Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: Τιμόνια για Vstrom

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ RENTHAL ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ....ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ RENTHAL ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.....http://www.renthal.com/File/product1...del=&bikedate=

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	road%20brace.jpg 
Προβολές:	551 
Μέγεθος:	63,7 KB 
ID:	144399
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Τι ακριβώς κάνει αυτο?

ουσιαστικα ειναι αντιριδα δλδ βοηθαει να μην κλεισει το τιμονη σε περιπτωσει πτωσεις αλλα εγω το θελω για να βαλω επανω του τσαντακι τιμονιου...
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

http://www.motoraid.eu/shop/images/black_handlebar.JPG

18 ? έχει και σε ασιμί http://www.motoraid.eu/shop/images/040-0604.jpg 27,50 ?.
    Το κατάστημα βρίσκεται Πάτρα. Στέλνει αντικαταβολή
    Φιλικά Δημήτρης
    Βέροια

AYTO

Όνομα:	μπαρακι.jpg 
Προβολές:	448 
Μέγεθος:	57,5 KB 
ID:	144521
    "μοτοσυκλετα"..

αν μπορέσεις σε παρακαλώ να γράψεις εντυπώσεις απο μεγάλη διάρκεια οδήγησης θα με βοηθούσες και εμένα στην επιλογή μου.

πάντως είναι πανέμορφο και δείχνει ωραία πάνω στην μηχανή σου.
    καλορίζικο

Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
    αν μπορέσεις σε παρακαλώ να γράψεις εντυπώσεις απο μεγάλη διάρκεια οδήγησης θα με βοηθούσες και εμένα στην επιλογή μου.

πάντως είναι πανέμορφο και δείχνει ωραία πάνω στην μηχανή σου.
    καλορίζικο
    Σε ευχαριστώ.

Προχθές είχα πάει μια βόλτα μέχρι το Μεσολόγγι για καφέ. Μέχρι και η συνοδηγός κατάλαβε ότι κάτι καλύτερο συμβαίνει. Η μοτοσικλέτα πλέον στρίβει με τη σκέψη και μόνο. Επιπλέον δεν ένοιωσα τη παραμικρή αίσθηση κούρασης ή μουδιάσματος στα χέρια.
    Παράλληλα ανέβηκα σε άλλο 1000 ενός φίλου και παρότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη χρήση του νέου τιμονιού, σε εκείνο που είχε το original, πλέον ένοιωθα άβολα!
    Μετά από όλα αυτά, κατέληξα στο συμπέρασμα πως σε καμία περίπτωση δε θα επέστρεφα ξανά στο παλιό.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

*

Όνομα:	pic_4430.jpg 
Προβολές:	362 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	144714
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος

Τιμόνι...

Μια χαρά το αγόρασα το τιμονάκι... Renthal παρακαλώ!!!
    Ελα ντε όμως που ε'ιναι πιο χοντρο το τοίχωμα του τιμονιού και δεν χωράει μέσα η σφήνα (αυτό το λάστιχένιο με την βίδα στην άκρη) που κρατάει το αντίβαρο...

Καμια ιδέα;

Ξ'ερει κανεις αν υπάρχουν μεγέθη σε αυτές τις σφήνες...

Καμια πατέντα;;;

Ελπίζω να μην το πήρα τζ'αμπα... γμτ!!!!

Καλοφόρετο το τιμονάκι φίλε μου, το ίδιο φοράω κι εγώ στο δικό μου εδώ και ένα χρόνο.
    Στις γωνίες είναι σχεδόν ίδιο με το μαμίσιο, όμως το πλεονέκτημά του είναι ότι είναι πιό κοντό 2 πόντους από κάθε πλευρά, άρα χωράει σε στενά περάσματα και σφήνες.
    Εγώ δεν έβαλα αντίβαρα εμπορίου (κιτς για τα γούστα μου) αλλά τα βαριά της μάνας του για να μπούν και οι χούφτες.
    Για να γίνει αυτό πλήρωσα τον μηχανικό μου ο οποίος παιδεύτηκε για περίπου μια ώρα με το τρυπάνι και κατάφερε να φάει το αλουμίνιο και να ταιριάξει τα λάστιχα που συγκρατούν τη βίδα των αντιβάρων.
    Αφού δεν το έχεις φορέσει ακόμη σου προτείνω να πάρεις ένα αντίβαρο (σαν μπούσουλα), να πάς το τιμόνι σε έναν τόρνο και να τους ζητήσεις να μεγαλώσουν την διάμετρο της τρύπας, ανάλογα με τη διάμετρο του λάστιχου του αντιβάρου.
    Το τελικό αποτέλεσμα εμένα με ικανοποιεί απόλυτα, καθώς το αλουμίνιο σε σύγκριση με το σίδερο παρέχει επιπλέον "αντικραδασμική προστασία", είναι πιο στιβαρό σαν τιμόνι, ίσως λίγο πιο ξεκούραστο, με σχετικά παρόμοιες γωνίες και λαβές αλλά πολύ πιο εμφανίσιμο και επιπλέον είναι πολύ ανθεκτικό στις ενδεχόμενες πτώσεις.
    the motorcycleboy reigns

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ!!

