Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: H νοσος των χοιρων

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

H νοσος των χοιρων

Τα γουρουνια εκδικουνται!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: H νοσος των χοιρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Τα γουρουνια εκδικουνται!
    Καποτε φυλαγομασταν απο τα γκλομπς και τις σφαιρες.Τωρα.......:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Το κόλπο των χοίρων.

Ο κόλπος των χοίρων...

Η νόσος των χοίρων...

Παχυσαρκία....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

τωρα ΔΛΔ θα το αλλάξουν και θα λενε.....
    μπάτσοι
    άρρωστοι
    δολοφόνοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    τωρα ΔΛΔ θα το αλλάξουν και θα λενε.....
    μπάτσοι
    άρρωστοι
    δολοφόνοι

Ναι και τα φρικια αντι για μολοτωφ θα πετανε ponstan.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μουτζα.jpg 
Προβολές:	334 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	162180
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ναι και τα φρικια αντι για μολοτωφ θα πετανε ponstan.
    Φιλαρακι μικρη γραμμη ζωης βλεπω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Πανε οι λιχουδιες.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	redneck_pork_brains.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	74,3 KB 
ID:	162184
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μπούρδες και αηδίες!!! κατά τη γνώμη μου πάντα.
    Μετά την αρρώστια των τρελών αγελάδων μετά την νόσο των πουλερικών μετά τα βοοειδή τα αλλαντικά και δεν ξέρω γω τι άλλο έρχεται κυρίες και κύριοι... η νόσος των χοίρων! Για την οποία βέβαια προσέξτε για ακόμα μία φορά πως προβάλλεται στα ΜΜΕ χωρίς να μας δίνονται σαφή στοιχεία για το πως ξεκίνησε που οφείλεται κλπ. Αφού πανικοβληθεί όλος ο κόσμος αφού χεστεί πάνω του καλά καλά μετά θα πούνε ότι ξέρετε τελικά οφείλεται ας πούμε στο τάδε βακτήριο ή οφείλεται στο ότι τα σφαγεία στο Μεξικό είναι χάλια επομένως αν προσέξτε την καθαριότητα σας πλύνετα καλά καλά το σφάγιο κλπ δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα!
    Κι εγώ ηλιθιωδώς θέτω ένα συνομωτικό ερώτημα. Η καταπολέμηση της ασθένειας είναι το ζήτημα εδώ ή ο εκφοβισμός για άλλη μία φορά του παγκόσμιου πληθυσμού;;;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Υπάρχουν, όμως, και κερδισμένοι: οι μετοχές φαρμακευτικών εταιρειών (της ελβετικής Rοche, π.χ., που παρασκευάζει το Τamiflu, και της βρετανικής GlaxoSmithKline, που παρασκευάζει το επίσης αντιγριππικό Relenza) κατέγραψαν κέρδη, όπως επίσης και οι μετοχές βιομηχανιών που κατασκευάζουν ιατρικά γάντια (π.χ. της Τop Glove).

http://greece-salonika.blogspot.com/...post_3076.html
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αχχχχ.....Αυτή η οικονομική κρίση.....

Σου λέει η μεγαλοφαρμακευτική εταιρία..."...πωω....δεν μπορώ πια...ήρθε η ώρα να βγάλω κανά γιούρο παραπάνω..αυτή η οικονομική κρίση με έχει χτυπήσει πολύ άσχημα... ...χμμμ....αυτό είναι....η συνταγή γνωστή και άκρως επιτυχημένη.... ...αλλά τώρα χρειάζομαι και ενα πιασάρικο όνομα...χαα...!!το βρήκα...!!θα το πω νόσος των χοίρων...!!θα πω ότι μεταδίδεται ακόμα και από το τηλέφωνο και από το msn για να χεστούν όλοι πάνω τους και είναι έτοιμο...!!πωω...ζωγράφισα πάλι...."

Το θέμα είνα ότι έχω να κάνω το εξής παράπονο...Εγώ ήμουν μεγάλος fan του "κουνουπιού τίγρης"...Τώρα με την νόσο των χοίρων το "κουνούπι τίγρης" θα πέσει στα charts και δεν μου αρέσει καθόλου...!!Και η ειρωνία είναι ότι πριν κάποιες βδομάδες σκότωσα ένα τέτοιο κουνούπι στον δρόμο όταν έπεσε πάνω στο κράνος μου...Το κατάλαβα γιατί τόσο μεγάλο σημάδι μόνο ένα "κουνούπι τίγρης" θα μπορούσε να επιφέρει....!!

