ας μη μιλησω καλυτερα και γινει της διαμαχης το καγκελο.....................![]()
ας μη μιλησω καλυτερα και γινει της διαμαχης το καγκελο.....................![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
έλα δύσκολο να γίνει διαμάχη αυτό
για την ιστορία, του έκανα δήλωση.
Επειδή ακριβώς δεν ξέρεις τι μπορεί να ζητήσει κατόπιν εορτής (χτύπησα και το σβέρκο μου, πόνεσε ο κώλος μου, μου ρήμαξε το μισό Ι.Χ. κτλ. ) , κάνεις μια φιλική δήλωση και τελειώνει εκεί...
Και αυτός είναι νόμιμα πληρωμένος .. και εσύ καλυμμένος απο κακοτοπιές.
Γιατί δεν είναι μόνο η αύξηση ασφαλίστρων αλλά και το τι μπορεί να σου τύχει και να σου ζητάει ο κάθε ένας μετά αν πάς με "κάτω απο το τραπέζι" διακανονισμούς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
A. Ποτέ ξανά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Τσαμπουνάω τέρμα τα φρένα μπρος-πίσω (abs γαρ) δώστου γλίστρυμα το μοτόρι... Πραγματικά ξενέρωσα, καθώς πήγαινα υπερβολικά σιγά και περιμένα να σταματήσει ακαριαία, αλλά λόγω κακής ασφάλτου (και abs;;; ) τσούλησα χωρίς να μειώσω καθόλου! Ευτυχώς είχα τον έλεγχο και αντί να πέσω καρφί από πίσω του, πέρασα ξυστά δίπλα.....
Β. Μιας και δεν έπαθες τίποτα () και έκανες και δήλωση, ας πούμε κάτι για τα υπόλοιπα..
Eδώ το abs ήταν καλό ή όχι; Τι λένε οι πιο έμπειροι;
Από τη μια δεν σταμάτησε (λόγω abs; ) αλλά από την άλλη δεν μπλόκαρε με απρόβλεπτες συνέπειες (πτώση; ), με βάση την περιγραφή του άτσαλου φρεναρίσματος.. Και ειχε και τον έλεγχο κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος με αποτέλεσμα να τον αποφύγει!
Σαν καλό μου φαίνεται και θα ήθελα σε ανάλογη περίπτωση να είχα abs. Oi υπόλοιποι;
Περί ABS....
αν δεν είχα, θα είχε διπλώσει το μπροστινό, δεν θα μπορούσα να αλλάξω πορεία και θα πεφτα πολύ άτσαλα πάνω του. μάλλον.... μπορεί και να μπλόκαρε το μπροστινό, να είχα αποτελεσματικό φρενάρισμα, να ψιλοέσωζα την πτώση λόγω χαμηλής ταχύτητας... ότι έκανα τόσα χρονιά που δεν είχα ABS δηλαδή![]()
![]()
τώρα με το ABS, όπως έγραψα και στο πρώτο μήνυμα, μπορεί η επιβράδυνση σε αυτα τα κρίσιμα 2 μέτρα (και στον δρόμο σαπούνι) να ήταν απογοητευτική, αλλά έμεινα όρθιος χωρίς καμία προσπάθεια. άσε ότι το μηχανάκι έστριψε εκεί που του έδειξα πάνω στον πανικό μου και γλίτωσα την σύγκρουση.