και τωρα που πηρα φορα .....πως βαζω φοτο κατω απο το ονομα μου;;
Όπως είναι βιδωμένο το τιμόνι... από τη κάτω μεριά... κάτω από την τιμονόπλακα είναι οι αποστάτες βιδωμένοι στις βίδες του τιμονιού. Ξεβιδώνεις το τιμόνι... βγάζεις τους αποστάτες απο κάτω τους βάζεις πάνω και ξαναβιδώνεις.
edit: Για τη φώτο πας Πίνακα διαχείρισης - Επιλογές - και κάτω κάτω λέει αλλαγή χαρακτήρα.... επιλέγεις τη φώτο που θέλεις να ανεβάσεις και είσαι οκ
Λοιπόν σήμερα χάσατε... Φάγαμε λίγη βροχή είναι αλήθεια, αλλά ΠΟΛΥ στρίψιμο, ωραία διαδρομή μέσα στη φύση, εξαιρετικό φαγητό στη Γραβιά, καφεδάκι και λουκουμάδες στην παραλία Καμμένων Βούρλων και επιστροφή... Που ήταν και η μόνη μαλ... της ημέρας γιατί έφυγαν οι μισοί και δεν είπαν αν γυρίζουν από Ε.Ο. ή από επαρχιακούς και σπάστηκα λίγο γιατί είχα όρεξη για μερικές στροφές ακόμα...
Αισίως έφτασα τα 35500 χιλιόμετρα και θα κλείσω ραντεβού για σέρβις τις επόμενες μέρες... Θέλει και λάστιχα, θέλει και τακάκια... Τσούζει η τσέπη ήδη!
Την Κυριακή καφεδάκι θα πάμε;;; Έχετε χαιρετίσματα από την Κατερίνα και κράξιμο που χαθήκατε![]()
Δεν ηταν ειρωνια απλα ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
Πλάκα δεν έχει το πρώτο ειρωνικό σχόλιο αυτού το thread, μετά από 123 σελίδες;![]()
(Ειχα και γω 2 bandit ξες)![]()
![]()
- Omnia mea mecum porto -
Εγώ το χαζό πάλι, ακόμα να καταλάβω που είναι η ειρωνεία στα προηγούμενα σχόλια... Αυτό με το ντουλαπάκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Δεν ηταν ειρωνια απλα ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο...
(Ειχα και γω 2 bandit ξες)![]()
![]()
Παιζάααακιααααααααααααα να το πω για μιά φορά ακόμα για καφέ αύριο;;;;;;;;;;; Αν και η σιωπή είναι μάλλον η απάντησή μου, ΛΟΛ, τέλος πάντων... Μια τελευταία προσπάθεια να την κάνω.
Μαλλον αυτο θα εννοουσε ο φιλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Εγώ το χαζό πάλι, ακόμα να καταλάβω που είναι η ειρωνεία στα προηγούμενα σχόλια... Αυτό με το ντουλαπάκι;
Παιζάααακιααααααααααααα να το πω για μιά φορά ακόμα για καφέ αύριο;;;;;;;;;;; Αν και η σιωπή είναι μάλλον η απάντησή μου, ΛΟΛ, τέλος πάντων... Μια τελευταία προσπάθεια να την κάνω.Αφου εχει ντουπαλακι εγω τι φταιω?
Αμα δεχεστε και προδοτες της φυλης σας ερχομαι με 1000....
- Omnia mea mecum porto -
Καλά ρε παιδιά τι μπερδεύεστε; Αυτό το μήνυμα εννοώ.... κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω αυτό το thread πέφτω πάνω του και σκέφτομαι πόσο οξύμωρο φαίνεται μετά από 124 σελίδες.... μια απλή παρατήρηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgiosmc
Φίλοι και φίλες που είναι κάτοχοι Bandit 600 - 650 μπορούν να στείλουν φωτογραφίες, σχόλια και χρήσιμες πληροφορίες για το δημοφιλές μοντέλλο της Suzuki.....
