ρε φιλε το μηχανακι δεν δουλευει καθολου....Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
![]()
τι φορας πανω?
ρε φιλε το μηχανακι δεν δουλευει καθολου....Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
![]()
τι φορας πανω?
yoshimura tri-oval και BΜC φίλτρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gousouxourou
ρε φιλε το μηχανακι δεν δουλευει καθολου....
τι φορας πανω?
Αλλά με το φίλτρο έχασα πολύ τελική κ δεν κέρδισα καθόλου στις χαμηλο-μεσαίες κ μάλλον θα βάλω το μαμα πάλι.
Θέλει power commander....
εγω ειχα το ιδιο μηχανακι με ολοσωμη και φιλτρο bmc και δουλευε καλυτερα απο αυτο μεχρι να βαλω το pc3
ειμαι σιγουρος οτι δεν πηγες να το περασεις απο το yoshimura emulator για ρυθμιση του μιγματος.
και δες και αν δουλευουν σωστα οι πεταλουδες του γκαζιου σου
![]()
![]()
![]()
Ρε αδέρφια, με το συμπάθιο κιόλας αλλά πως τα βγάζεται όλα αυτά τα αλόγατα στα 750???? Εδώ είδαμε μαμά Κ6 με νούμερα από 126 εώς 134 τροχό!!! Εγώ (Κ7 750) το μέτρησα στα 11000χλμ με r55 slip on και bmc και έβγαλα 122 τροχό (με ρύθμιση μείγματος κιόλας). Δηλαδή μαμα το δικό μου πόσα θα έβγαζε 115??? Λετε να παίζει τίποτα με τις πεταλούδες που λέει και ο προλαλήσαντας ή παίζει τόσο πολύ ρόλο που η μέτρηση έγινε σε 30 βαθμούς κελσίου (μέτρηση δυναμόμετρου) και όχι σε 10 περίπου που βλέπω στα άλλα??? Έχω και το σιγαστήρα πάνω βέβαια αλλά αυτός άντε να δώσει 1-2 άλογα....
Bull
Φιλε καλησπερα! Ηθελα να σε ρωτησω κατι...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
με μπερδεψες μαρον...
ποιο ανεβασε 1000 στροφες πανω στην 6η?
σε τι μηχανακι θες εσυ να ανεβασεις στροφες?
εγω προσωπικα μπορω να κανω hayabusa 02-07 να ανεβασει μεχρι 12.550 πραγματικες...με χαρτογραφηση του μαμα εγκεφαλου...
Εχω ενα busa 08 με τελικα Akrapovic, φιλτρο pipercross και Χ-TRE(αντικοφτης)
Χρειαζεται να κανω νεα χαρτογραφιση στον εγκεφαλο? Η καλυτερα... γινεται νεα χαρτογραφιση στον εγκεφαλο?
Εγω νομιζω οτι αυτα που εχει το μηχανακι ειναι πολυ νορμαλ και δε χρειαζεται, αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σου!![]()
Ευχαριστω!!!![]()
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!