό με με έπεισες να ασχοληθώ μιας και ειναι και έμενα παιδικός έρωτας και μαζι το παιδικό μου μηχανάκι !!![]()
Ηλίας
μπραβο!!!αυτα εναι...
να σου πω τωρα για εναν τυπο που βλεπω σχεδν καθε μερα πηγαινοντας στη δουλεια που πρεπει να κανει τα απιστευτα χιλιομετρα με ενα τετοιο πενηνταρακι??ποσες φορες εχω σκεφτει να σταματησω να τον ρωτησω μεχρι που ακριβως παει,διοτι εχω ακουσει την τρελη αποσταση απο δημητσανα-πατρα!!!!!!!
Μου δώσατε μιά αφορμή να επανέλθω για να βάλω και τις φωτό με το μηχανάκι τελειωμένο πλέον.
Όλο το καλοκαίρι το κυκλοφορούσα τακτικότατα
και εκεί που το πάρκαρα σε ένα τουριστικό πέρασμα,γινόταν τις κακομοίρας από φωτογραφίες.
Ολη την ώρα ήταν τουρίστες από πάνω και το χαζεύανε.
Στο δρόμο δε, είναι απίστευτο το τι διαφορετικά άτομα με ρωτάνε γι αυτό!
Τώρα άρχισα άλλο ένα,το οποίο θα είναι κάπως σπέσιαλ και την ανακατασκευή θα δείτε βεβαίως μέσα από αυτές τις σελίδες.
:smilea: