Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 169

Θέμα: Ωχ ωχ ωχ

...υπάρχουν και πολλά παραμορφωμένα παιδιά όμως... όπως και άσχετοι...

θαθελα νασουν από μία αποψη να δεις πως αλλοιώνεται ένας χαρακτήρας (κάποιου ΔΕΑ) στην προκειμένη όπου του ρίχνουν γκάζια οι πάντες ανώτεροί του, και δεν τον πάνε οι κατώτεροί του.
    θέλει πολύ μαεστρία να καταφέρεις νασαι σωστός στους άνωθεν και αρεστός στους κάτωθεν.

κατά τ'άλλα τα μειονεκτήματα και τα πρωτερήματα είναι πολυσυζητημένα.

αν δεν έχεις να κάνεις κάτι στους παραπάνω μήνες που θα υπηρετήσεις, όλα οκ!

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Το μόνο "ζόρι" θα είναι η σχολή αξιωματικών (αν είσαι πεζικό στο Ηράκλειο), κατά τα άλλα θα τα ξίνεις.
    ναι, στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού -> Σ.Ε.Α.Π. => Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις :P

6 μήνες έκατσα Πύλη και τους λυπότανε η ψυχή μου τους ΥΕΑ. Δεν ξέρω αν στα'πανε αλλά σε ώρες εκπαίδευσης πηγαίνουνε παντού τρέχοντας...

βέβαια κάνουν κ φοβερές φιλίες μεταξύ τους, όπως το δει κανείς.... εσύ κοίτα να περάσεις καλά κ αν σου λένε πετάει ο γαϊδαρος, μάλιστα να λες
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

εγω ταπεινη μου γνωμη ειναι αμα δεν κατσεις για μονιμος στο στρατο δεν χρειαζετε να πας ΥΕΑ πας απλος φανταρος να κανεις τους 12 μηνες να τελειωνεις τσακα μπαμ για να ψαξεις μετα για δουλεια εξω εφοσον δεν εχεις.οσο για την εκπαιδευση φιλε μου ζευκα παντα καλοπροερετα τα λεω εσυ που εισαι ΥΕΑ θα κανεις την σωστη σου εκαιδευση ο φανταρος ετσι οπως εχει γινει στρατος δεν κανει εκπαιδευση.

το λεω αυτο,γιατι προσαφατα μετα απο 11 χρονια αφου εχω απολυθει ειχα παει μετεκπεδευση ε λοιπον εγω μπροστα σε κατι αξιωματικους στους 18 μηνες που εκανα φανταρος ειχα κανει περισοτερα σκινακια και βολες απο τι εχουν κανει οι αξιωματικοι, καλα για κατι πολιτες που πετυχα που ειχαν απολυθει προσφατα και τους φωναξανε για μετεκπεδευση, τους ελεγα αυτα που ειχα κανει και λενε εμεις δεν καναμε τιποτα απο ολα αυτα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ...υπάρχουν και πολλά παραμορφωμένα παιδιά όμως... όπως και άσχετοι...

θαθελα νασουν από μία αποψη να δεις πως αλλοιώνεται ένας χαρακτήρας (κάποιου ΔΕΑ) στην προκειμένη όπου του ρίχνουν γκάζια οι πάντες ανώτεροί του, και δεν τον πάνε οι κατώτεροί του.
    θέλει πολύ μαεστρία να καταφέρεις νασαι σωστός στους άνωθεν και αρεστός στους κάτωθεν.

κατά τ'άλλα τα μειονεκτήματα και τα πρωτερήματα είναι πολυσυζητημένα.

αν δεν έχεις να κάνεις κάτι στους παραπάνω μήνες που θα υπηρετήσεις, όλα οκ!
    δεν έχεις καθόλου άδικο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    εγω ταπεινη μου γνωμη ειναι αμα δεν κατσεις για μονιμος στο στρατο δεν χρειαζετε να πας ΥΕΑ πας απλος φανταρος να κανεις τους 12 μηνες να τελειωνεις τσακα μπαμ για να ψαξεις μετα για δουλεια εξω εφοσον δεν εχεις.οσο για την εκπαιδευση φιλε μου ζευκα παντα καλοπροερετα τα λεω εσυ που εισαι ΥΕΑ θα κανεις την σωστη σου εκαιδευση ο φανταρος ετσι οπως εχει γινει στρατος δεν κανει εκπαιδευση.

