Γειά σας παίδες και χρόνια πολλά. Θάνος newfis εδώ. Με σκουτεράδες ασχολείστε καθόλου ή τους σνομπάρετε?Χωράνε στη minaroμοτοπαρέα και σε καμια βόλτα (έστω και σκούπα ρ αδερφέ)? :-) Ελπίζω να γνωριστούμε :-)
Γειά σας παίδες και χρόνια πολλά. Θάνος newfis εδώ. Με σκουτεράδες ασχολείστε καθόλου ή τους σνομπάρετε?Χωράνε στη minaroμοτοπαρέα και σε καμια βόλτα (έστω και σκούπα ρ αδερφέ)? :-) Ελπίζω να γνωριστούμε :-)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ολοι χωρανε στην παρεα καλως ηρθες ρε συ μην μας καρφωνεις στην υπολοιπη Ελλαδα minaroparea με το καλημερα:rotflmao: :rotflmao:
ψιτ ... κοριτσια ... τωρα σας ανακαλυψα ..... για κανονιστε καμια βολτουλα να τα πουμε απο κοντα να γνωριστουμε κι ολας .....εχω τοσο καιρο στην πατρα και δεν εψω βγει βολτα με δευτερη μηχανη ουτε μια φορα ..... που ειστε ολοι εξαφανισμενοι ???
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Στην προηγουμενη συναντηση που ησουν???
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=14
![]()
![]()
δεν γνωριζα ... τωρα ειδα το ποστ ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Στην προηγουμενη συναντηση που ησουν???
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=14
![]()
![]()
απο σαββατο κι εγω πατρα
![]()
![]()
![]()
minaroΜΟΤΟπαρέα είπα :P Εδώ πήγα στα Ιωάννινα σε μια συνάντηση και μου είπαν με τη μία καλώς τον μινάραΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ολοι χωρανε στην παρεα καλως ηρθες ρε συ μην μας καρφωνεις στην υπολοιπη Ελλαδα minaroparea με το καλημερα:rotflmao: :rotflmao:. Μη καρφωνόμαστε τώρα και πίσω πίσω μου λες?
![]()
Θρασύβουλα έλα την Κυριακή Καλάβρυτα..θα είμαστε 2-3 .. ( αν μας προλαβαίνεις με το R1..γιατί μπαίνουμε γρήγορα στις στροφές.. :rotflmao: :rotflmao: )
την Κυριακη ειναι ο αγωνας στην Τριπολη ....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Παιδες εγω Σ/Κ θα ειμαι Πιτιτσα στην Κ10 ελατε να δειτε και την αναβαση να γουσταρεται θα ειμαι κριτης εκει.![]()
Εγω λεω για βολτουλα προς προυσο το επομενο μαλλον Σ/Κ αμα γουσταρεται το συζηταμε![]()
Ωραία θα είναι και η ανάβαση..αλλά είναι με κουτιά και την έχω φάει με το κουτάλι καθώς ξυπνάω απ τις δοκιμές τους και μόνο χρόνια τώρα :-)
Γεια χαρά σε όλους τους μουρλούς Πατρινούς,
θα ανεβώ προς Σέρρες την Παρασκευή 8 Μαιου (θα βρώ τον jfx στο Βόλο και θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι πάνω), αν κάποιος έχει κανονίσει να πάει στο Track Day και θα πάει οδικώς, ή απλά γουστάρει βολτίτσα μέχρι Γαλαξίδι ή Άμφισσα η και Λαμία βρε αδερφέ, πείτε το αν είναι να ανεβούμε παρέα, θα είστε παραπάνω απο ευπρόσδεκτοι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Γεια χαρά σε όλους τους μουρλούς Πατρινούς,
θα ανεβώ προς Σέρρες την Παρασκευή 8 Μαιου (θα βρώ τον jfx στο Βόλο και θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι πάνω), αν κάποιος έχει κανονίσει να πάει στο Track Day και θα πάει οδικώς, ή απλά γουστάρει βολτίτσα μέχρι Γαλαξίδι ή Άμφισσα η και Λαμία βρε αδερφέ, πείτε το αν είναι να ανεβούμε παρέα, θα είστε παραπάνω απο ευπρόσδεκτοι!
Φωτη, εγω θα ανεβω με κατι ζακυνθινους....................Παρασκευη πρωι θα ξεκινησουμε απο πατρα....θα ειμαι με τρειλερ, αλλα ενας-δυο απο αυτους θα ερθουν οδικος............Εαν ψηνεσαι στειλε Pm για τα περαιτερω (ξερω, ξερω οι ταχυτητες θα ειναι βασανιστικες, αλλα στον ναο ειναι το ζουμι)
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Πισω και εγω!!!
Καλως σας βρηκα και ελπιζω να ειστε οπως σας αφησα...![]()
Καλως τα και τα νεα τα παλικαρια(νεα στο topic γτ δεν ξερω τι προιστορια εχουν)![]()
Θα τα πουμε εν καιρω...![]()
![]()
![]()
Mεγαληηηηηηηηηηηη................αλλα ειμαστε ντροπαλοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλως τα και τα νεα τα παλικαρια(νεα στο topic γτ δεν ξερω τι προιστορια εχουν)![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
minaroΜΟΤΟπαρέα είπα :P Εδώ πήγα στα Ιωάννινα σε μια συνάντηση και μου είπαν με τη μία καλώς τον μινάρα........
θα πρεπει να ξερεις τοτε πως εμεις λεμε τους αλλους και οχι αυτοι εμας![]()
καλως μας βρηκες![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