Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Προβληματάκια σε AX-1

Re: Re: Προβληματάκια σε AX-1

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    1. Κοίταξε μήπως θέλει λάδια. Βάλε motul 5100 ή agip

2. Κλασσικό στα μονοκύλινδρα. Με απότομο άνοιγμα από στάση. Και το δικό μου ΑΧ το έκανε. Απλά πριν ξεκινήσεις ανέβασε ελάχιστα τις στροφές από το ρελαντί, π.χ.200 σ.α.λ.

Το ΑΧ-1 κάνει καταπληκτικές εκκινήσεις στο φανάρι. Ειδικά με το στροφόμετρο στις 3700 και το συμπλέκτη απότομο άφημα, κάνει μια όμορφη σουζίτσα και πετάγεται μπροστά... Φίνο πράμα!
    Λάδια του άλλαξα πριν 500χλμ.Δεν ξέρω βέβαια τί έβαλε αλλά θα κοιτάξω τα motul
    Αυτό κάνω όταν είναι να ξεκινήσω.Ανεβάζω στροφές.Όντως οι εκκινήσεις του είναι δυναμικές!!!Όποτε μπορώ να ξεκινήσω δυνατά το κάνω αν και στις περισότερες περιπτώσεις αφήνω τους άλλους πρώτους για να μην με "φιλήσει" κανείς παραβάτης του ερυθρού...

Re: Re: Προβληματάκια σε AX-1

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    1. Κοίταξε μήπως θέλει λάδια. Βάλε motul 5100 ή agip

Μήπως ξέρεις πόσο λάδι πέρνει;

1.3litra...
    Bazeis peripoy toso kai meta elegxeis me to matsoyki kai prostheteis an xreiazetai kai allo.

ti etos einai kai posa xiliometra? Proseje pleon ta AX einai palaia mhxanakia kai to pinoyn to ladaki tous, kalo einai na tsekareis pou kai pou
    Απολαυστε στη ζωη, καθε γ@μημενη της στιγμη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Koufalonix
    1.3litra...
    Bazeis peripoy toso kai meta elegxeis me to matsoyki kai prostheteis an xreiazetai kai allo.

ti etos einai kai posa xiliometra? Proseje pleon ta AX einai palaia mhxanakia kai to pinoyn to ladaki tous, kalo einai na tsekareis pou kai pou
    Τώρα τί έτος είναι δεν ξέρω.Πάντως στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το 1998.Ο κινητήρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Του άλλαξα καδένα εκκεντροφόρου και τεντοτήρα μόνο.Τα λάδια τα είδα προχθές.Ξανθά και κανονική ποσότητα.

Τί ιξώδες πρέπει να έχει το λάδι;

Παλαιό μέλος

για τη νεκρα

οταν δεν μπαινει νεκρα απο ταχυτητα,καποιος απο τους πολλους δισκους του συμπλεκτη ειναι στραβος και παρασυρει το κιβωτιο,στην ουσια δηλαδη δεν εχουμε αποσυμπλεξει τελειως.αλλαγη δισκων η με ενα ελαφρυ κουνιμα προς τα μπρος και ταυτοχρονη κινηση του λεβιε ,στιγμιαια συγχρονιζεται η κινηση των δυο αξονων ειναι η λυση.
    wrench

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag

Re: Προβληματάκια σε AX-1

Αρχικά δημιουργήθηκε από downhill
    Στο ΑX-1 μου έχω παρατηρήσει κάποια προβληματάκια που όμως δεν ξέρω που οφείλονται.Αν μπορεί κάποιος να μου πει θα ήταν πολύ καλά,για να παω να τα φτιαξω.

1)Όταν είμαι σταματημένος δεν μπορώ να βάλω νεκρά αν δεν ανεβάσω στροφές στον κινητήρα.Εν κινήσει μπορώ άνετα να βάλω νεκρά.

2)Όταν ανοίγω απότομα και σύντομα το γκάζι η μηχανή σβήνει.

δυο περιπτωσεις
    1 θελει ριθμισμα ο συμπλεκτης (ξεβιδωσε λιγο το ρεγουλατορο στη μανετα)
    2 η αλυσιδα σου ειναι χαλια (θελει αντικατασταση) κουλο αλλα πραγματικο.
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. προβλημα σε ax-1
    από riko στο forum Honda
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 17:57
  2. Τι λιπανικά σε Ax-1;
    από 916 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2007, 22:43
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