εδω μαλακιζοσατε σημερα?
![]()
![]()
![]()
Γαμ@ τα σκηνικα λεμε!!! Αμα του βαλει κ μια ανεμοσκαλα το "κολωνεις" διπλα στα βραχακια και εχεις τον βατηρα ετοιμο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ω θεέ μου σε καλό να βγούνε..:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=s9fR2...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από xoxlios2002
Έχεις αυτοκίνητο και θέλεις το κομμάτι που παίζεις να ακούγεται 2 τετράγωνα τουλάχιστον παρακάτω? Έχω την λύση:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ω θεέ μου σε καλό να βγούνε..:rotflmao: :rotflmao:
βγήκαν τα τρόλλεϋ σε Ι.Χ.;
![]()
![]()
![]()
εκεινο το ενυδρειο το κυνηγαω σε 5 διαφορετικα ποστ....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Μη μου πεις οτι σου γκαστρωθηκαν τα neon...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πλάκα πλάκα δεν λες τα λίτρα γιατί ψάχνω μια γεννήστρα αυτές τις μέρες ;
Βαγγέλη μπορεί να μη σου κάνει εσένα ρε![]()
![]()
Kι όμως ! Αλλά έχω τα γατόψαρα που δεν αφήνουν αυγό ούτε για δείγμαΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μη μου πεις οτι σου γκαστρωθηκαν τα neon...![]()
![]()
Ε για neon λέμε, δεν σπαμμάρουμε !:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάντως παίζουν πυκνωτές πάνω απο farad.
Φυσικά και υπάρχουν να ένας εδώ 2,4 Farad και φτάνουν μέχρι και τα 10 Farad με μια σύντομη αναζήτηση!
Ενώ αυτός της φοτο είναι 4 Farad!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αφου με την οικονομικη κριση που υπαρχει δεν μπορουμε πλεον να γεμισουμε το πορτ-μπαγκαζ με τροφιμα... βρηκα την λυση στο τεραστιο και αδειο πορτ-μπαγκαζ σας![]()
![]()
![]()
Εχω ομως ακομη αμφιβολιες αν κανει και φουσκες...![]()
![]()
![]()
το γμτ ειναι πως πως οσο ποιο γεματο ειναι το πορτ μπαγκαζ τοσο αδιαζει ο εγκεφαλος
http://www.youtube.com/watch?v=7Bd8y...eature=related
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
το γμτ ειναι πως πως οσο ποιο γεματο ειναι το πορτ μπαγκαζ τοσο αδιαζει ο εγκεφαλος
http://www.youtube.com/watch?v=7Bd8y...eature=related
Αυτο που δεν καταλαβαινουν σημερα τα μαλαμισμενα, ειναι πως εχουν θησαυρισει τα μαγαζια που τους πουλανε αυτες τις μαλαμιες...
Και ναααα χρημα για τα sub, και νααααα για τις κορνες, και νααααα για τους ενισχυτες, και νααααα για δευτερες μπαταριες, και ναααα για τα νεον και η λιστα ειναι τεραστια.
Δεν θα αναφερθω στο επιπεδο νοημοσυνης που κουβαλαει το καθενα απο αυτα τα παιδακια (στο μυαλο), ουτε στην ηχορυπανση που ονομαζουν "κ@βλα", ουτε στα γραμματια που χρωστανε μηπως και στραβωθει καμμια και τους "κατσει" η μαλλον κουφαθει σε τετοιο επιπεδο που θα ζητησει να την "απαυτώσουν" (απο φοβο μην την αφησουν κουφη), γιατι πως να το κανουμε αδερφε, χωρις sub οι γκομενες δεν πεφτουν!![]()
![]()
![]()
Θα αναφερθω ομως στην γυφτια και την παιδεια που τους πασαρει η κομπλεξικη μας κοινωνια βαζοντας τους στο τρυπακι του υπερκαταναλωτισμου, με τελικο οφελος το βουητο στα αυτια, που τους μενει υστερα απο μια βολτα εξω απο τα πιο γνωστα μαγαζια και καφετεριες που θα περασουν 15 φορες, μηηηηπως και τους προσεξει καμμια γκομενα μεσα απο το φιμε, χαμηλωμενο, με χρωματιστα πιτσιλιστηρια, subwooferατο Skoda Favorit που με τα λεφτα που του εριξαν θα πηδουσαν 1 χρονο στα μπουρδελα και οι υπολοιποι θα βρισκαμε (επιτελους)την ησυχια μας...
Υπερβαλλω;![]()
Μωρε μπραβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kι όμως ! Αλλά έχω τα γατόψαρα που δεν αφήνουν αυγό ούτε για δείγμα![]()
Ε για neon λέμε, δεν σπαμμάρουμε !:rotflmao:
Τι τα ταιζεις??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα δικα μου παντως οτι και να τους κανω δεν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Υπερβαλλω;![]()
Kαθόλου!
![]()
![]()
![]()