Πολύχρονος Αντρίκο γεμάτος υγεία και χαρές !!
Ότι επιθυμείς συντεκνάκι![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύχρονος Αντρίκο γεμάτος υγεία και χαρές !!
Ότι επιθυμείς συντεκνάκι![]()
![]()
![]()
![]()
Epp![]()
![]()
![]()
Χρόνια ποιοτικά με υγεία κι αγάπη![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Επ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά..
Μεγάλωσα![]()
![]()
![]()
Να στε καλά που μου το θυμίσατε γιατί χθες την έβγαλα με ένα γύρο και μία coca cola μπροστά από το pc
![]()
:raki: :raki: :raki:
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Χρονια πολλα! Ασε τις coca coles και τσακω![]()
![]()
![]()
!!!
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
χρονια σου καλα,πολλα,υγιη κυριως και με ασφαλη χιλιομετρα!
Υχαριστώ Υχαριστωωωώ :o
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Χρόνια πολλά βρε!
Αλλά δεν μου απάντησες τλκ, πού είσαι χαμένος;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Χρόνια πολλά βρε!
Αλλά δεν μου απάντησες τλκ, πού είσαι χαμένος;;;![]()
![]()
Πήγα να σου απαντήσω όταν το δα αλλά δεν ήσουν μέσα..
Είναι 3-4 μέρες που έχω γυρίσει.. προσαρμόζομαι..
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα και καλα πιτσιρικο![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ (κύριε![]()
) Χρήστο
Πολύχρονος!![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα.... εεεεεεεεEEEEEEEEEEEEPPPP!!!
Accipere quam facere praestat injuriam