:rotflmao:![]()
Να είστε καλά
Κοίτα, το απλό θέμα είναι ότι ναι μεν έχει 124 σελίδες, οι περισσότερες εκ των οποίων τους τελευταίους μήνες και οι κάτοχοι bandit είναι γενικώς απόντες από τα πάντα... Οπότε κανείς δε μας βλέπει να ξέρει ότι υπάρχουμε στο forum, οπότε δυσκολεύει και το πράγμα κατηγορία. Τόσο απλό... Οι υπόλοιποι βρίσκονται, γνωρίζονται, περνάνε (περνάμε) καλά σαν παρέα, οπότε αν ζητήσουν κάτι είναι πιο εύκολο να γίνει. Εμείς λίγο λόγω μη εμπορικής φήμης του μοντέλου, λίγο παραπάνω λόγω γενικής αφάνειας, λίγο λιγότερο λόγω υποχρεώσεων των διαχειριστών, έχουμε κάτσει στη μπανάνα. Δες πόσοι έχουν postάρει. 10 άτομα; 15; Εκτός από εμένα, την Κατερίνα που δεν έχει ακόμα μοτοσικλέτα, τον Bandage που δεν έχει πιά Bandit, τον Alex14 που ήρθε πέρυσι στην ετήσια και τον Ζαχαρία που τους γνώρισε προχτές ποιόν άλλον ξέρουν; Και η λογική είναι, κατηγορία για 2-3 άτομα θα κάνουμε; Τότε που το έγραψε πάντως, είχε δίκιο... Μόνος ήταν! Αστεία αστεία, που να είναι αυτός;;; Έχει ακόμα bandit άραγε;Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω αυτό το thread πέφτω πάνω του και σκέφτομαι πόσο οξύμωρο φαίνεται μετά από 124 σελίδες.... μια απλή παρατήρηση....
ΛΟΛ καλά "χιλιάρη", θα περάσουμε από Δεκελείας κανένα βράδυ όλοι οι τσαντάκηδες μαζί να σε τρομοκρατήσουμε :P:P:P Η Κατερίνα έχει φαγωθεί για καφέ+αγώνα και η ιδέα μου αρέσει και εμένα, ειδικά αν το συνδυάσουμε και με κανένα μαμ μετά... Γιατί είναι και σε "δύσκολη" ώρα , πολύ νωρίς για φας πριν, αργά για να φας για μεσημέρι μετά. Τέλος πάντων, ας κερδίσει ο Βάλε και το θυσιάζω το φαγητό... Και ένα Suzuki βάθρο παρακαλώΛέμε τώρα... Καλό καιρό έχει, δικαιολογίες "τέλος". Πάω να πλύνω τα μυγάκια από προχτές και θα ξαναμπώ πιο αργά...
εχει βαλει κανεις gps?απ'οτι ειδα για μηχανες ειναι πιο ακριβα...αν βαλω του αυτοκινητου με βαση στη ζελατινα και το βγαζω στις βροχες;
Είδα σε περιοδικά μιά βάση της Givi που πιάνει στα καβαλέτα στο τιμόνι και μοιάζει με "μπανάνα" μέσης, έχει διάφανο πλαστικό παραθυράκι για να βλέπεις το GPS και έλεγε πως είναι αδιάβροχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
εχει βαλει κανεις gps?απ'οτι ειδα για μηχανες ειναι πιο ακριβα...αν βαλω του αυτοκινητου με βαση στη ζελατινα και το βγαζω στις βροχες;
Κάνε κλικ σε αυτό το link. Αλλά ψάξε το μήπως και το βρεις και φτηνότερα... Απλά το έβαλα για να το δεις.
πολυ ωραιο!ευχαριστω!
Παντως ειναι ενδιαφερον να κοιταξουν καποιοι τα στατιστικα αυτης της σελιδας....Οσον αφορα τις απαντησεις που εχουν γινει περναμε μολις 3 απ τα μοντελα που εχουν δικη τους κατηγορια......ΑΛΛΑ αν κοιταξει καποιος τις επισκεψεις????? 90937!!! Η πρωτη σε επισκεψεις απ τις κατηγοριες ειναι 1054...Μονο ως παρατηρηση το γραφω αλλα λενε πολλα καμια φορα οι αριθμοι!!!
Επειδη σπουδαζω Γιαννενα το καλοκαιρακι ελπιζω να υπαρχει καμια συναντηση που θα μαι πειραια