Μήπως όμως λεπταίνει πολύ το τιμόνι με αυτόν τον τρόπο;;

Φίλε μου, αν παρατηρήσεις θα διαπιστώσεις ότι το RENTHAL έχει τριπλάσιο πάχος από το σιδερένιο της SUZUKI με αποτέλεσμα η τρύπα να έχει πολύ μικρή διάμετρο και να μην χωράει το αντίβαρο.
    Πρέπει να το "φας" σε βάθος 4,5 - 5 εκατοστών για να χωρέσει το μαμίσιο το οποίο είναι το μόνο που υποστηρίζει τις ορίτζιναλ χούφτες.
    Όσον αφορά την αντοχή του μετά το "τρόχισμα" σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
    Πρός απόδειξιν, πρίν από τα Χριστούγεννα ένας παππούς έκανε όπισθεν και έριξε το δικό μου κάτω και το σφήνωσε πάνω σε ένα cinquecento... λοιπόν, στράβωσε η βίδα μαζί με το αντίβαρο και το "λεπτό" τοίχωμα του τιμονιού ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    Πάντως με εκπλήσεις....
    Ακόμη δεν το έχεις βάλει επάνω ;
    Τι το αγόρασες τότε ;
    Ξέρεις, εγώ γελάω με τους συναδέλφους που φορτώνουν τα μηχανάκια τους, σαν να ήταν κουμπαράδες, με ένα σωρό αξεσουάρ και κυκλοφορούν με αυτό το άθλιο, φτηνιάρικο, βαρύ και άσχημο μαμίσιο τιμόνι.
    Προσωπικά, δεν έχω ούτε Bagster, ούτε βαλίτσα(κουβαλάω το λαπ-τοπ μου σε τσάντα πλάτης).
    Μόνο κάτι παλιοκάγκελα για την κακιά στιγμή, τις χούφτες για το κρύο, φυμέ γνήσια ζελατίνα με φρυδάκι για τις τελικές και ένα αλουμινένιο προστατευτικό Touratech στη μαμά εξάτμιση..

Υ.Γ. στο Renthal πρέπει να ανοίξεις με τρυπανάκι και δύο τρύπες για να κουμπώσουν οι διακόπτες των φώτων και της μίζας.
    the motorcycleboy reigns

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Ρε λεβέντες βάλτε και καμια φωτογραφία από τα τιμόνια να βλέπουμε κι εμείς που ενδιαφερόμαστε.
    I had a dream ...

WWW, το πρόβλημά μου είναι ότι αν βγάλω το τιμόνι φωτό με το κινητό, δεν ξέρω πως να την περάσω στον υπολογιστή και να την αναρτήσω στο φόρουμ...
    Σου υπόσχομαι όμως ότι θα προσπαθήσω...
    Επι του θέματος τώρα, το τιμόνι το φέρνει ο Αλεξόπουλος (Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι).
    Εμένα μου το έφερε ο Γιάννης της "ΜΟΤΟΡΟΔΑ" και το αγόρασα 35 ευρώ.
    Το μαμίσιο κάνει νομίζω 65...
    Το άλλαξα γιατί μου την έσπαγε αυτό το μαύρο γυαλιστερό χρώμα του (το χαρίζω σε όποιον το θέλει..).
    Επειδή το μηχανάκι μου είναι μαύρο-ματ ήθελα να το βρώ σε ανθρακί χρώμα, όμως πρίν από ένα χρόνο υπήρχε διαθέσιμο μόνο σε ασημί-ματ, το οποίο και αγόρασα.
    Για να "δέσει" καλύτερα με το μηχανάκι, ξήλωσα αυτά τα απαράδεκτα πλαστικά παρεμβύσματα που καπελώνουν τα κόντρα παξιμάδια των καθρεφτών (ξέρεις αυτά που μόλις τα ακουμπήσεις τα χέρια σου γίνονται σαν να έπιασες κάρβουνα) και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.
    Αν πάρεις τηλέφωνο στον Αλεξόπουλο, ζήτα το RENTHAL που κάνει για το V-strom, έχει σχεδόν τις ίδιες γωνίες, κλίσεις, ύψος κτλ. αλλά είναι, όπως προέγραψα, 2cm πιο "κοντό" από κάθε πλευρά, γεγονός που το κάνει πολύ βολικό στις σφήνες, ωστόσο οι χούφτες δεν βρίσκουν στο φαίρινγκ και οι ώμοι σου καλύπτονται καλύτερα από τον αέρα στις μεγάλες ταχύτητες.
    Για να ξέρεις, είμαι ο motorcycleboy από το v-strom.gr.
    Ήθελα να γραφτώ κι εδώ με το ίδιο nickname, αλλά κάποιος άλλος το έχει κατοχυρώσει...
    Έτσι γράφτηκα ως "Αταίριαστος", αφού έιναι το ίδιο πρόσωπο στην ταινία "Rumble Fish", η οποία για προσωπικούς λόγους με εκφράζει...
    Κι εσένα σε θυμάμαι εδώ και χρόνια με τη φωτό του Μαρτιν Λούθερ Κινγκ και το μότο: "i had a dream"... αν δεν κάνω λάθος...
    Για το τιμόνι επίσης, πιστεύω ότι στα μηχανάκια μας "δένει" καλύτερα από κάτι άλλα τύπου FAT-BAR, πανάκριβα και με έξτρα καβαλέτα...
    Επίσης, δεν μου αρέσουν τα μπαράκια που βιδώνουν πάνω στα μαμίσια, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός και δεν μου πέφτει λόγος...
    the motorcycleboy reigns

