Σελίδα 30 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 202526272829303132333435 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 436 έως 450 από 596

Θέμα: 1n pannellhnia synanthshs SV

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval
    Paraskevi kata tis 12 to prwi 8a eimai ekei. Ksekinw apo a8ina gyrw stis 9 (proypo8esi oti 8a ksypnisw). poio einai to plano. 8a pame gia mases kai spiniarismata se tzatziki? 8a fygw mallon savvato.

katalyma? kserei kaneis kati f8ino se volo? 8a er8ei gnwsti fan twn SV apo saloniki na mas synantisei me .... KTEL!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
    Paraskevi kata tis 12 to prwi 8a eimai ekei. Ksekinw apo a8ina gyrw stis 9 (proypo8esi oti 8a ksypnisw). poio einai to plano. 8a pame gia mases kai spiniarismata se tzatziki? 8a fygw mallon savvato.

katalyma? kserei kaneis kati f8ino se volo? 8a er8ei gnwsti fan twn SV apo saloniki na mas synantisei me .... KTEL!
    8a er8oume emeis na se paralaboume apo to ktel. Oso gia ypno pare ton alex h ton indians ena thlefvno. An den ta exeis steile moy ena pm na se pw..

Χρηστοs.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Γνωστή fan των SV και δεν θα την πάρουμε στη σέλα; Εάν είναι αδυνατούλα τις έχω μπουφάν και κράνος, και φυσικά σέλα και χειρολαβές! :rotflmao:

Εγώ λέω να ξεκινήσω Παρασκευή πρωί γιατί μάλλον με βλέπω για αυθημερόν ρε γαμώτο, όπως το είχα αρχικά κανονίσει. Θα την παλέψω μήπως δεν δουλέψω το Σάββατο... Θα ξεκινήσει κανένας Παρασκευή πρωί; Λέω για περίπου 10 η ώρα.

LOL!!! :rotflmao: :rotflmao: Φτάσαμε τις 30 σελίδες!!! Αυτό είναι πραγματικά ανέκδοτο!!! "Πόσες σελίδες χρειάζονται για να κανονίσουν συνάντηση οι κάτοχοι SV/TL σε ένα forum;" ΧΑΧΑΧΑ!

Πρόεδρε πάνε ΑΜΕΣΩΣ στο πρώτο post που λανθασμένα γράφεις τόσο καιρό πως η συγκέντρωση έγινε, και κάνε το απαραίτητο edit...
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
    Γνωστή fan των SV και δεν θα την πάρουμε στη σέλα; Εάν είναι αδυνατούλα τις έχω μπουφάν και κράνος, και φυσικά σέλα και χειρολαβές! :rotflmao:

Εγώ λέω να ξεκινήσω Παρασκευή πρωί γιατί μάλλον με βλέπω για αυθημερόν ρε γαμώτο, όπως το είχα αρχικά κανονίσει. Θα την παλέψω μήπως δεν δουλέψω το Σάββατο... Θα ξεκινήσει κανένας Παρασκευή πρωί; Λέω για περίπου 10 η ώρα.

LOL!!! :rotflmao: :rotflmao: Φτάσαμε τις 30 σελίδες!!! Αυτό είναι πραγματικά ανέκδοτο!!! "Πόσες σελίδες χρειάζονται για να κανονίσουν συνάντηση οι κάτοχοι SV/TL σε ένα forum;" ΧΑΧΑΧΑ!

Πρόεδρε πάνε ΑΜΕΣΩΣ στο πρώτο post που λανθασμένα γράφεις τόσο καιρό πως η συγκέντρωση έγινε, και κάνε το απαραίτητο edit...
    Sir Μήτσε τ'είν'αυτά που λες;Θα βγάλεις το μονόσελο απ'το δεύτερο ομορφότερο Sv στην Ελλάδα;
    Αυτό που κάνει τη φριτέζα το ioannides σκόνη;
    Τη γιαπωνέζα καλλονή;
    ΟΧΙΠΟΤΕ!!

