Ακούω και ξανακούω για χρήση μανιταριών σε μηχανές.Τι είναι αυτό ρε παιδιά καθώς θέλω να πάρω μηχανή και από ότι κατάλαβα βοηθάει στο να μην παθαίνει ζημιες? ?
Ακούω και ξανακούω για χρήση μανιταριών σε μηχανές.Τι είναι αυτό ρε παιδιά καθώς θέλω να πάρω μηχανή και από ότι κατάλαβα βοηθάει στο να μην παθαίνει ζημιες? ?
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Ευχαριστώ πολύ!Ξέρει κανεις που τα πουλάνε?Σε τι είδους μαγαζιά
Two beeeeeeeerr!!!!
σε μαγαζιά με αξεσουάρ, χοντρικά γύρω στα 80Ε
σωτήρια για σούπερσπορ, εφόσον η πτώση είναι ήπια
ορισμένες φορές μεταφέρουν τις δυνάμεις στο πλαίσιο κι αυτό στραβώνει άρα ψάξε καλά τι θα πάρεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
σε μαγαζιά με αξεσουάρ, χοντρικά γύρω στα 80Ε
σωτήρια για σούπερσπορ, εφόσον η πτώση είναι ήπια
ορισμένες φορές μεταφέρουν τις δυνάμεις στο πλαίσιο κι αυτό στραβώνει άρα ψάξε καλά τι θα πάρεις
Ακριβως!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
Για τι μοτοσυκλετα τα θελεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Ευχαριστώ πολύ!Ξέρει κανεις που τα πουλάνε?Σε τι είδους μαγαζιά
Αν μιλαμε για ον-οφφ μαλλον κοιτας προς καγκελα μερια παρα για μανιταρια
Gia to ninjaki![]()
Two beeeeeeeerr!!!!
αν το μηχανάκι σου παίρνει μανιτάρια, βάλτου οπωσδήποτε
να είναι αρκετά μικρά ώστε να μην το ασχημαίνουν, αλλά και αρκετά μεγάλα ώστε να κάνουν δουλειά αν ποτέ χρειαστεί
φυσικα υπαρχει και η σχολη που λεει οτι τα μανιταρια στραβωνουν πλαισια αν δεν απλα συρσιμο.
........ για τηγανι ειναι πολυ καλα τα πλευρωτους (PLEVROTUS) ..... Τωρα για ασπρη σαλτσα σε μακαροναδα θα παρεις τα τεμαχισμενα.... [καραμαλακοSpam Off]![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
εγω θα σου ελεγα να μην βαλεις...![]()
αλλα αυτη ειναι η δικη μου και μονο αποψη!
![]()
Δεν εχω τοποθετησει στην μηχανη μου λογω φοβου μην μου στραβωσει το πλαισιο σε πεσιμο!
Δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει το στραβωμα του πλαισιου κατα την πτωση, απλα δεν το διακινδυνευω.
Τελικα τι ακριβως προστατευουν τα μανιταρια; Μονο το ξυσιμο των πλαστικων;
Αν αυτος ειναι ο λογος τοποθετησης τους, καλυτερα να ειμαι με γδαρμενα πλαστικα, παρα με στραβωμενο πλαισιο!!
Και προσοχή στα δηλητηριώδηΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
........ για τηγανι ειναι πολυ καλα τα πλευρωτους (PLEVROTUS) ..... Τωρα για ασπρη σαλτσα σε μακαροναδα θα παρεις τα τεμαχισμενα.... [καραμαλακοSpam Off]![]()
![]()
![]()
κι αν το μχν ειναι γημνο?Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Δεν εχω τοποθετησει στην μηχανη μου λογω φοβου μην μου στραβωσει το πλαισιο σε πεσιμο!
Δεν γνωριζω κατα ποσο αληθευει το στραβωμα του πλαισιου κατα την πτωση, απλα δεν το διακινδυνευω.
Τελικα τι ακριβως προστατευουν τα μανιταρια; Μονο το ξυσιμο των πλαστικων;
Αν αυτος ειναι ο λογος τοποθετησης τους, καλυτερα να ειμαι με γδαρμενα πλαστικα, παρα με στραβωμενο πλαισιο!!