Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Υ.Γ. Τρομερός ήχος ............ [/B]
![]()
τι διΑλα πολυ παρεα με τον κουλαδομπουσα κανω και δεν ακουω τιποτα?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Υ.Γ. Τρομερός ήχος ............ [/B]
![]()
τι διΑλα πολυ παρεα με τον κουλαδομπουσα κανω και δεν ακουω τιποτα?
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ακούγονται όσο ακριβώς χρειάζεται, για να μην πάει και βάλει τάπες![]()
όντως, πανέμορφα πάνω στο μπουσάκι!
ευχαριστίες στην παρέα που κρατούσε τον πάνο μέσα ανυποψίαστο, στον θου βου και τον χωμάτινο για την τοποθέτηση, στον κώστα απο το μαγαζί που κρατούσε τσίλιες, μην κάνει και σηκωθεί ο ψηλός, και στην παρέα απο το απέναντι τραπέζι, που εκλεισε το κουρτινάκι στο παράθυρο για να μη μπορεί να βλέπει έξω ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α, και στον MikeG που κανόνισε τη μεταφορά, και για την φοβερή δικαιολογία που σκέφτηκε, όταν τον ρώτησε ο Πάνος γιατί δεν τα έβαλε στο καράβι την Πέμπτη το βράδυ ....
'' ήταν γεμάτο το καράβι, δεν υπήρχε χώρος...'':rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
ρε το μλκ![]()
![]()
όσο το σκέφτομαι
![]()
Μιλάμε το έχω δει 5 φορές το βιντεάκι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όντως, πανέμορφα πάνω στο μπουσάκι!
ευχαριστίες στην παρέα που κρατούσε τον πάνο μέσα ανυποψίαστο, στον θου βου και τον χωμάτινο για την τοποθέτηση, στον κώστα απο το μαγαζί που κρατούσε τσίλιες, μην κάνει και σηκωθεί ο ψηλός, και στην παρέα απο το απέναντι τραπέζι, που εκλεισε το κουρτινάκι στο παράθυρο για να μη μπορεί να βλέπει έξω ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α, και στον MikeG που κανόνισε τη μεταφορά, και για την φοβερή δικαιολογία που σκέφτηκε, όταν τον ρώτησε ο Πάνος γιατί δεν τα έβαλε στο καράβι την Πέμπτη το βράδυ ....
'' ήταν γεμάτο το καράβι, δεν υπήρχε χώρος...'':rotflmao:![]()
ρε το μλκ![]()
όσο το σκέφτομαι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
'' ήταν γεμάτο το καράβι, δεν υπήρχε χώρος...'':rotflmao::rotflmao:
ρε το μλκ![]()
![]()
όσο το σκέφτομαι
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αρα δεν ακουγοντε![]()
![]()
![]()
![]()
μην ανυσηχεις πανουλι θα στις φτιαξω εγω![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Καλορίζικες Πάνο!!!! πανέμορφες είναι
![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλχ τώρα θα ακούγεσαι γρήγορος!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Εδω να σχολιάσω και το εξής ................ τι θαύμα με τον παράλυτο λένε (Ιησούς) ............... δείτε για πότε ξέχασε - παράτησε τις πατερίτσες με το που κατάλαβε !!!
Θαυματουργές οι Yoshimura ............. !!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια που βρίσκεται όλη μέρα ;;;;;;;;;;;
ΦΩΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=P0tCJX6FUTk
old time classic αλλα δεν μπορουσα να το πω καλυτερα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολη μερα ετρεχα (λεμε τωρα) για δουλειες και για καφεδες.....![]()
φωτο σε λιγο....
![]()
Καλορίζικες ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Έχουμε μικρά καράβια εδώ & το cargo γεμίζει εύκολα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φιλούρες!![]()
![]()
p.s Το ρακάκι καλό ήταν?![]()
![]()
ρε παπαρα και εσυ...δεν μου ειπες τιποτα....και το ρακακι το τσιμπισε ο Παπ και τωρα το πινει με το αλλο λαμογιο....αν δεν το ειπιανε κιολλας απο χτες το βραδυ για να μπορεσουν να βαλουν τις εξατμησεις σωστα....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Καλορίζικες ρεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Έχουμε μικρά καράβια εδώ & το cargo γεμίζει εύκολα
Φιλούρες!
p.s Το ρακάκι καλό ήταν?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. ελα πουλακι μου επανω και θα τα πουμε απο την καλη και την αναποδη....εκτος αν προλαβω και κατεβω εγω πρωτα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
megeiaaaaaaaaaaa mplak_file_mou
EYGE paidia.....
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.