Να βγάλεις εισιτήριο για τη γνωστή fan των SV να'ρθει αεροπορικώς(ή έστω με ΚΤΕΛ,ή βρες της δανεικό μηχανάκι).

Και να σου πω ένα μυστικό;

...............

.................

.
    ...........................................................

..............................
    .................

..................................

το μονόσελο δίνει +10 άλογα τροχό και ανεβάζει 1500 στροφές τογκόφτη...

12 θα είμαι Βόλο το πρωί της Παρασκευής και αυθημερών. Βασικά...μέχρι τις 3 θα εχω φύγει...
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

POLY 8A KATSETE RE.... TI NA SAS PW........

AKOUSATEEE AKOUSATEEEEEEE......
    PARTE MAZI SAS KAI KANA ADIABROXO GIATI MALLON 8A XALASEI O KAIROS... EMEIS OMWS DE PTOOYMASTE!!!!!!!!1 EGW EIMAI KA8'OLA ETOIMOS....! KAI DIPSAW KAI PEINAWWW!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    AKOUSATEEE AKOUSATEEEEEEE......
    PARTE MAZI SAS KAI KANA ADIABROXO GIATI MALLON 8A XALASEI O KAIROS... EMEIS OMWS DE PTOOYMASTE!!!!!!!!1 EGW EIMAI KA8'OLA ETOIMOS....! KAI DIPSAW KAI PEINAWWW!!!!!!!
    ME TOO

ti na mas peis kai esy re... edw 8a mas er8eis me v-strom....
    ase mas isixous na poume.....

loipon telika pemth apogeuma? mporei na er8ei mazi mas kai o saltapidas an er8ei apo pempth....

Eγώ πτοούμαι κάμποσο γιατί εκτός απο την ταλαιπωρία που έτσι κι αλλιώς θα έχω, έχω και slick στο χρέπι μου οπότε δε το συζητάω να κυκλοφορήσω ούτε κάν πάνω σε ροχάλα, πόσο μάλλον σε βρεγμένο δρόμο.
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

TO HKSERA OTI EISAI GAY.....

DIMVAIL + KORITAKI---> 1 DIKLINO
    SALTAPIDAS + AGGELOS ---> ROZ SOUITA EEE..... 1 DIKLINO

ALOI 8ELOUN DWMATIA H SYGATIKISI???

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Αν είναι έτσι ρε Τζώνη να ξεκινήσουμε πιο νωρις ρε, ας φύγουμε και 8:30 αντί για 10... Αρκεί να μη φτάσουμε εκεί και κοιμούνται ακόμα τα άλλα τα ρεμάλια από τις κραιπάλες της προηγούμενης μέρας! :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Αρκεί να μη βρέχει ρε γαμώτο... Τελικά ΠΟΣΟΙ είμαστε με τις τελευταίες απώλειες; Η μόνο ο bikerted & o TOLISTOLAROS θα λείπουν τελικά; ο Tropeas θα έρθει ή θα μας κρεμάσει; Ο div400 γιατί δεν έδωσε στίγμα τώρα τελευταία; Φτάσαμε τις 30 σελίδες για να τα παρατήσουμε τώρα;΄

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ;
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Εγω παντοs εδω θα μεινω!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    Εγω παντοs εδω θα μεινω! [/QUOT

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 190 (small).jpg 
Προβολές:	57 
Μέγεθος:	58,0 KB 
ID:	162154

Παρόμοια θέματα

1. Project SV/MV/RC30/Ducati/GSX-R
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 08:16
  2. Suzuki SV-650S
    από m1ke στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2005, 23:27
  3. Fz6 Fazer η Suzuki sv 650s?????
    από KostasXios στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 16:35
  4. Βαλτε SV 650-100,TL R-S 1000 ection
    από gcrook στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2005, 14:41
  5. Synanthsh Ayrio Salonikh!!!
    από tamis στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα