Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Μικρός ο τράκος, μικρό και το κακό

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ας μη μιλησω καλυτερα και γινει της διαμαχης το καγκελο.....................
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

βολτάδικο μέλος
    έλα δύσκολο να γίνει διαμάχη αυτό

για την ιστορία, του έκανα δήλωση.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επειδή ακριβώς δεν ξέρεις τι μπορεί να ζητήσει κατόπιν εορτής (χτύπησα και το σβέρκο μου, πόνεσε ο κώλος μου, μου ρήμαξε το μισό Ι.Χ. κτλ. ) , κάνεις μια φιλική δήλωση και τελειώνει εκεί...

Και αυτός είναι νόμιμα πληρωμένος .. και εσύ καλυμμένος απο κακοτοπιές.

Γιατί δεν είναι μόνο η αύξηση ασφαλίστρων αλλά και το τι μπορεί να σου τύχει και να σου ζητάει ο κάθε ένας μετά αν πάς με "κάτω απο το τραπέζι" διακανονισμούς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Μικρός ο τράκος, μικρό και το κακό

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Τσαμπουνάω τέρμα τα φρένα μπρος-πίσω (abs γαρ) δώστου γλίστρυμα το μοτόρι... Πραγματικά ξενέρωσα, καθώς πήγαινα υπερβολικά σιγά και περιμένα να σταματήσει ακαριαία, αλλά λόγω κακής ασφάλτου (και abs;;; ) τσούλησα χωρίς να μειώσω καθόλου! Ευτυχώς είχα τον έλεγχο και αντί να πέσω καρφί από πίσω του, πέρασα ξυστά δίπλα.....
    A. Ποτέ ξανά!!

Β. Μιας και δεν έπαθες τίποτα ( ) και έκανες και δήλωση, ας πούμε κάτι για τα υπόλοιπα..

Eδώ το abs ήταν καλό ή όχι; Τι λένε οι πιο έμπειροι;
    Από τη μια δεν σταμάτησε (λόγω abs; ) αλλά από την άλλη δεν μπλόκαρε με απρόβλεπτες συνέπειες (πτώση; ), με βάση την περιγραφή του άτσαλου φρεναρίσματος.. Και ειχε και τον έλεγχο κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος με αποτέλεσμα να τον αποφύγει!
    Σαν καλό μου φαίνεται και θα ήθελα σε ανάλογη περίπτωση να είχα abs. Oi υπόλοιποι;

βολτάδικο μέλος
    Περί ABS....

αν δεν είχα, θα είχε διπλώσει το μπροστινό, δεν θα μπορούσα να αλλάξω πορεία και θα πεφτα πολύ άτσαλα πάνω του. μάλλον.... μπορεί και να μπλόκαρε το μπροστινό, να είχα αποτελεσματικό φρενάρισμα, να ψιλοέσωζα την πτώση λόγω χαμηλής ταχύτητας... ότι έκανα τόσα χρονιά που δεν είχα ABS δηλαδή

τώρα με το ABS, όπως έγραψα και στο πρώτο μήνυμα, μπορεί η επιβράδυνση σε αυτα τα κρίσιμα 2 μέτρα (και στον δρόμο σαπούνι) να ήταν απογοητευτική, αλλά έμεινα όρθιος χωρίς καμία προσπάθεια. άσε ότι το μηχανάκι έστριψε εκεί που του έδειξα πάνω στον πανικό μου και γλίτωσα την σύγκρουση.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 12:04
  2. Ο αισθητήρας της νεκράς και το κακό συναπάντημα...
    από odt στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2009, 09:29
  3. ΤΟ ΚΑΛΟ.......ΤΟ ΚΑΚΟ.......ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.............
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2007, 23:55
  4. Θα το κανω, κι ας μου βγει και σε κακο..
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF