Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: MotoGP Jerez

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Highlight του αγώνα για μένα ήταν η φάση που ο Πεδρόσα έδωσε το χέρι στο Ρόσσι αμέσως μετά τον τερματισμό, ήταν τόσο εγκάρδιος ο τρόπος του που κόλλησα, ένα μεγάλο μπράβο στον Ντάνι πρέπει να είναι γαμώ τα παιδιά αν και δεν το εκδηλώνει.

Από την άλλη ο Λορένθο δε μου αρέσει και πολύ. Άσχετο αλλά ο τρόπος που ξέσπασε στη μηχανή του δε μου άρεσε καθόλου, δεν είναι ο μόνος που το έχει κάνει αυτό, αλλά από τότε που παρακολουθώ μότο τζιπι δε θυμάμαι ποτέ το Ρόσσι να βαράει τη μηχανή του, είτε του έφταιγε είτε όχι. Λεπτομέρεια οκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πάντως οφείλουμε να πουμε ότι ο Διατσίδης έχει βελτιωθεί φέτος. Προφανώς η παρεϊστικη ατμόσφαιρα στην ΕΤ3 με τον Σκλαβενίτη τον έκανε να μεταδίδει αρκετά χαλαρά και πέταγε αρκετές άσχετες μπαρούφες lifstyle και άλλα τέτοια. Ο Χουντρας λογικό είναι να κολάει λίγο δεν είναι και εύκολο ξαφνικά να γίνεις sportscaster . Ας του δωσουμε λίγο χρόνο.

Όσο για τον αγώνα θύμισε παλιες εποχές με τον Ρόσι να καταπίνει του πάντες σιγά σιγά. Χάρηκα πολύ τον Πεδρόσα αν και νομίζω ότι ποτέ δεν θα βγει νικητής όταν μπει σε μάχη. Δεν το έχει. Ποτε δεν ξερεις όμως.

Κρίμα για Λορενθο. Νόμιζα ότι μετά τις περσινές σαβούρδες θα είχε βάλει μυαλό. Φαίνεται ότι θέλει ακόμα. Ενώ ο Στόνερ έδειξε ωριμος αφού μαζεψε τα ποντάκια.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
    Highlight του αγώνα για μένα ήταν η φάση που ο Πεδρόσα έδωσε το χέρι στο Ρόσσι αμέσως μετά τον τερματισμό, ήταν τόσο εγκάρδιος ο τρόπος του που κόλλησα, ένα μεγάλο μπράβο στον Ντάνι πρέπει να είναι γαμώ τα παιδιά αν και δεν το εκδηλώνει.

Από την άλλη ο Λορένθο δε μου αρέσει και πολύ. Άσχετο αλλά ο τρόπος που ξέσπασε στη μηχανή του δε μου άρεσε καθόλου, δεν είναι ο μόνος που το έχει κάνει αυτό, αλλά από τότε που παρακολουθώ μότο τζιπι δε θυμάμαι ποτέ το Ρόσσι να βαράει τη μηχανή του, είτε του έφταιγε είτε όχι. Λεπτομέρεια οκ.
    ο ροσσι κ ο ντανι πρεπει να χουν αμοιβαια συμπαθεια κ φαινεται, δες κ μετα το τελος του αγωνα περσι στη σεπανγκ, την αντιδραση του ροσσι στο παρκ φερμε. παλι το 1-2 ειχαν κανει.

για το λορενθο +1

η Μ1 εφταιγε δλδ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Ένας Rossi από τα παλιά...
    Ωραίος αγώνας, o Pedro μας κέρδισε για άλλη μια φορά (πολύ cool το παλικάρι), o Stoner έκανε έναν τίμιο αγώνα ενώ ο Lorenzo παρα-σύρθηκε λόγο έδρας...
    Μικρά παιδιά είναι, θα τρέξουν, θα πέσουν, θα χτυπήσουν, θα ξανασηκωθούν, θα ξανατρέξουν...

Πλακα είχε όμως. Ο ένας κοπανούσε το yamaha, ο άλλος το φιλούσε!

+1 στον akis...

