TO SALIGARI DE TO EXOUME???????
. Aυτές τις τράβηξε ο Γιώργος ο φίλος μου με το S2 και δεν μου έδωσε καμιά με το σαλιγκάρι. Δεν ξέρω με ποιανού κινητό το τραβήξατε... :smilea:
estranged αν τις φωτογραφίες δεν τις τραβάει SV rider... δεν γίνεται σωστή δουλειά... Θα ξέρουμε όμως στη συνάντηση και θα βγάλουμε δικές μας!![]()
ΣτραSVάδια!
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
giati re? auth pou trabhksa esas tous 2 den bghke kalh???
ligo kounhmenh alla einai apo tous kradasmous....!:rotflmao:
Εγώ μέσα είμαι..! Και θα πάω με τον ξάδερφο μου κι ένα φιλαράκι μου (αυτόν που ήρθε και την πρώτη φορά) για καφέ, 'Η Κρήνη, Ή Cosmos, Ή καμιά Περαία το πολύ-πολύ. Υπολογίστε ότι θα ξεκινήσουμε κατά τις 13.00 με 15.00. Για ακριβέστερη ώρα θα σας πω πιο μετά so stay tuned, ή τηλεφωνήστε μου στο 090 6972 094571 και βάλτε ΤΕΛΟΣ στη μοναξιά!!!
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
ase mas re saltapida.... prin ligo hsoun sto motomarket kai molis me eides na se fonazw kai na trexw pros ta panw sou ntrapikes kai estripses sto prwto steno deksia.... ntrepomai gia sena.....:o
Αχά,καλά άκουσα λοιπόν μια γυναικωτή φωνή να φωνάζει "καλέ σύ"!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
ase mas re saltapida.... prin ligo hsoun sto motomarket kai molis me eides na se fonazw kai na trexw pros ta panw sou ntrapikes kai estripses sto prwto steno deksia.... ntrepomai gia sena.....:o
Λέγε για καφέ θα έρθεις?
BRAOU!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
μαλ@κα....αφου εχεις DUCATI .... ΟΛΟΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ για σενα..!!!!!![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Λοιπόν εγώ με τα 2 ξαδέρφια μου (R1 & Z750) θα ξεκινήσουμε από εδώ στις 16.00 τελικά. Τώρα όπως είπα και πριν, τα μέρη παίζουν ανάμεσα σε κρήνη cosmos περαία. Θέλετε να συναντηθούμε κάπου π.χ. STER CENTURY CINEMAS και να δούμε; Θέλετε να με πάρετε τηλέφωνο για να σας πω που είμαστε, όπως αγαπάτε. Θέλετε να με γράψετε στ @@ σας, κι αυτό παίζει!![]()
My SV1OOOS...
με τετρακύλινδρους δεν κάνω παρέαΑρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Λοιπόν εγώ με τα 2 ξαδέρφια μου (R1 & Z750) ...![]()
ενιγουέι τοκ λέιτερ.(sms,pm kai tetoia)
p.s. Ενημέρωσε και τον πρόεδρα για να αρχίσει από νωρίς τη διαδικασία ενεργοποίησης του μοτοσακού του μπας και πάρει μπρος και έρθει και αυτός...
BRAOU!!!
mas prodose to bromiko karmpirater....... paideuomai akoma...
twra ekana dialeima gia mpougatsa kai pitogyro.....!
Den xerw gia sas alla egw 8a piw kafe (metaxy allon) me ton proedro kai ton Indians se ligo....
Περαστικά σου!![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Τώρα το είδα το τόπικ... Είχα μετακόμιση σήμερα...
Τελικά τι κάνατε;
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."