Άλλη μια ετοιματζίδικη ασθένεια για να πλουτίσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες...Εξάλλου ποιος είναι αυτός που θα έκανε περικοπές σε θέματα υγείας...?Κανένας....Εεε...Εδώ πατάνε και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η κατάληξη θα είναι η ίδια...

Άντε περαστικά μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tz@z?m?n#$
    Αχχχχ.....Αυτή η οικονομική κρίση.....

Σου λέει η μεγαλοφαρμακευτική εταιρία..."...πωω....δεν μπορώ πια...ήρθε η ώρα να βγάλω κανά γιούρο παραπάνω..αυτή η οικονομική κρίση με έχει χτυπήσει πολύ άσχημα... ...χμμμ....αυτό είναι....η συνταγή γνωστή και άκρως επιτυχημένη.... ...αλλά τώρα χρειάζομαι και ενα πιασάρικο όνομα...χαα...!!το βρήκα...!!θα το πω νόσος των χοίρων...!!θα πω ότι μεταδίδεται ακόμα και από το τηλέφωνο και από το msn για να χεστούν όλοι πάνω τους και είναι έτοιμο...!!πωω...ζωγράφισα πάλι...."

Το θέμα είνα ότι έχω να κάνω το εξής παράπονο...Εγώ ήμουν μεγάλος fan του "κουνουπιού τίγρης"...Τώρα με την νόσο των χοίρων το "κουνούπι τίγρης" θα πέσει στα charts και δεν μου αρέσει καθόλου...!!Και η ειρωνία είναι ότι πριν κάποιες βδομάδες σκότωσα ένα τέτοιο κουνούπι στον δρόμο όταν έπεσε πάνω στο κράνος μου...Το κατάλαβα γιατί τόσο μεγάλο σημάδι μόνο ένα "κουνούπι τίγρης" θα μπορούσε να επιφέρει....!!

Άλλη μια ετοιματζίδικη ασθένεια για να πλουτίσουν οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες...Εξάλλου ποιος είναι αυτός που θα έκανε περικοπές σε θέματα υγείας...?Κανένας....Εεε...Εδώ πατάνε και κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η κατάληξη θα είναι η ίδια...

Άντε περαστικά μας...
    Πολλές αλήθειες...
    Στην τελευταία "κρίση" με τα πουλερικά η φαρμακευτική Roche (με μεγαλομέτοχο τον τρόμπα τον Dick Chainey, ναι αυτόν τον πρώην δευτερομεγαλοπλανητόρχη) με το αντιγριπικό της "μαγικό" φίλτρο ξεπούλησε ότι δεν είχε πουλήσει μέσα σε 20 χρόνια!
    Δεν πιστεύω τίποτε πια...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τι το παράξενο ρε παιδιά;Χρόνια τώρα,το συγκεκριμένο εμπόριο είναι το πιο επικερδές,μετά απ' αυτό τών όπλων.

Ζούμε στην εποχή της νέας τάξης φαρμάκων.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τι το παράξενο ρε παιδιά;Χρόνια τώρα,το συγκεκριμένο εμπόριο είναι το πιο επικερδές,μετά απ' αυτό τών όπλων.

Ζούμε στην εποχή της νέας τάξης φαρμάκων.
    Καθόλου παράξενο Βαγγέλη. Το παράξενο είναι που ακόμα πουλάει σαν είδηση αντί να τους μουντζώνουμε!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως κατάφεραν οι ρουφιανοδημοσιογράφοι να συνδέσουν τη γρίπη των χοίρων με την κατανάλωση χοιρινού κρέατος
    Πόσο εύκολο είναι τελικά για τα κωλομίντια να απαξιώνουν χωρίς δεύτερη σκέψη εκατοντάδες παραγωγών χοιρινού κρέατος που, αν η σκέψη αυτή μεταβληθεί σε πανικό, δεν θα αγοράζει κανείς χοιρινό κρέας.
    Τελικά οι κρεατομάζες δεν ανήκουν στο πολύ μακρινό μέλλον...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διάσημος ηθοποιός πεθαίνει από τη γρίπη των χοίρων
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2009, 15:11
  2. Η νόσος των χοίρων χτύπησε...
    από nassosxlvbros στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 10:01
  3. Νόσος των Χοίρων!
    από Gi_4ce στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