Πωπω φίλε μέσα στην "πηγή" είσαι... Ένα μήνα είχα μείνει και ενθουσιάστηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
Επειδη σπουδαζω Γιαννενα το καλοκαιρακι ελπιζω να υπαρχει καμια συναντηση που θα μαι πειραια
Πωπω φίλε μέσα στην "πηγή" είσαι... Ένα μήνα είχα μείνει και ενθουσιάστηκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
Επειδη σπουδαζω Γιαννενα το καλοκαιρακι ελπιζω να υπαρχει καμια συναντηση που θα μαι πειραια
"ΠΗΓΗ"??? Καλα ειναι δεν εχω παραπονο....Κανονιστε καμια εκδρομουλα απο δω εχει και στροφουλες και βουνα και λιμνες και ποταμια απ ουλα...
Γυμναστική ακαδημία, Ιατρική, Φιλολογικά, σχολές αστυνομίας... "Η πηγή".Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
"ΠΗΓΗ"??? Καλα ειναι δεν εχω παραπονο....Κανονιστε καμια εκδρομουλα απο δω εχει και στροφουλες και βουνα και λιμνες και ποταμια απ ουλα...![]()
Απο δυναμομετρηση που εγινε :
...............Bandit 650.................Bandit 1250.............GSX 1000 R
U/min..............PS.......................PS.............................PS
2.000..............15.......................30................................-
3.000..............20.......................50.............................30
4.000..............30.......................65.............................55
5.000..............40.......................80.............................65
6.000..............50.......................95.............................75
7.000..............60.......................110...........................95
8.000..............70.......................110.........................120
9.000..............80.......................110.........................140
10.000.............85.......................-.............................160
11.000.............85.......................-.............................170
12.000.............80.......................-.............................175
Τα Ιωάννινα δεν έχουν ΤΕΦΑΑ...η πηγή φίλε ήταν, είναι και θα είναι η Κομοτηνή!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Γυμναστική ακαδημία, Ιατρική, Φιλολογικά, σχολές αστυνομίας... "Η πηγή".![]()
Ναι οντως δεν εχει οπως και αστυνομια...Εχει παιδαγωγικα φιλοσοφικη βρεφονηπιοκομια νηπιαγωγων νοσηλευτων και αλλες ωραιεσ πηγες...Εχει κ αλλες αλλα δε μας ενδιαφερουν!Δεν εχω παει κομοτηνη αλλα και εδω δν ειναι ασχημα!Να ρθειτε
Λοιπόν Ληστές!
Θέμα ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
έκανα 1212κμ το 3ήμερο. Στροφές, επαρχιακές οδοί και Εθνική Λαμία - Αθήνα, στην επιστροφή μόνο!
το γέμισα 3 φορές, έβγαζε στο ρεζερβουάρ 300κμ! και τώρα έχει ακόμα 2 μπάρες από χθες οπότε βγάζει άλλα 100κμ μέσα στην ΑΘήνα υποθέτω.
Γενικά δηλαδή με ταχύτητες μέχρι 130-140 ακόμα και σε κλειστό στροφιλίκι, δεν καίει και πολλά!!
ΜΙα χαρά είμαστε!
Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές... Ότι σχολή και να είναι, μας κάνει
Επίσης, είναι πολύ καλή ιδέα τα Ιωάννινα, έχει κοντά και βουνό και θάλασσα, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε, αλλά να ζεστάνει λίγο και... Μάλλον θα πρέπει να το κανονίσουμε 2ήμερο/3ήμερο, από Παρασκευή μέχρι Κυριακή ας πούμε.
Portis εντυπωσιακό το 1250, δε λέω. Αλλά όπως τσακώνομαι με τον κουμπάρο μου για το θέμα "χαμηλές στροφές" έτσι θα επαναλάβω, στα @@ μου οι χαμηλές στροφές, το θέμα είναι να έχεις άλογα και να μπορείς να επιλέξεις, θέλεις λίγα, δουλεύεις χαμηλά, θέλεις πολλά, δουλεύεις μεσαία και ψηλά. Αν δε σε νοιάζει να πας "αεροπορία" 30 άλογα είναι αρκετά για τα καθημερινά προς και από δουλειά/καφέ κλπ. Το 1250 έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακή καμπύλη ροπής, αλλά "σκότωσαν" το μοτέρ ψηλά για να καλύψουν την αγορά της Γαλλίας μάλλον που έχει περιορισμό στα 100 άλογα. Θα μπορούσαν χαλαρότατα να δώσουν 30 αλογάκια ακόμα, χωρίς κανένα κόστος σε ροπές. Αυτό με χαλάει πάρα πολύ. Συν το ότι, η περίσσεια ροπής χαμηλά δεν μου αρέσει γιατί σε δύσκολες συνθήκες σε φέρνει σε άσχημη θέση με σπιναρίσματα κλπ που δεν τα χρειάζεσαι... Αν είχες έρθει την Παρασκευή θα καταλάβαινες. Προτιμώ πάντα μοτέρ με μεγάλο "άπλωμα" δύναμης για να μπορείς να έχεις έλεγχο του που και πότε θα την απελευθερώσεις.
