Αρνουμε κατηγορηματικα οτι εταξα ή εστω ειπα οτι θα σου παρω λουλουδια...Δεν ειναι ουτε του στυλ μου, ουτε του χαρακτηρα μου!!!!!!
Αρνουμε κατηγορηματικα οτι εταξα ή εστω ειπα οτι θα σου παρω λουλουδια...Δεν ειναι ουτε του στυλ μου, ουτε του χαρακτηρα μου!!!!!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι μόνο οι αλητίες;;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
τς τς τς Δεν το περίμενα από εσένα αυτό![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δεν προσφερω λουλουδια σε δεσμευμενα κοριτσακια εκτος αν ειναι παρουσια του συντροφου!!Και οι αλητεις απο ποτε εγιναν κακες,,,,![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Απο πότε τι;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν προσφερω λουλουδια σε δεσμευμενα κοριτσακια εκτος αν ειναι παρουσια του συντροφου!!Και οι αλητεις απο ποτε εγιναν κακες,,,,![]()
Έχω πάρει ειδική άδεια η αλλιώς τσατσόχαρτο για να δέχομαι λουλούδια
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Δεν ξερω εγω απο τσατσοχαρτα και αλλα αυτα στον ΣΦ που παιρνει αδειοχαρτα για βολτες απο τον THEO!!
προσπαθείς να το αποφύγεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν ξερω εγω απο τσατσοχαρτα και αλλα αυτα στον ΣΦ που παιρνει αδειοχαρτα για βολτες απο τον THEO!!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τι να αποφυγω δεν εταξα εγω λουλουδια...Αλλωστε ενα ολοκληρο μπυκετο δεν ειπες οτι πηρες απο το Νικο??
άλλο ο Νικόλας μουΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι να αποφυγω δεν εταξα εγω λουλουδια...Αλλωστε ενα ολοκληρο μπυκετο δεν ειπες οτι πηρες απο το Νικο??
Τρελοκοτσιδού..!!!!
λοιπον την επομενη δευτερα ολοι οι αντρες θα ερθουν με λουλουδια στο δελεαρ για τις κυριες αλλιως θα φανε πορτα , δε μπορει να φευγουν ετσι παραπονεμενες οι κοπελες πια![]()
![]()
![]()
Την επομενη Δευτερα εξω απο το Δελεαρ θα εχω σε προσφορα...Τριανταφυλλα 3ευρο, Γαρυφαλλα 2.5ευρο. Τσουκνηδες 1.30......Δεχομαι και παραγγελιες.....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Την επομενη Δευτερα εξω απο το Δελεαρ θα εχω σε προσφορα...Τριανταφυλλα 3ευρο, Γαρυφαλλα 2.5ευρο. Τσουκνηδες 1.30......Δεχομαι και παραγγελιες.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
ασε βρε συ, θα ερθω με ολοκληρο στεφανι και θα το διαλυσω μοιραζοντας τα λελουδα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
![]()
αμάννν
![]()
![]()
τι σου έκανα παιδί μου....????
:hypnotize![]()
![]()
![]()
ο άνθρωπος??
ρε τι πάθαμε...