Υπάρχει και η λύση να κράτας και να αλλάζεις παπούτσια μόλις φτάνεις στη δουλειά.Αν εχείς αυτή τη δυνατότητα είναι πιστεύω η καλύτερη λύση.
Υπάρχει και η λύση να κράτας και να αλλάζεις παπούτσια μόλις φτάνεις στη δουλειά.Αν εχείς αυτή τη δυνατότητα είναι πιστεύω η καλύτερη λύση.
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Πω, ρε βαμώτο, όπως πάντα, μια μικρή περιουσία για ένα παπουτσάκι. Ανάλογα προβλήματα έχω κι εγώ
Θέλω μποτάκι αδιάβροχο απόλυτα, οικονομικό και ανθεκτικό.
Αλλά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚό
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
αφου δεν βαζεις το ντιzαιν στην εξισωση για κοιτα στο louis.deΑρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Πω, ρε βαμώτο, όπως πάντα, μια μικρή περιουσία για ένα παπουτσάκι. Ανάλογα προβλήματα έχω κι εγώ
Θέλω μποτάκι αδιάβροχο απόλυτα, οικονομικό και ανθεκτικό.
Αλλά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚό
Φίλε SVX καλησπέρα . Αυτόν τον καιρό ήμουν σε αναζήτηση διακριτικής μπότας ( ποστάρησα ερώτημα την ίδια μέρα με εσένα ). Τελικά κατέληξα να πάρω διακριτικά μποτάκια !!
Πήρα τα soubirac motiv ( φωτογραφία παρακάτω )
Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά διακριτικά ( τα φοράω πρώτη μέρα από το πρωί στη δουλειά και κανένας δεν το κατάλαβε )
Εχουν αρκετά καλές προστασίες στους αστραγάλους ( μέσα - έξω ) - οπτικό και ψηλαφητικό τεστ έκανα - δεν έπεσα ακόμα !!!!
Εχουν κορδόνια και φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος ( νομίζω οτι ένας αδαής θα τα μπέρδευε με Timberland )
Υποστηρίζουν οτι είναι 100% αδιάβροχα και έχουν μεμβράνη DAMOTEX ή κάπως έτσι ( είναι αντίστοιχη της GORETEX ) . ΔΕΝ το δοκίμασα ακόμα.
Είναι το ίδιο νούμερο με τα καθημερινά μου παπούτσια
Περπατάω και ανεβοκατεβαίνω σκάλες κανονικά ( και οχι σαν τον robocop )
Πατάω φρένο και αλλάζω ταχύτητες χωρίς να με δυσκολεύει ή να με ξενίζει κάτι.
Η τιμή τους : 125 Ευρώ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Νομίζω οτι έκανα μια καλή αγορά και θα κάνω καλή απόσβεση ( όσον αφορά την χρήση - για την προστασία από πτώση εύχομαι να μην...... )
Κώστας
ΥΓ : Και επειδή είμαι πολύ χαρούμενος , επέτρεψέ μου να spamάρω λίγο : μαζι με τα μποτάκια , ''τσίμπησα'' και το μαμηστερό μπουφανάκι Halvarssons Korax που το ήθελα από καιρό !!! Ανεβαίνω επίπεδο λέμεεεεεεε !!!!!!!!! Πάμε για RUKKA τώρα !!!!!!
Λοιπόν κολλητέ SVX τα πράμματα για μένα έχουν ως εξής:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
λοιπόν...την βοήθειά σας...
όταν ανέβαινα στο μηχανάκι -οποιοδήποτε- για κοντινές διαδρομές και για όλη την μέρα φορούσα ένα σχετικά ''βαρύ'' μποτάκι της OXTAR.
Όταν πήγαινα παραπέρα έβαζα τις μπότες.
Πριν τα χριστούγεννα που χτύπησα, το μποτάκι μου έσωσε το πάνω μέρος του πέλματος (χωρίς καν γραντζουνιά!!), όχι όμως και το καλάμι.
Έκτοτε δεν βγάζω τις ψηλές μπότες με τίποτε. Και δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω μποτάκια.![]()
Καλές αγορές.