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αταίριαστος
    WWW, το πρόβλημά μου είναι ότι αν βγάλω το τιμόνι φωτό με το κινητό, δεν ξέρω πως να την περάσω στον υπολογιστή και να την αναρτήσω στο φόρουμ...
    Σου υπόσχομαι όμως ότι θα προσπαθήσω...
    Επι του θέματος τώρα, το τιμόνι το φέρνει ο Αλεξόπουλος (Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι).
    Εμένα μου το έφερε ο Γιάννης της "ΜΟΤΟΡΟΔΑ" και το αγόρασα 35 ευρώ.
    Το μαμίσιο κάνει νομίζω 65...
    Το άλλαξα γιατί μου την έσπαγε αυτό το μαύρο γυαλιστερό χρώμα του (το χαρίζω σε όποιον το θέλει..).
    Επειδή το μηχανάκι μου είναι μαύρο-ματ ήθελα να το βρώ σε ανθρακί χρώμα, όμως πρίν από ένα χρόνο υπήρχε διαθέσιμο μόνο σε ασημί-ματ, το οποίο και αγόρασα.
    Για να "δέσει" καλύτερα με το μηχανάκι, ξήλωσα αυτά τα απαράδεκτα πλαστικά παρεμβύσματα που καπελώνουν τα κόντρα παξιμάδια των καθρεφτών (ξέρεις αυτά που μόλις τα ακουμπήσεις τα χέρια σου γίνονται σαν να έπιασες κάρβουνα) και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.
    Αν πάρεις τηλέφωνο στον Αλεξόπουλο, ζήτα το RENTHAL που κάνει για το V-strom, έχει σχεδόν τις ίδιες γωνίες, κλίσεις, ύψος κτλ. αλλά είναι, όπως προέγραψα, 2cm πιο "κοντό" από κάθε πλευρά, γεγονός που το κάνει πολύ βολικό στις σφήνες, ωστόσο οι χούφτες δεν βρίσκουν στο φαίρινγκ και οι ώμοι σου καλύπτονται καλύτερα από τον αέρα στις μεγάλες ταχύτητες.
    Για να ξέρεις, είμαι ο motorcycleboy από το v-strom.gr.
    Ήθελα να γραφτώ κι εδώ με το ίδιο nickname, αλλά κάποιος άλλος το έχει κατοχυρώσει...
    Έτσι γράφτηκα ως "Αταίριαστος", αφού έιναι το ίδιο πρόσωπο στην ταινία "Rumble Fish", η οποία για προσωπικούς λόγους με εκφράζει...
    Κι εσένα σε θυμάμαι εδώ και χρόνια με τη φωτό του Μαρτιν Λούθερ Κινγκ και το μότο: "i had a dream"... αν δεν κάνω λάθος...
    Για το τιμόνι επίσης, πιστεύω ότι στα μηχανάκια μας "δένει" καλύτερα από κάτι άλλα τύπου FAT-BAR, πανάκριβα και με έξτρα καβαλέτα...
    Επίσης, δεν μου αρέσουν τα μπαράκια που βιδώνουν πάνω στα μαμίσια, αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα του καθενός και δεν μου πέφτει λόγος...
    Σωστός ο ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ. Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Επειδή το κόστος που αναφέρεις για το τιμόνι είναι σχετικά μικρό, μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ να έχουμε εικόνες ώστε να δούμε και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Μετά θα βάλουμε τον ΤΑΖΑΚΟ να κάνει Power Buy στο Vstrom.gr

:rotflmao: :rotflmao:
    I had a dream ...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aftermarket ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ για VStrom...
    από athandim στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 316
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2011, 02:25
  2. Καρινα Για Vstrom
    από Grammarios στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15