Akis... είναι ένα κουμπάκι που γράφει mute ρε man! :rotflmao:
    το ξερω αδελφε εχεις δικιο αλλα ετσι χανω και τον ηχο των μοτερ!! και την ολη ατμοσφαιρα!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup

Όλα τα λεφτά το προσπέρασμα του CAPIREX στον MELANDRI!!!!! Σα να του λέγε να σε περάσω για λίγο γιατί ο COLIN μπροστά μας πηγαίνει καροτσάκι.. Απίστευτος τάπα πλαγιασμένος και του κάνει και την χειρονομία με την καλή έννοια φυσικά.
    μονο που δεν εγραψες και πως τους ξαναπερασε ολους αυτους παλι ο τρελο-marco..... σουβλακι!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πάντως οφείλουμε να πουμε ότι ο Διατσίδης έχει βελτιωθεί φέτος. Προφανώς η παρεϊστικη ατμόσφαιρα στην ΕΤ3 με τον Σκλαβενίτη τον έκανε να μεταδίδει αρκετά χαλαρά και πέταγε αρκετές άσχετες μπαρούφες lifstyle και άλλα τέτοια. Ο Χουντρας λογικό είναι να κολάει λίγο δεν είναι και εύκολο ξαφνικά να γίνεις sportscaster . Ας του δωσουμε λίγο χρόνο.
    +1050

ελεος πια με όλων των ειδών γκρίνιας σε όλα sport-forum για τα αντιστοιχα tv-sportcasting τους. Οπου και να κοιτάξεις/διαβάσεις σε ελληνικά Forum όλο γκρινια και παράπονα για τις μεταδόσεις των αθλημάτων τους στην τηλεόραση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    +1050

ελεος πια με όλων των ειδών γκρίνιας σε όλα sport-forum για τα αντιστοιχα tv-sportcasting τους. Οπου και να κοιτάξεις/διαβάσεις σε ελληνικά Forum όλο γκρινια και παράπονα για τις μεταδόσεις των αθλημάτων τους στην τηλεόραση.
    να σου πω την αληθεια δεν εχεις αδικο αλλα ξερεις τι γινεται εχουν στην ελλαδα ειδικα
    την μανια ολοι αυτοι που μεταδιδουν ολων των ειδων αγωνες να νομιζουν οτι απευθηνονται
    σε "πιθηκους" οι περισσοτεροι δε για να μην πω ολοι δεν εχουν ακουμπισει καν στην ζωη τους
    μπαλλα ας πουμε,δεν εχουν δει καν πως ειναι η πιστα, δεν εχουν μπει ποτε σε πισινα,σε παρκε και ουτο καθ'εξης
    το οτι εισαι αθλητικογραφος ως επαγγελμα δεν σημαινει οτι εισαι και ειδικος
    για παραδειγμα θα σου πω αυτο που αναγκαστικε να τους πει ο προπονητης του παο στο μπασκετ,"και εγω παω ειπε στα μπουζουκια τοσα χρονια μπουζουκι ομως δεν εχω μαθει να παιζω ομως!!'
    θελω να πω πως ας μεταδωσουν τον οποιο αγωνα τους εχουν δωσει να μεταδωσουν
    αλλα σαν περιγραφει και μονο μην μπαινουν σε ειδικα θεματα ως οι γνωστες και ιδιμονες
    του εκαστοτε αθληματος

ποσο μαλλον σε μηχανοκινητο αθλητισμο που εχουν' μαυρα μεσανυχτα'
    και τελος παντων ο χουντρας ασχολειτε και καποια χρονια με το ειδος λογο του περιοδικου του
    ο αλλος ανακαλυψε την 'αμερικη' ξαφνικα και τα εμαθε ολα?
    και βεβαια μην μου πειτε παλι για μανιες και εμπαθειες.πρεπει σε αυτη την χωρα καποτε
    να λεμε και την αληθεια μπας και την 'ακουσουν'
    εχω κουραστει να ακουω βλακες μπουλιδες του καναπε

Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
    να σου πω την αληθεια δεν εχεις αδικο αλλα ξερεις τι γινεται εχουν στην ελλαδα ειδικα
    την μανια ολοι αυτοι που μεταδιδουν ολων των ειδων αγωνες να νομιζουν οτι απευθηνονται
    σε "πιθηκους" οι περισσοτεροι δε για να μην πω ολοι δεν εχουν ακουμπισει καν στην ζωη τους
    μπαλλα ας πουμε,δεν εχουν δει καν πως ειναι η πιστα, δεν εχουν μπει ποτε σε πισινα,σε παρκε και ουτο καθ'εξης
    για παραδειγμα θα σου πω αυτο που αναγκαστικε να τους πει ο προπονητης του παο στο μπασκετ,"και εγω παω ειπε στα μπουζουκια τοσα χρονια μπουζουκι ομως δεν εχω μαθει να παιζω ομως!!'
    αλλα σαν περιγραφει και μονο μην μπαινουν σε ειδικα θεματα ως οι γνωστες και ιδιμονες
    του εκαστοτε αθληματος

και τελος παντων ο χουντρας ασχολειτε και καποια χρονια με το ειδος λογο του περιοδικου του
    και βεβαια μην μου πειτε παλι για μανιες και εμπαθειες.πρεπει σε αυτη την χωρα καποτε
    Ε είσαι λίγο άδικος τώρα.
    Τα έχω βάλει πολλές φορές με τον Διατσίδη αλλά μην τον λέμε και άσχετο.
    Ξέρεις εσυ πολλούς πιο σχετικούς από τον Διατσίδη στην Ελλάδα? Μάλιστα όταν αυτός έφερε το motogp στην Ετ3 το 99% των Ελλήνων μόνο για F1 ήξερε.
    Και σε αγώνες έχει τρέξει και γνώση έχει. Αλλά σε ξαναρωτάω. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι στην Ελλάδα?

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εν μερη εχεις δικιο ρε συ Ακη, αλλά..
    έχω ζησει 8 χρόνια στην πρωτεύουσα του sportscasting (ΝΥ) με εκατοντάδες κανάλια καλωδιακά και μη να εκπέμπουν 24ωρες το 24αρο αγώνες απο ποδόσφαιρο μεχρι Badminton και από snowboarding μεχρι speedball Και εχω γνωρίσει απο κοντά το τι σημαίνει επαγγελματικό sportcasting.

Τα πρόβληματα στο sportcasting ειναι 2:

1. δεν ειναι οι γνώσεις αλλά η ικανότητα αναμετάδοσης και μεταφοράς ενός "αγωνιστικού κλίματος" αυτό που κάνει μια αναμετάδοση πετυχημένη. Ολο αυτο που βλέπουμε στην τηλεόραση ειναι καταρχάς ενα show και ο καλύτερος sportcaster δεν ειναι αυτός που ξέρει τα περισσότερα για το άθλημα αλλά αυτος που ξέρει τι σημαίνει τηλεόραση και live αναμετάδοση.

Το ταλέντο της αναμετάδοσης ειναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία απο το επίπεδο γνώσεων επι συγκεκριμένου αθλήματος. Αυτο το ταλέντο-γνώση θα έρθει στον Χούντρα με τον καιρό όπως ειπε και ο φίλος πιο πάνω, οπως έρχεται σιγά σιγά στον Διατσίδη με τους αγώνες.

Για μένα απο επίπεδο γνώσεων και ο Διατσίδης και ο Χούντρας μια χαρά ειναι. Τώρα για μερικούς απο εσάς εδω μέσα οι οποίοι ουκ ολίγες φορές εχουν αποδείξει το μέγεθος των γνώσεων περι μηχανολογικών θεμάτων μπορεί να μην ειναι αλλά να ξέρεται οτι ο μέσος του τηλεθεατή δεν εχει ανάγκη απο αυτές τις λεπτομέρειες.

Κάποιος ή κάποιοι εχουν μεταφέρει στον τύπο που κάνει αναμεταδόσεις F1 στον Αντένα πια και παλιότερα στον Άλφα, αυτά που προανέφερα. Γιαυτο τον βλέπεις να ωρύεται και να χτυπιέται φέτος κάθε φορά που έχουμε εκκίνηση και προσπέραση μπας και προσδώσει ένα κλιμα υπερθεάματος. Φυσικά αυτος ωρύεται τόσο πολύ που σε κάνει να πατάς “mute” γιατι δεν τον αντέχεις αλλα αυτο ειναι άλλη η ιστορία

2. Όταν μεταδίδει ενας αμερικάνος στην τηλεόραση έχει minimum 5-6 άτομα τριγύρω του που τον υποστηρίζουν για την αναμετάδοση + ένα κανάλι ολόκληρο με αμέτρητο ανθρώπινο δυναμικό που όλοι μαζι υποστηρίζουν την αναμετάδοση. Κατι μου λέει οτι στον Skai οτι πέρα απο το Τεχνικό προσωπικό στο Studio κανείς δεν υποστηρίζει τους αναμεταδότες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο sportcaster να προσπαθεί να αντλήσει πληροφορίες από monitors και παράλληλα να προσπαθήσει μιλάει στο κοινό συγχρονισμένος με το τι βγάνει στον αέρα…..

