φιλαράκο, όταν εγω ανεβοκατέβαινα τη διαδρομή εσυ μαθαινες γερμανικά ακόμα...![]()
![]()
![]()
φιλαράκο, όταν εγω ανεβοκατέβαινα τη διαδρομή εσυ μαθαινες γερμανικά ακόμα...![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Ήτοι:
- Cpt. Haddock. Tiger 1050
- Xrlantz. Dorsoduro ?
- Bartlal. Caponord (κατα 96.9%)
- npat. CBF600S
- zephyr1. Fazer 1000
- z_armagedon. GSX-R 1000
- tomasktm. 990 adventure
- uriah heep. africa 750
- mpairas.gsr 600
τι ωρα να περιμένουμε θήβα;;;;![]()
Παρασκευή είναι οριστικό τελικά?
σε περίπτωση που αλλάξει κάτι και πάει Σάββατο, είμαι μέσα (εκτός και αν βρέξει φυσικά, όχι γιατι μασάμεαλλά γιατί τα λάστιχα του cbr είναι επικίνδυνα)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Οκ, θα ρθω με αμαξι τελικα!
![]()
Υπαρχει κανεις να ερθει με αμαξι ομως να με παρει?
![]()
![]()
re paidia....tosos dromos kai kafes(pou panta diarkeieieieieieieie.......)tha prolaboume na eimaste piso stis 6?????
oxi tptallo,alla ekei sta vouna pou tha eimaste xomenoi kai na thelei kaneis na ti kopanisei noritera gia piso gia to final-4....tha zoristei![]()
Λοιπόν κύριοι θα σας τιμήσω και εγώ! Αλλά μέχρι Στρώμη (για το φαΐ δηλαδή!)....μετά πάω Καλαμπάκα, Καστράκι για αναρρίχηση!!! Τα λέμε το πρωί!!!!
Edit: Παράκληση αν το ακυρώσετε για αύριο να το αναφέρετε το συνομότερο δυνατό ώστε να ακολουθήσω το πρόγραμμά μου για πάνω. Ευχαριστώ!!
Πάντως για παρασκευή μεσημέρι οι προβλέψεις του καιρού δεν είναι και οι καλύτερες.
http://www.meteo.gr/RTMap.asp?FID=200905011200
Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εξαρτάται πως ορίζεις το "μεσημέρι". Τι ώρα, δηλαδή, θέλεις να είσαι πίσω.
Περίπου 15:00
Εσείς τι ώρα υπολογίζετε επιστροφή;
Travel, Grow, Share
Ωραία, προλαβαίνετε την βροχή...η οποία θα ξεκινήσεις στις 15:00 ακριβώς σύμφωνα με το meteo.gr
![]()
![]()
![]()
Παιδια για σας λεω να ερθω κι'εγω, ειμαι νεος δεν ξερω κανεναν απ'εσας, αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια για να γνωριστουμε..BMW-K1200S.
![]()
Πες μου τώρα ότι θα έχουμε συνοδεία επιφανών ταξιδιωτών?Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
οργανωτήηηης!
Δεν έχει ώρα εκκίνησης αυτή η βόλτα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού το ραντεβού είναι στις 9, υπολόγιζε κάπου γύρω στις 10 (όχι νωρίτερα, ούτε πολύ αργότερα... λογικά)Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Τι ώρα θα είστε Θήβα?
![]()
![]()
![]()
Count me in lads![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
μήπως 1) έκανα τότε τα πρώτα μου βήματα 2) δεν είχα γεννηθεί καν .... παππούλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Κατά πάσα πιθανότητα ... count me in too
![]()