το λεω αυτο,γιατι προσαφατα μετα απο 11 χρονια αφου εχω απολυθει ειχα παει μετεκπεδευση ε λοιπον εγω μπροστα σε κατι αξιωματικους στους 18 μηνες που εκανα φανταρος ειχα κανει περισοτερα σκινακια και βολες απο τι εχουν κανει οι αξιωματικοι, καλα για κατι πολιτες που πετυχα που ειχαν απολυθει προσφατα και τους φωναξανε για μετεκπεδευση, τους ελεγα αυτα που ειχα κανει και λενε εμεις δεν καναμε τιποτα απο ολα αυτα.
    εγώ νόμιζα ότι μίλαγες για την εκπαίδευση των ΥΕΑ! τώρα για την εκπαίδευση του απλού φαντάρου είσαι σωστός.
    κ αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πήγα για ΥΕΑ.αφού δν μπορώ να τον γλυτώσω το στρατό,τουλ να μάθω κ κάτι...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Καλή μου θητεία. Να περνάτε καλά ..
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Αντε και καλος πολιτης!

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    καλη θητεια ρε εσυ!
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67

Καλή θητεία να έχεις!

Είμαι έξω με άδεια και είμαι πολύ καλά.

O στρατός φαίνεται παιχνιδάκι σε όσους έχουν υπηρετήσει αλλά για κάποιον κακομαθημένο κι αγύμναστο ήταν τις πρώτες ημέρες μεγάλη ψυχρολουσία αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω και να μάθω κάποια πράγματα προπαντώς για 'μενα.

Σας ευχαριστώ όλους και να περνάμε όμορφα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Καλως τον ποντικομικρούλη!!!!!!!!Πως τα είδες τα πράγματα????
    Η τρύπα στο παντελόνι είναι καλή για την ουρά ή σε ενοχλεί?????????? :rotflmao:

Της Σπάρτης το στρατόπεδο,
    Που είναι δέκα μίλια,
    Με βάλανε και το'τρεχα,
    Σαν πειραγμένο χίλια...

ΚΕΕΜ, Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών, Σπάρτη...

Γνωστό στην πιάτσα και ως...

Καημένε Έλληνα Εδώ Μαρτυράς.
    Κορίτσια Εδώ Εκπαιδεύονται Μαλάκες...

Η Σχολή Αξιωματικών στη Σπάρτη απλά, δεν παίζεται... Η πειθαρχία και το καψόνι που πέφτει κάνει τους καταδρομείς να σε λυπούνται...

Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής θα ήταν να μπορέσεις να σπάσεις το ΓΑΜ***** καμπανάκι με τα ίδια σου τα χέρια...

Μαύρη πέτρα πίσω σου...
    Το χειρότερο απ' όλα βέβαια είναι να βλέπεις τη σειρά σου να απολύεται...

Είμαι Άλφα στη Σχολή,
    Και την αγαπώ πολύ,
    Τρέχω βράδυ και πρωί,
    Δίχως να ρωτώ γιατί,
    Μα όταν γίνω Βήτα πια,
    Όλα θα'ναι πιο καλά,
    Κι όταν γίνω πλέον ΔΕΑ,
    Θα' ναι όλα πια ωραία.

Καλή και γρήγορη θητεία φίλε!!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Το ταβερνάκι πίσω από τη Β.Δ. πυλη το έλεγαν Πυργάκι,ή δε θυμάμαι καλά???

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Το ταβερνάκι πίσω από τη Β.Δ. πυλη το έλεγαν Πυργάκι,ή δε θυμάμαι καλά???
    Μμμμμ... κι εγώ δεν θυμάμαι... πέρασαν και 20 χρόνια από τότε...

Αλλά τα μεζεκλίκια, ιδιαίτερα τα καλαμάκια του, δεν ξεχνιούνται...

Όπως οι 132 ευκάλυπτοι πίσω απ' τη σχολή, και τα 49 κάγκελα της πύλης που με στείλανε να τα μετρήσω ουκ ολίγες φορές...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σταματήστε κι οι δύο αλητάμπουρες :rotflmao: :rotflmao:

Ομοιοπαθής ?

XR
    XTR
    XJR

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΩΧ Ξεχάστηκα!!! Καλησπέρες 08/12/2005
    από marine521 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 16:58
  2. ωχ ωχ γριπη των πουλερικων λεει...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 13:17
  3. ΩΧ ΑρΧισε Η Eurovision...
    από BAD BOY στο forum Off topic