αν πιστευεις πως οι μηχανες ειναι ιδιες με το '30,κανεις μεγαλο λαθος...το κοστος για ενα παπι ειναι πολυ μικρο για μεσα στην πολη,γυρω στα 2000 ευρω που αν το πας με δανειο βγαινει ενα αμελητεο κοστος καθε μηνα+την γελοια συντηρηση....χωμα(πραγματικα χωμα,οχι βολτα σε καποιο χωματοδρομο) πανε ελαχιστοι οποτε δε το βαζω στην κουβεντα καν σαν παραμετρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Διάβασα πολύ καλά αυτό που είπες. Το τι πιστεύεις χωρίς να το έχεις δοκιμάσει δε σημαίνει οτι ισχύει κ όλας. Το megascooter κινείται μια χαρά μες την πόλη. Ανεβαίνει πεζοδρόμια δε ζαλίζει τον κ@λο του αναβάτη σε λακούβες και περνάει έυκολα ανάμεσα απο αμάξια. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να είχαμε ένα 100ρι για μες την πόλη ένα 500ρι για ταξίδι και μια πραγματική on-off για το χώμα. Αλλά δεν είναι έυκολο για την τσέπη του καθενός. Το megascooter προσφέρει πιο πολλά απο μια μηχανή ότι και να μου πεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δε μοιάζει με την BMW του 1930 +αναρτήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει περάσει σε πωλήσεις την μηχανή. Για το ταξίδι που λες..φάσκεις και αντιφάσκεις στα λεγόμενα σου.
Μόλις παρατήσεις το αμάξι χειμώνα καλοκαίρι για να πηγαίνεις στη δουλειά και αποσυμφορήσεις την κίνηση των δρόμων. Έλα να μου πεις για την αγάπη και το πάθος του μηχανόβιου ή αν είμαι η όχι δικυκλιστής επειδή οδηγώ scooter. Αυτός ο ρατσισμός δλδ είναι πραγματικά ντροπή για όλους τους δικυκλιστές πιστεύω.
οποτε παιρνεις ενα παπι και μια μηχανη για βολτες,ταξιδια και ο,τι κανεις κεφι.
δεν καταλαβα που τα λεγομενα μου αντικρουονται στο ταξιδι,ισως εσυ μπερδευτηκες.
μια μοτοσυκλετα αρχικα,εχει εντελως διαφορετικη ροπη που σε ξεκουραζει στα ταξιδια.εχει πραγματικες αναρτησεις,το σκουτερ ειναι ανετο λογω σελας και μονο,μια μηχανη παιρνεις τις στροφες με σιγουρια.
το ο,τι ειναι αυτοματο εχει σιγουρα + αλλα και -(για διαφορους οδηγικους λογους).και ξαναλεω,για μεσα στην πολη τα 500+ κυβικα ειναι αχρηστα,ειδικα σε σκουτερ.τις επιδοσεις που ισως ειχαν τις εξισωνει το βαρος.αν επιμενεις πως ειναι ευκινητο οκ,δικαιωμα σου!εγω δε το πιστευω απο αυτα που βλεπω.
εγω χρησιμοποιω μμμ οπου μπορω γιατι μονο ετσι βοηθας πραγματικα
![]()
δε ειπα πως εσυ δεν εισαι μηχανοβιος η δεν εχεις πνευμα κλπ κλπ.
η φιλοσοφια ομως κατασκευης των μεγκασκουτερ ειναι καθαρα για καταναλωση.προσπαθουν να προσαρμοσουν το στυλ αυτο σε πλασματικες αναγκες και συντηρουν ενα συστημα συμφορησης μεσα στις πολεις.οι 2 τροχοι ειναι 2 τροχοι ακομα κι αν ειναι....3!μην το παιρνεις προσωπικα,δε σε γνωριζω για να μαλωσουμε
![]()