Η "υπεροχή" των 15 ίππων στις 7000 σε σχέση με το GSXR έχει γέλιο, αλλά μια που το GSXR είναι 60 κιλά ελαφρύτερο, μόλις ανοίξει το γκάζι εν κινήσειΟ μόνος τρόπος να το περάσεις είναι να ανοίξεις από πολύ χαμηλά 6η ας πούμε...
edit
Ζαχαρία για την κατανάλωση αυτό μου έκανε κ εμένα εντύπωση, επειδή με τον Νίκο, το Φίλιππο και τον Θοδωρή το ψιλο-χοντρο-σκίσαμε (λείπουν κομμάτια από τις άκρες του πέλματος στο πίσω λάστιχο, απίστευτο) έκαψε λιγότερα από 6 λίτρα ακόμα και σε τέτοιους ρυθμούς... Ο καθαρός αέρας του έκανε καλό!
edit#2: Portis συγγνώμη που τα έχωσα λίγο άγρια με το θέμα ιπποδύναμη, άλλος τα ακούει κάθε φορά που πάμε για καφέ γιατί κάθε φορά κάνουμε αυτήν ακριβώς την κουβέντα της ιπποδύναμης και ροπής χαμηλά, αλλά για δικύλινδρα ενταντίον τετρακύλινδρων και είναι και φίλος και δε παρεξηγεί το ύφος/ένταση του λόγου. Και είχα πάρει φόρα και πήρε και εσένα η μπάλα...
Καλημέρα σε όλους σας
Σκέφτομαι να αγοράσω το Bandit 650, κατά 99% θα είναι για κυκλοφορία μέσα στην Αθήνα.
Μέχρι τώρα έχω scooter x-city 250 και δεν ξέρω αν πάιζει ρόλο το ύψος είμαι 1.85.
Όποιος έχει εμπειρία θα εκτιμούσα την γνώμη του.
Ο συμβιβασμός οδηγεί σε λάθος αποφάσεις
Είναι μιά χαρά και για αυτή τη δουλειά. Το ύψος σου είναι καλό δε θα έχεις πρόβλημα να το κουμαντάρεις, λίγο το βάρος να συνηθίσεις σε σχέση με το σκούτερ και δεν θα έχεις άλλο θέμα. Και αν κινείσαι μέσα στην Αθήνα δε θα έχεις και πρόβλημα με τον αέρα, γιατί για το ύψος σου είναι λίγο κοντή η ζελατίνα. Πάντως αν το ψάχνεις για καινούριο ίσως αξίζει να περιμένεις το facelift τον Ιούνιο περίπου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitrispca
Καλημέρα σε όλους σας
Σκέφτομαι να αγοράσω το Bandit 650, κατά 99% θα είναι για κυκλοφορία μέσα στην Αθήνα.
Μέχρι τώρα έχω scooter x-city 250 και δεν ξέρω αν πάιζει ρόλο το ύψος είμαι 1.85.
Καλά φίλε πάρτο και αν συνεχίσεις να είσαι κατά 99% μέσα στην πόλη, τι να σου πω!! Μόλις βγεις μια φορά εκτός, θα θες να βγαίνεις κάθε μέρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitrispca
Καλημέρα σε όλους σας
![]()
![]()
Οι ληστές δεν φαίνονται ζωηροί για εκδρομές εκτός έδρας... Στην ετήσια τέλος του μήνα, εκτός από εμένα και το Ζαχαρία που φαντάζομαι ότι πετάει τη σκούφια του για χιλιόμετρα με καλή παρέα, το σκέφτεται να έρθει άλλος από εδώ;
Εγώ πάντως το σκέφτομαι, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω. Θα είναι καλή φάση να κάνουμε δικό μας γκρουπάκι.
Και εγώ το σκέφτομαι...Θα δούμε...
προσέχουμε για να έχουμε!...
τη πρωτομαγια πηγα συρο ...
ειδα 3 ληστες σε μια μερα ενω στη αθηνα εχω δει 1-2 ολα κι ολα (εκτος της συναντησης) :smilea:
το πως περασα εκει το περιγραφω εδω...
http://www.moto.gr/forums/showthread...81#post1430281
edit: ο ενας μαλιστα περασε ενω ειχε γινει το συμβαν και ουτε καν εκοψε. σε αντιθεση με ενα αλλο φιλο που σταματησε αμεσως και ενδιαφερθηκε για το πως ειμαστε.