Devil's...
και οι γίγαντες , κοκκινιστοί στον φούρνο... δεν ψήνονται;
![]()
Gandalf
Devil's...
![]()
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα τσιμπα απο το αλλο που εγραψα...
δεν εβαλα φιλικα στο τελος.
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
αμα δε ξερει ελληνικα ο ανθρωπας....
ε ναι, ετσι ειναι!
πηγαινε Troop σε κανα ταβερνειο πανω στα βουνα και οταν ζητησεις φασολαδα πες τους να μην στη ψησουν πολυ, με το αιμα της να ειναι...
:rotflmao:
Τελευταια φορα που ειχε γινει τετοια κινηση, η καταναλωση τσιγαρων στην Ελλαδα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ μεσα στο ετος!!
Αυτο συμβαινει Κυριοι οταν πεις στον Ελληνα "Μη"!!!![]()
![]()
ε ναι αλλα ηδη με ξενερωσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελα τσιμπα απο το αλλο που εγραψα...
δεν εβαλα φιλικα στο τελος.
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
αντε τωρα να βαλεις τη μασκα νυκτος,να πιεις γαλατακι και να κανεις νανακι μπουλη.φιλικα ε!!!χωρις προθεση αντιπαραθεσης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν κάνουμε πλάκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τωρα περα απο την πλακα..
κακώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
στ'@@ μου οι πολιτικοι και η πολιτικη. δεν με νοιαζει τι λενε και γιατι το λενε.
Όπως και τα καυσαέρια απο την εξάτμιση χωρίς καταλύτη αλλά δεν βλέπω να μας πειράζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
η ουσια ειναι οτι ολοι οι καπνιστες ξερετε οτι κανετε κακο και στην υγεια σας και στην τσεπη σας, οπως επισης και στους αλλους που καθονται μαζι σας.
Δεν ανάβουν στο τραπέζι αλλά στα χεριαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το θεωρω απαραδεκτο να καθομαστε να τρωμε και να αναβουν τσιγαρα στο τραπεζι.
ε κάνε παραπέρα και μην του τα ζαλίζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οπως επισης θεωρω απαραδεκτο να λες στον αλλον που καπνιζει οτι σε ενοχλει και να σε γραφει στ'@@ του.
Να προσέχεις με ποιες τεκνοποιείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γυναικες σε ενδιαφερουσα που καπνιζουν.
Κάπνιζες παλιά ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μ@λακισμενα 13χρονα και 14χρονα που καπνιζουν.
κλπ..κλπ
Κόψε εσύ το γαμήσι.... μπορει τελικά να μην σου αρέσει αλλά να μην το ξέρεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παραδεχτειτε το. ειναι μια μ@λακια και μιση. καλο θα σας κανει να το κοψετε. προσπαθειστε το. θα ανακουφισει και πολλους δικους σας ανθρωπους που δεν καπνιζουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εντελως φιλικα και με καμια διαθεση για αντιπαραθεση με τους καπνιστες.
![]()
Ρε κάνε μας την χάρη λέμε.... και πέτα τα ασπρα γυαλιά.....
Εντελώς φιλικά ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εμ...γι αυτο σε λεω δε ξερεις ελληνικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε ναι, ετσι ειναι!
πηγαινε Troop σε κανα ταβερνειο πανω στα βουνα και οταν ζητησεις φασολαδα πες τους να μην στη ψησουν πολυ, με το αιμα της να ειναι...
:rotflmao:
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οι γιγαντες στο φουρνο καλυπτονται με ντοματοσαλτσα, λαδι και νερο και στην ουσια βραζουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Devil's...
![]()
Gandalf![]()
ασε που αυτος μιλησε για φασολαδα και οχι για γιγαντες.
![]()
Μπουκια και συγχωριο το καναμε ρπμ...
![]()
![]()
![]()
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, ιδίως με τα παρακάτω...
4. οδηγοί που καπνίζουν με τα πιτσιρίκια τους δεμένα στο πίσω κάθισμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
1. το θεωρω απαραδεκτο να καθομαστε να τρωμε και να αναβουν τσιγαρα στο τραπεζι.
2. οπως επισης θεωρω απαραδεκτο να λες στον αλλον που καπνιζει οτι σε ενοχλει και να σε γραφει στ'@@ του.
3. γυναικες σε ενδιαφερουσα που καπνιζουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν κάνουμε πλάκα.
ουτε εγω.
κακώς.
αναλογως.
Όπως και τα καυσαέρια απο την εξάτμιση χωρίς καταλύτη αλλά δεν βλέπω να μας πειράζει.
δεν ειναι το ιδιο και το ξερεις. εκτος και αν την βρισκεις να καθεσαι πισω απο μπουκες .
Δεν ανάβουν στο τραπέζι αλλά στα χερια
αχ, αυτα τα εξυπνα σου,αχ.
ε κάνε παραπέρα και μην του τα ζαλίζεις.
ευχαριστως αφου του εχω κανει μηνυση και διεκδικησω χρημα που δεν σεβεται τον αερα μου. πολλες τετοιες υποθεσεις εχουν εκδικασθει στην Αμερικη. τελικα ειναι καλο. βρηκα τροπο να γινω κατα κατι πλουσιοτερος.
Να προσέχεις με ποιες τεκνοποιείς.
εγω προσεχω, αυτες δεν προσεχουν
Κάπνιζες παλιά ε;
ουτε κατα διανοια.
Κόψε εσύ το γαμήσι.... μπορει τελικά να μην σου αρέσει αλλά να μην το ξέρεις....
ρε φιλε δεν σε ενοχλω που γ@μαω, εκτος και αν εχεις καμια συγγενεια με την λεγαμενη...
Ρε κάνε μας την χάρη λέμε.... και πέτα τα ασπρα γυαλιά.....
αμα πεταξεις και εσυ αυτη την μουτσουνα που την αποκαλεις μουρη, κατι μπορω να κανω με τα γυαλια..
Εντελώς φιλικά ε;
παντα.
![]()
Όταν γίνει ΠΑΡΑΝΟΜΗ η αγορά του τσιγάρου το συζητάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ουτε εγω.
ωραία.
αναλογως.
αποφάσισε.
δεν ειναι το ιδιο και το ξερεις. εκτος και αν την βρισκεις να καθεσαι πισω απο μπουκες .
Μέσα στην κίνηση εσύ έχεις κάποιο τρόπο να την αποφύγεις; και τα καυσαέρια που πάνε; Τα μαζεύουν λάπωνες όπως στην διαφήμιση με τις τσίχλες;
ευχαριστως αφου του εχω κανει μηνυση και διεκδικησω χρημα που δεν σεβεται τον αερα μου. πολλες τετοιες υποθεσεις εχουν εκδικασθει στην Αμερικη. τελικα ειναι καλο. βρηκα τροπο να γινω κατα κατι πλουσιοτερος.
Στην Αμερική οπλοφορουν κιόλας.
ρε φιλε δεν σε ενοχλω που γ@μαω, εκτος και αν εχεις καμια συγγενεια με την λεγαμενη...
Αν είχα συγγένεια και με είχε πειράξει θα το ειχες νοιώσει.
αμα πεταξεις και εσυ αυτη την μουτσουνα που την αποκαλεις μουρη, κατι μπορω να κανω με τα γυαλια..
Δεν γίνεται. Θα προσβάλω τον πατέρα μου αν το κάνω.
παντα.
![]()
Εdit : Εσύ ρε βλαμμένε δεν είσαι κινητή διαφήμιση τσιγάρων με τα πλαστικά που φόρεσες στην μαλακία το παρτάλι σου;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ε ναι αλλα ηδη με ξενερωσες.
αντε τωρα να βαλεις τη μασκα νυκτος,να πιεις γαλατακι και να κανεις νανακι μπουλη.φιλικα ε!!!χωρις προθεση αντιπαραθεσης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τη λευκανση ξεχασες!
![]()
![]()
γι'αυτο δεν γουσταρω να ακουω τους πολιτικους και δεν με ενδιαφερει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν γίνει ΠΑΡΑΝΟΜΗ η αγορά του τσιγάρου το συζητάμε.
Εdit : Εσύ ρε βλαμμένε δεν είσαι κινητή διαφήμιση τσιγάρων με τα πλαστικά που φόρεσες στην μαλακία το παρτάλι σου;
γιατι θελουν να τα εχουν με ολους καλα. φυσικα και ειμαι υπερ στην εμπορια του τσιγαρου. και οι καπνοπαραγωγοι να καλλιεργουν ντοματες.δεν με νοιαζει.
οταν λοιπον καρπωνονται φορους απο τα τσιγαρα και απο τους καπνοπαραγωγους και απο χιλια αλλα 2 πραγματα σχετικα, και μετα λενε να κανουμε τον κοσμο μας καλυτερο με το να μην καπνιζουμε,ειναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.
οσοι καπνιζετε παντως σας προτρεπω να δειτε το The Insider ,το οποιος αποτελει μια πραγματικη ιστορια για την καπνοβιομηχανια και τα προσθετα που εχει το τσιγαρο μεσα ωστε να γινεται ακρως εθιστικο. πιο πολυ και απο τα ναρκωτικα.
για το edit εχω ηδη απαντησει εδω
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
βραζω λενε ρε μλκ Γιωργο. μην επιμενεις.
βραζουν τα φασολια,δεν ψηνονται. δεν ειναι μπριζολες.
Μαγκες...
επειδη δεν ξερετε και μαλλον ο τρουπ βαριεται να σας εξηγησει...
ΨΗΝΩ φασολαδα ειναι το σωστο...οπως και για όλα τα φαγητα...
και αυτο γιατι παλια που δεν υπηρχαν κουζινες, ηλεκτρικο κτλ τα φαγητα με το τσουκαλι τα βαζαν στη φωτια, αρα... τα ψήναν!
ΓΚΕΚΕ?
![]()
Α, και επισης...
![]()
Δεν πρέπει να γίνει ποτέ παράνομη, είναι δικαίωμα του καθενός να καρκινιάζεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν γίνει ΠΑΡΑΝΟΜΗ η αγορά του τσιγάρου το συζητάμε.
Αρκεί να μην καρκινιάζει κανέναν άλλον που, όλως περιέργως, δεν γουστάρει.
Το καλύτερο είναι να μαζεύονται όλοι οι καπνιστές μαζί, τώρα που έχουμε και οικονομική κρίση βγαίνει και φθηνώτερο, καπνίζεις ένα που πληρώνεις και άλλα Ν δωρεάν![]()