Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: Το GSXR 1000 K8 μου με άσπρο κοστούμι Corona

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν η συναλλαγή γίνει εκτός ebay (τρώει ban αν τον πάρουν χαμπάρι) δεν έχεις καμμία εξασφάλιση αν πάει κάτι στραβά. Καλό είναι να αποφεύγεις τα email εκτός ebay πάντως.
    Εγώ το πήρα εκτός ebay, και μου το έστειλε σαν gift με μειωμένη αναγραφόμενη αξία. Έκανε περίπου 15-20 μέρες με tracking number και ήρθε στην πόρτα μου...
    I consume therefore I exist

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
    Εγώ το πήρα εκτός ebay, και μου το έστειλε σαν gift με μειωμένη αναγραφόμενη αξία. Έκανε περίπου 15-20 μέρες με tracking number και ήρθε στην πόρτα μου...
    Δεν εννοώ ότι ο έμπορος είναι απατεώνας οπωσδήποτε. Αν τα πράγματα σου έρχονταν σπασμένα, μισά, διαφορετικά ή καθόλου δεν θα μπορούσες να αποζημιωθείς με κάποιον τρόπο. Ούτε dispute μπορείς να κάνεις, ούτε να αποζημιωθείς απ΄την ασφάλιση συναλλαγών του paypal.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν εννοώ ότι ο έμπορος είναι απατεώνας οπωσδήποτε. Αν τα πράγματα σου έρχονταν σπασμένα, μισά, διαφορετικά ή καθόλου δεν θα μπορούσες να αποζημιωθείς με κάποιον τρόπο. Ούτε dispute μπορείς να κάνεις, ούτε να αποζημιωθείς απ΄την ασφάλιση συναλλαγών του paypal.
    Δεν σε κατηγόρησα για κάτι.. Απλά αναφέρω ότι εγώ το πήρα εκτός ebay επειδή ο πωλητής γενικά είναι πολύ γνωστός, έχουν ακουστεί καλά λόγια γι'αυτόν στο www.gixxer.com και μου έκανε λίγο καλύτερη τιμή. Τώρα αν ερχόντουσαν σπασμένα, πιστεύω ότι θα με κάλυπτε σε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα..

Η τελική επιλογή βέβαια είναι του καθενώς :smilea:
    I consume therefore I exist

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
    Η τελική επιλογή βέβαια είναι του καθενώς :smilea:
    Σαφώς και είναι. Ψωνίζω πολλά χρόνια από εξωτερικό και ebay χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι πριν ένα μήνα όπου 2 διαφορετικές αποστολές από Αγγλία δεν έφτασαν ποτέ. Και οι δύο πωλητές έχουν 100% feedback με χιλιάδες συναλλαγές και τις απόδείξεις του ταχυδρομείου ότι τα έστειλαν. Δεν έχω λόγο να μην τους πιστεψω και είμαι βέβαιος ότι τα δεματάκια τα τσίμπησαν εδώ κάποιοι μακρυχέρηδες.

Δεν θα πολυσκάσω βέβαια μιας και θα αποζημιωθώ μέσω paypal.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος

w

Γεια ,ενδοιαφερομαι να αγορασω και εγω ενα κουστουμη ,εισαι ευχαριστημενος στην εφαρμογη και ποσο καιρο τα φορας αν αρχισαν να τρεμουν κτλ. περιμενω

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    φιλε μου καλη μερα. ειμαι και εγω στο να αγορασω πλαστικα απο το συγκεκριμενο μαγαζι. θα ηθελα να μου πεις αν και ποσο πληρωσες τελενειο ειναι το μονο που με φοβιζει να μη μου στοιχησουν ο κουκκος αηδονι...
    ευχαριστω..
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ΤΕΛΩΝΕΙΟ σε περίπτωση που περάσει (τα δικά μου δεν πέρασαν)

Φόρος εισαγωγής: 3% Χ (αξία εμπορεύματος + μεταφορικά)
    ΦΠΑ 19% : πάνω στην (αξία εμπορεύματος + μεταφορικά + φόρος εισαγωγής)
    Ταχυδρομείο : 9 ευρώ (νομίζω)

Αυτά

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF