9,2????
μπράβο....το τελικιάζεις μόνιμα??
9,2????
μπράβο....το τελικιάζεις μόνιμα??
κι ομως παιδια η καταναλωση που λεω πηγαινα μεχρι 7-8χιλ στροφες....Σημερα ομως πηγα ραφηνα και καποιος μου ειπε να το ξεκαπνισω λιγο μπας και ειναι αυτο....Ετσι επιασα την αττικη και χτυπησα λιγα κοκκινα στο στροφομετρακι και τα αποτελεσματα?????? 4.3 λτρ στα 90 κμ....Τωρα πως και τι μη ρωτησετε...Μαλλον το μηχανημα ειναι γεννημενο για μεγαλες συγκινησεις....πηγα και γεμισα ενω ο μερικος ελεγε 90 μονο και μονο απο περιεργεια και τ αποτελεσμα πραγματικα απιστευτο...
Πιστευω οτι δεν εχεις "σταθερο" γεμισμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
κι ομως παιδια η καταναλωση που λεω πηγαινα μεχρι 7-8χιλ στροφες....Σημερα ομως πηγα ραφηνα και καποιος μου ειπε να το ξεκαπνισω λιγο μπας και ειναι αυτο....Ετσι επιασα την αττικη και χτυπησα λιγα κοκκινα στο στροφομετρακι και τα αποτελεσματα?????? 4.3 λτρ στα 90 κμ....Τωρα πως και τι μη ρωτησετε...Μαλλον το μηχανημα ειναι γεννημενο για μεγαλες συγκινησεις....πηγα και γεμισα ενω ο μερικος ελεγε 90 μονο και μονο απο περιεργεια και τ αποτελεσμα πραγματικα απιστευτο...
Όντως, 4,3λίτρα για 90 χιλιόμετρα "κόκκινα" δεν είναι σωστό... Μάλλον στο γέμισμα ο κάθε βενζινάς ανάλογα τα κέφια του σε αφήνει στο +-1-2 λίτρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Πιστευω οτι δεν εχεις "σταθερο" γεμισμα.
Ληστόπουλα για αύριο τον καφέ θα τον πιούμε;;; Για πείτε!!!
Η πρόταση για να δούμε το ASSEN το απόγευμα νομίζω συνδυάζει ώρα καλή γιατί θα έχουμε φάει, λογικά ο καιρός θα είναι σαν σήμερα... Οπότε μας βολεύει! Νομίζω τους αγώνες τους παίζει και ένα καφέ στην Αλίμου, που έχει μιά MV Agusta συνήθως απ'έξω...
Γεια χαρά λήσταρχοι!
Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αυτή την εποχή το Bandit που πωλείται καινούριο είναι το 2008 ή το νέο του 2009?
Καλημέρα!Όσο κανόνιζε η Κατερίνα κάτι γινόταν φίλε...Θα αργήσει μάλλον ή επόμενη βόλτα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ληστόπουλα για αύριο τον καφέ θα τον πιούμε;;; Για πείτε!!!
Η πρόταση για να δούμε το ASSEN το απόγευμα νομίζω συνδυάζει ώρα καλή γιατί θα έχουμε φάει, λογικά ο καιρός θα είναι σαν σήμερα... Οπότε μας βολεύει! Νομίζω τους αγώνες τους παίζει και ένα καφέ στην Αλίμου, που έχει μιά MV Agusta συνήθως απ'έξω...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Καλησπερίζω τους ληστές.... και ως (εντός του μήνα) μελλοντικός ληστής και εγώ, θέλω μία συμβουλή....
Bandit 650s '05 σε πολύ καλή κατάσταση με 7000 χλμ (το σέρβις στα 6000 έχει γίνει κανονικά) με 3.800Ε ή καινούργια με 5850Ε...????
Το ελαιόψυκτο θα έχει πρόβλημα μέσα στην Αθήνα????
HEEEEEELP![]()
![]()
Πω πω ρε φίλε(3800),τσάμπα πράμα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mugen13
Καλησπερίζω τους ληστές.... και ως (εντός του μήνα) μελλοντικός ληστής και εγώ, θέλω μία συμβουλή....
Bandit 650s '05 σε πολύ καλή κατάσταση με 7000 χλμ (το σέρβις στα 6000 έχει γίνει κανονικά) με 3.800Ε ή καινούργια με 5850Ε...????
Το ελαιόψυκτο θα έχει πρόβλημα μέσα στην Αθήνα????
HEEEEEELP![]()
![]()
![]()
Εννοείτε ότι δεν θα έχει πρόβλημα μέσα στην πόλη.Από εκεί & πέρα είναι θέμα γούστου...Έχω το 600 του 2004 με κανένα πρόβλημα![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Παντου υπαρχει μια Κατερινα!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Καλημέρα!Όσο κανόνιζε η Κατερίνα κάτι γινόταν φίλε...Θα αργήσει μάλλον ή επόμενη βόλτα!!![]()
![]()
Με λησμονισατε εεεε??? :smilea:![]()
Λεπον, πειτε αν βολευει αυτο το σκ που ειναι 3ημερο, η το αλλο, και απο κει και περα κανονιζω γιατι μου φαινετε χωρις εμου δε μπορειτε![]()
Ελα να ακουω προτασεις για μερες και το που το βρισκουμε![]()
Αν αργησω να απαντησω μη μου ανχονεστε, θα τη βρω την ακρη![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Που χάθηκες και μας άφησες μόνους και ανοργάνωτους?![]()
Αφού τελείωσε το Πάσχα και οι διακοπές πρέπει να οργανωθούμε σιγά-σιγά.
Ειναι για να σας λειπω βρεΑρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Που χάθηκες και μας άφησες μόνους και ανοργάνωτους?![]()
Αφού τελείωσε το Πάσχα και οι διακοπές πρέπει να οργανωθούμε σιγά-σιγά.![]()
![]()
Η κυριακη πως σας ακουγετε για βολτιτσα??? Συνδιασμενο βεβαια με την παρακολουθηση του αγωνα στην Ισπανια που ειναι στις 14:00 αν δε κανω λαθος![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
μηπως εχει βαλει καποιος αποστατες στο τιμονι; εχει η αντιπροσωπια η σε after μαγαζια να κοιταξω;
μαλον θα με βολευε καλυτερα λιγο πια πανω το τιμονι..
Αν εχει ντουλαπακι στο φαιρινγκ ειναι του 09 .Αρχικά δημιουργήθηκε από funk
Γεια χαρά λήσταρχοι!
Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αυτή την εποχή το Bandit που πωλείται καινούριο είναι το 2008 ή το νέο του 2009?
- Omnia mea mecum porto -