Αδύνατο Δημήτρη..Άσε που το SV κάνει κάτι κολπάκια στο γκάζι ρε γαμώτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε εσυ δεν εισαι Ροδο?? επαναπατριστηκες? παιζει να ερθεις να μας κιτρινησεις την πρωτομαγια??
Αδύνατο Δημήτρη..Άσε που το SV κάνει κάτι κολπάκια στο γκάζι ρε γαμώτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε εσυ δεν εισαι Ροδο?? επαναπατριστηκες? παιζει να ερθεις να μας κιτρινησεις την πρωτομαγια??
E BEBAIA TI TO KANAME EDW PERA??? OLA TA MHXANAKIA 8A EINAI A8ORIBA KAI RY8MISMENA NA TA DUCATI?Άσε που το SV κάνει κάτι κολπάκια στο γκάζι ρε γαμώτο...
Σημερα θα γινει μια (ακομη ) προ-συναντηση Εδω Καστορια με τν indians 3 (Kωστα) και εχω πληροφοριεs οτι μπορει να εμφανιστει και Ducaτi αυριο εαν δεν τον εμποδισει ενα συγκεκριμενο kawasaki!!
Ducati?!
Πρόεδρε τι λέει...Long way down οδοιπορικό μέχρι Καστοριά?! Βάλε ταξιδιωτικό μετά μη ξεχάσεις!![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Σημερα θα γινει μια (ακομη ) προ-συναντηση Εδω
ρε ....Προ-συναντησεις? οι Βολιωτες που ειστε? και οι Λαρισαιοι ...?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
epeidi nomizw oti etoimazoun praksikopima aurio to bradaki lew na paw bolta sthnkastoria na elenksw ti symbainei ekei pera..... xm......
Δυστηχως ακυρο απο μενα....![]()
![]()
Παιζει δουλειά :a37:![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Οι βολιωτεs ειναι στην Καστορια:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε ....Προ-συναντησεις? οι Βολιωτες που ειστε? και οι Λαρισαιοι ...?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
![]()
ΡΕ Τεο..? δεν θαρθεις την 1ομαγια ?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Kαλά ρε...φουλ τριήμερο σε χώσανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
![]()
Έλα έστω για μια ημέρα...
Με ποιόν θα ανέβω εγώ πάνω...φοβάμαι μόνος μουυυυυυυυυυ:rotflmao:
Για πείτε ρε με διαμονή τί έχετε κανονίσει.?
Απ'ότι με είπε ο πρόεδρας οι περισσότεροι θα μείνετε σε γνωστούς/φίλους...
Είναι κανείς για ξενοδοχείο?
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Οι Αθηναίοι από πιο μέρος θα ξεκινήσετε την Παρασκευή και τι ώρα; Είναι ένα παλικάρι που θα έρθει (ξάδερφος φίλου) και θα είναι μαζί σας. Άντε λέγετε!
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Ποιοί Αθηναίοι?
Μόνο εγώ όπως φαίνεται θα είμαι(κι ελπίζω να μην μου κάνει περίεργα το πίσω μου λάστιχο,αύριο θα πάω να μου περάσουν κορδόνι)
Εγώ πάντως λέω για Παρασκευή γύρω στο μεσημεράκι να ξεκινήσω και επιστροφή Σάββατο απόγευμα-βράδυ,να γλυτώσω τους κάφρους της Κυριακής
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
antalakste thlefwna.
aurio parakalounte osoi 8eloun diamonh na to dhlwsoun kai na kanonhsoume me to indians gia fthno katalhma.
ante ante 5+ shmera....
egw pempth apogeuma 8a eimai katw.!
Ektos apo emas,Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
antalakste thlefwna.
aurio parakalounte osoi 8eloun diamonh na to dhlwsoun kai na kanonhsoume me to indians gia fthno katalhma.
ante ante 5+ shmera....
egw pempth apogeuma 8a eimai katw.!
8a einai kanenas allos apo pempth??