Mαλλον βαψιμο ειναι...
Ειναι λαθος η ρυθμιση του white balance της φωτογραφικης με αποτελεσμα να ειναι ολα μπλε.Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι carbon η οτιδηποτε αλλο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
basika einai kinito opote mi perimeneis k polla :P
pantos opos k na exei einai polu oraio k meraklidiko eite bapsimo eite ependisi carbon![]()
ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...........
Μπλε ειναι (Blue Stone) σαν το δικο μου και εχει τα εσωτερικα πλαστικα του μουτρου γυρο απ'τα οργανα και η αεροτομη "carbon"Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ειναι λαθος η ρυθμιση του white balance της φωτογραφικης με αποτελεσμα να ειναι ολα μπλε.Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι carbon η οτιδηποτε αλλο.![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Το μηχανακι μπορει να ειναι μπλε.Εξηγησε μου γιατι ο σκιασμενος δρομος και η σκια της μηχανης μπλεδιζουν.Τα μαυρα ειναι χαμηλα και το κοκκινο πορτοκαλιζει.Κατι ξερουμε κι εμεις απο ...ιατρικη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μπλε ειναι (Blue Stone) σαν το δικο μου και εχει τα εσωτερικα πλαστικα του μουτρου γυρο απ'τα οργανα και η αεροτομη "carbon"![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ειπα να βοηθησω στο "Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι carbon η οτιδηποτε αλλο." μιας και στην δικια μου οθονη μπορει να ξεχωριστει.. δεν ασχοληθηκα με τα τεχνικα της φωτογραφιας που ουτος η αλλος δεν κατεχωΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Το μηχανακι μπορει να ειναι μπλε.Εξηγησε μου γιατι ο σκιασμενος δρομος και η σκια της μηχανης μπλεδιζουν.Τα μαυρα ειναι χαμηλα και το κοκκινο πορτοκαλιζει.Κατι ξερουμε κι εμεις απο ...ιατρικη.![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ειπα να βοηθησω στο "Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι carbon η οτιδηποτε αλλο." μιας και στην δικια μου οθονη μπορει να ξεχωριστει.. δεν ασχοληθηκα με τα τεχνικα της φωτογραφιας που ουτος η αλλος δεν κατεχω![]()
![]()
![]()
![]()
To έχω δει μάλλον στο tdm forum.
Ελπίζω να το δει και να γράψει το παλικάρι.
Είναι αν θυμάμαι καλά επένδυση carbon.
Πολύ όμορφο και ξεχωριστό.
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.
ΤDM 850.
για επενδυση το "κόβω"