Άντε γεια αμα δεν υποστηρίζεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    του εκαστοτε αθληματος

Εγώ πάντως μόλις κατέβασα και είδα τον αγώνα πάλι απο τη μετάδοση του BBC Sports, και τί να σας πώ, λές και έβλεπα άλλον αγώνα... Το καταευχαριστήθηκα, στο BBC είναι πολύ ψαγμένοι, ότι και να κάνει ο Σκαι και ο 2Δ το BBC δε το φτάνουν με τη καμία
    (Και ήμαρτον, ρε φίλε, σου δίνουν το HP2 με μικρόφωνο στη κάμερα να κάνεις γύρο+περιγραφή της πίστας και εσύ τη βλέπεις Schwanz και μου βάζεις και χρονομέτρηση κάτω αριστερά ενώ οι γραμμές σου είναι σα μουτζούρες 3χρονου;;;; Δες τον Harris, πόσο ωραία το πήρε, έκανε χαλαρά γύρο και σε κάθε στροφή full περιγραφή το παλικάρι, εδώ έχουμε την τάδε ταχύτητα, εδώ πέρσι ο Edwards πέρασε τον Vermeulen, εδώ ο Rossi πέρασε το Gibernau κλπ.....
    Και εσύ ρε κάμμα Χούντρα, αμα δε ξέρεις κάποια πραγματάκια, αστο να πάει στην ευχή, μη τα σχολιάζεις και όλα.... Πώς γίνεται ο Rossi να χάλασε τη ψυχολογία του Gibernau με εκείνο το (επικό) προσπέρασμα για τον υπόλοιπο αγώνα αφού το έκανε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ γύρο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στροφή;;;
    Να σου δείχνει onboard Lorenzo να χάνει το μπροστινό και να φωνάζεις "O ROSSI ΕΠΕΣΕ!!!" ;;;;;
    Ήμαρτον πια....
    Και χαλαρώστε λίγο με τις Σέρρες, "άλλα 800 μέτρα και είμαστε έτοιμοι για GP"! Πού ζείτε;;;; Ποιό 2012, ούτε τον εγγονό του Rossi δε θα δούμε να τρέχει στο Ελλαδιστάν, πάρτε το χαμπάρι)
    Δε λέω, και στο BBC πετάνε κάτι κουλές ατάκες, αλλά τουλαχιστον σε κάνουν να γελάς, όχι να καραφλιάζεις....

edit: +όσα στον σπύρο
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

καλυτεροι στην ελλαδα βεβαιος υπαρχουν θα σου πω γρηγορα δυο ατομα
    τα παιδια που μεταδιδανε στο eurosport

το οτι εχει τρεξει σε αγωνες δεν μου λεει κατι και εσυ μπορει να εχεις τρεξει
    εγω και οποιος αλλος
    δεν εχουμε εκπομπη ομως,το πως πηρε στην ετ3 την εκπομπη ειναι μια αλλη υποθεση!!

και επειδη πηρε την εκπομπη και εχει το ελευθερο λογο μικροφονου να παιρνει
    συνεντευξεις τι εγινε εχει αλοθι?

τελος παντων πριν αυτα τα τρια χρονια 4 ισως δεν θυμαμαι μπορει να μας πει που ητανε?
    καποιοι ξερουμε!! αυτος μπορει να μας πει?

και αφου μπορεσε ως δημοσιογραφος και πειρε την εκπομπη εχει πολλους ελληνες (αγωνιζομενους) που θα μπορουσε να τους εχει μαζι του οπως τον σκλαβενιτη ας πουμε
    και να τον βοηθησουν σε 'ειδικα" θεματα και να γνωρισει και ο κοσμος της μοτοσυκλετας
    αυτα τα παιδια που χρονια τρεχουν,πληρωνουν,και αγωνιζονται ουσιαστικα τσαμπα ετσι και μονο γιατι γουσταρουν το αθλημα και το αγαπανε!!
    εκτος μερικων που δεν τρεχουν και πολυ τσαμπα,αλλα καλα κανουν το αξιζουν αν θελεις

νομιζω αρκετα ασχολειθηκαμε με τον ανθρωπο φτανει!!
    ο καθε ενας μας εχει αποψη και αυτο ειναι αρκετο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Εγώ πάντως μόλις κατέβασα και είδα τον αγώνα πάλι απο τη μετάδοση του BBC Sports, και τί να σας πώ, λές και έβλεπα άλλον αγώνα... Το καταευχαριστήθηκα, στο BBC είναι πολύ ψαγμένοι, ότι και να κάνει ο Σκαι και ο 2Δ το BBC δε το φτάνουν με τη καμία
    συμφωνώ απολύτως, εγώ είδα τον αγώνα το βράδυ έχοντας κατεβάσει τον αγώνα με τη μετάδοση του bbc και ήταν φανταστική μετάδοση. Δίνουν και ήχο από τις μηχανές και νομίζεις πως είσαι δίπλα τους. Θα πρότεινα σε όλους να κατεβάσουν τη μετάδοση του bbc, άλλη εμπειρία...

