τσιμπησεΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οκ,ρε μαγκα, τρισμεγιστε, γαμαουα γρηγορε μοτοσυκλετιστη με μουσια, τσιγαρο και το φλασκι με το αποσταγμα κυδωνιου στην κωλοτσεπη...
![]()
![]()
![]()
![]()
τσιμπησεΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οκ,ρε μαγκα, τρισμεγιστε, γαμαουα γρηγορε μοτοσυκλετιστη με μουσια, τσιγαρο και το φλασκι με το αποσταγμα κυδωνιου στην κωλοτσεπη...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
με το σκεπτικό σου θα έπρεπε επίσης να απαγορεύσει καθόλικά την χρήση μοτό και ΙΧ αφού τόσοι και τόσοι σκοτώνονται κάθε χρόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ηταν να κανει σωστη πολιτικη και τον ενοιαζαν οι χιλιαδες κοσμου που μπαινουν στο νοσοκομειο και επιβαρυνουν και την παραγωγικοτητα της χωρας και το συστημα υγειας (αφου ειναι πολλοι) ας ελεγε ευθυς εξ'αρχης να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ! και να μην υπηρχε ουτε μαυρη αγορα με παραοικονομια.
το σωστό είναι να επιτρέπονται καί κάπνισμα και μοτό και ΙΧ, αλλά να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ο τρόπος που αυτά γίνονται
και αυτό ακριβώς γίνεται με το νόμο αυτό (που φυσικά στο ελαδιστάν δεν θα εφαρμοστεί όπως τόσοι και τόσοι άλλοι σωστοί νόμοι)
και ειμαι 1 απο αυτους!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
φίλοι που βρέθηκαν σε χώρες που εφαρμόζονται ανάλογοι νόμοι (Γερμανία, ΗΠΑ) ομολογούν ότι θα το έκοβαν αν έμεναν εκεί
βέβαια στο Βερολίνο με -10 δεν μπορείς και εύκολα να βγεις έξω για ένα τσιγάρο![]()
![]()
Το κρύο ΔΕΝ εμποδίζει τον καπνιστή !!!
Θυμάμαι να βγαίνω να καπνίσω έξω, αρχές Γεννάρη, στο Μοντρεαλ με - 28 βαθμούς Κελσίου έξω !!!
Το έκοψα πριν 4 χρόνια ............ αν δεις τον πατέρα σου να λιώνει από τον καρκίνο του πνεύμονα σε 23 μέρες ............. κάπως σου έρχεται !!! 5 μήνες μετά ΔΕΝ το ξαναέβαλα στο στόμα μου ........
Απλά δεν θα ήθελα η κόρη μου να βιώσει την ίδια εμπειρία !!!
Όσο για καπνιστές και μη καπνιστές .......... δεν είναι θέμα νόμων αλλά ΣΕΒΑΣΜΟΥ !!!
Ακόμα και όταν κάπνιζα φρόντιζα να είμαι σε χώρο που δεν ενοχλούσα τους γύρω μου ή έβγαινα έξω ........... ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ !!!
Όσο για την φασολάδα ..............![]()
![]()
![]()
α) Υπάρχει και φασολάδα φούρνου (εφεύρεση Ελληνικού Στρατού)
β) Ρύζι υπάρχει και τηγανιτό αλλά και στο φούρνο !!!
και ειδικά το τελευταίο μαζί με κοτόπουλο .............![]()
![]()
![]()
Στην Κρητη, δεν χρησιμοποιούν το ''μαγειρεύω'', αλλά ''ψήνω'' για όλα τα φαγητά.
Είτε κάνουν φασολάκια, είτε μακαρόνια ή μπριζόλες.
Και καπνίζουν και σαν ''μπούστηδες''
ΥΓ: Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με το θέμα, αλλά είπα να το αναφέρω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(έξω βγήκα, μην βρίζετε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Και χειμώνα την έχω βγάλει στο μπαλκόνι(μην πάει αλλού το μυαλό σου Dim) μόνο με το σώβρακο...
γιατι ολο εγω?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γιατι ολο εγω?
![]()
![]()
''Κόκκινο Καυλωμένο Μέλος'', σου θυμιζει κάτι?
Ε για αυτό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Τιιιι λε μωρέ! Για να ψήσεις εκεί που είναι το τσουκάλι, πρέπει να βγάλεις πρώτα από τη φωτιά το τσουκάλι με τη φασολάδα που βράζει. Ψητή φασολάδα κι αηδίες!
Πάω να ψήσω ένα καφεδάκι.![]()
σωστος ο φιλος!
![]()
Μαγκες εχετε δικιο για τη φασολαδα....
εκανα ενα ψαξιμο στο google και βρηκα αυτο:
Επίσης, την Καθαρά Δευτέρα ο σύλλογος στο γήπεδο της Τριανταφυλλιάς διοργανώνει εκδήλωση με το παραδοσιακό ψήσιμο της φασολάδας και με χαρταετούς.
Ειναι βεβαια μια και μοναδικη παραπομπη στο "ψησιμο φασολαδας", αλλα οπως και να το κανουμε μετραει...
το θεμα βεβαια ειναι οτι το αποσπασμα που παρεθεσα...
το βρηκα εδω:
![]()
![]()
![]()
![]()
οποτε παρακαλουνται οι κ.κ. Γιωρικας Trooperιδης και Δημητρηκας Dimchimιδης να βγαλουν τη φασολαδα απο τα καρβουνα και να βαλουν τη φακη στη σουβλα....
μετα απο αυτο δεν ασχολουμαι κωστη.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οποτε παρακαλουνται οι κ.κ. Γιωρικας Trooperιδης και Δημητρηκας Dimchimιδης να βγαλουν τη φασολαδα απο τα καρβουνα και να βαλουν τη φακη στη σουβλα....
περιμενω τον idi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μετα απο αυτο δεν ασχολουμαι κωστη.
περιμενω τον idi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nα σε παρω αγκαζε να τον περιμενουμε μαζι?
:wacko:
οχι γιατι μετα απο αυτο που επαθε ο πισινος σου εγω μαζι σου δεν...!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Nα σε παρω αγκαζε να τον περιμενουμε μαζι?
:wacko:
ρε? τετοια εχει το θρεντακι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι γιατι μετα απο αυτο που επαθε ο πισινος σου εγω μαζι σου δεν...!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τωρα που εχω συνηθισει τον πονο ρε?
Γιατι? Τι αγχωνεσαι?
![]()
![]()
![]()