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Μάλιστα όταν αυτός έφερε το motogp στην Ετ3 το 99% των Ελλήνων μόνο για F1 ήξερε.
    και???δηλαδη νομιζεις οτι τωρα οσοι δεν ασχολουνται με μηχανες βλεπουν Motogp???

βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι....αυτος μπορει να το νομιζει με τις μαλακιες που πεταει....ασε για τις απιστευτες μεταφρασεις που κανει παναθεματον....νομιζει οτι ξερει και ιταλικα....:rotflmao:

καλυτεροι στην ελλαδα βεβαιος υπαρχουν θα σου πω γρηγορα δυο ατομα
    τα παιδια που μεταδιδανε στο eurosport

το οτι εχει τρεξει σε αγωνες δεν μου λεει κατι και εσυ μπορει να εχεις τρεξει
    εγω και οποιος αλλος
    δεν εχουμε εκπομπη ομως,το πως πηρε στην ετ3 την εκπομπη ειναι μια αλλη υποθεση!!

και επειδη πηρε την εκπομπη και εχει το ελευθερο λογο μικροφονου να παιρνει
    συνεντευξεις τι εγινε εχει αλοθι?

τελος παντων πριν αυτα τα τρια χρονια 4 ισως δεν θυμαμαι μπορει να μας πει που ητανε?
    καποιοι ξερουμε!! αυτος μπορει να μας πει?

και αφου μπορεσε ως δημοσιογραφος και πειρε την εκπομπη εχει πολλους ελληνες (αγωνιζομενους) που θα μπορουσε να τους εχει μαζι του οπως τον σκλαβενιτη ας πουμε
    και να τον βοηθησουν σε 'ειδικα" θεματα και να γνωρισει και ο κοσμος της μοτοσυκλετας
    αυτα τα παιδια που χρονια τρεχουν,πληρωνουν,και αγωνιζονται ουσιαστικα τσαμπα ετσι και μονο γιατι γουσταρουν το αθλημα και το αγαπανε!!
    εκτος μερικων που δεν τρεχουν και πολυ τσαμπα,αλλα καλα κανουν το αξιζουν αν θελεις

νομιζω αρκετα ασχολειθηκαμε με τον ανθρωπο φτανει!!
    ο καθε ενας μας εχει αποψη και αυτο ειναι αρκετο
    Συμφωνώ απόλυτα για το eurosport. Κι εμένα μου άρεσε πολύ η μετάδοση και την παρακολουθούσα από εκεί παρ όλο που δεν ειχε καλό σήμα.
    Παρ όλα αυτά πολύς κόσμος τότε την έβρησκε άνευρη και ατονη. Συνηθησμένος προφανως από ποδοσφαιρκές μεταδόσεις μαυρομάτη βερνίκου και πουρουπουπου.
    Δεν λέω ότι μου αρέσει η μετάδοση του Διατσίδη, αλλα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι είναι πιο κοντά από κάθε άλλο στο motogp και το έχει παλέψει αρκετά για να το κάνει γνωστό στην Ελλάδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και???δηλαδη νομιζεις οτι τωρα οσοι δεν ασχολουνται με μηχανες βλεπουν Motogp???

βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι....αυτος μπορει να το νομιζει με τις μαλακιες που πεταει....ασε για τις απιστευτες μεταφρασεις που κανει παναθεματον....νομιζει οτι ξερει και ιταλικα....:rotflmao:
    Κι όμως . Μέχρι πριν λίγα χρόνια κανείς πλην της ετ3 δεν ασχολούνταν με το motogp. Καμία αθλητική εκπομπή, κανένα site πλην των μοτοσυκλετιστικών. Σιγά σιγά όλο και βλέπεις, ακούς , διαβάζεις για το motogp σε άσχετα μέσα με την μοτοσυκλέτα. Ειδικά τώρα που το πήρε ο skai που το συναντάς παντου.

Σκέψου ότι είδα τον μεγα Γ. Γεωργίου στο τηλεάστυ να μεταδίδει αποτελέσματα, βαθμολογίες και να σχολιάζει (ο πλέον άσχετος).

Κάτι λέει αυτό.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Jerez 2010
    από georgio στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 15:01
  2. MotoGP rd 2, Jerez, Spain.
    από monarxis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 14:32
  3. Motogp Test Jerez
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα