Ένας από Σύρο έμπαινε και εδώ κάποιο φεγγάρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
τη πρωτομαγια πηγα συρο ...
ειδα 3 ληστες σε μια μερα ενω στη αθηνα εχω δει 1-2 ολα κι ολα (εκτος της συναντησης)
Περαστικά και πάλι... Και στους 3 σας!![]()
Ένας από Σύρο έμπαινε και εδώ κάποιο φεγγάρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
τη πρωτομαγια πηγα συρο ...
ειδα 3 ληστες σε μια μερα ενω στη αθηνα εχω δει 1-2 ολα κι ολα (εκτος της συναντησης)
Περαστικά και πάλι... Και στους 3 σας!![]()
Η κατηγορία φτιάχτηκε, επομένως μπορείτε να φτιάχνετε νέες συζητήσεις εδώ. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο παρόν thread δεν μπόρεσα να βρώ καποιο θέμα για διαχωρισμό, μιας και τα περισσότερα ποστ είναι ψιλοκουβεντούλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
Παιδια οι παλιοτεροι σιγουρα το εχετε πει αλλα γιατι δεν φτιαχνουν οι υπευθυνοι μια κατηγορια GSF?? 121 σελιδες επι 10ρια posts πες η καθε μια βαλε ποσα θεματα υπαρχουν.....Ας προσπαθησουν οι υπευθυνοι να γινει κατι......
Αν κάποιος θυμάται κάποια ποστ που θα μπορούσαν να γίνουν θέμα (aftermarket, εξατμίσεις πχ) ας μου στείλει με πμ το link με την σελίδα που βρίσκονται για να τα διαχωρίσω.![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδη η κατηγορία
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η κατηγορία φτιάχτηκε, επομένως μπορείτε να φτιάχνετε νέες συζητήσεις εδώ. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο παρόν thread δεν μπόρεσα να βρώ καποιο θέμα για διαχωρισμό, μιας και τα περισσότερα ποστ είναι ψιλοκουβεντούλα.
Αν κάποιος θυμάται κάποια ποστ που θα μπορούσαν να γίνουν θέμα (aftermarket, εξατμίσεις πχ) ας μου στείλει με πμ το link με την σελίδα που βρίσκονται για να τα διαχωρίσω.![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
και τώρα πρέπει να ψάξουμε τα διάφορα να φτιάξουμε υποκατηγορίες ε? Περαστικά μας!
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτείνω να γίνει σε μπυραρία με wifi, με λαπτοπ να μαζευτούμε!
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν θα φτιάξετε εσείς τίποτα στο παρόν thread (οτι νεώτερο αφορά τα μηχανάκια σας ας μπει σε νέο όμως.)Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
και τώρα πρέπει να ψάξουμε τα διάφορα να φτιάξουμε υποκατηγορίες ε? Περαστικά μας!
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτείνω να γίνει σε μπυραρία με wifi, με λαπτοπ να μαζευτούμε!
:rotflmao: :rotflmao:
Αυτό που θα βοηθούσε, είναι να μου στέλνετε το link της σελίδας που πιθανόν να υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που στέκονται μόνες τους.
Οι 120+ σελίδες είναι πολλές....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν θα φτιάξετε εσείς τίποτα στο παρόν thread![]()
Εννοείται...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
(οτι νεώτερο αφορά τα μηχανάκια σας ας μπει σε νέο όμως.)
Ναι είναι το ξεσκαρτάρισμα που λέγαμε ότι χρειάζεται... ΑΥΤΟ μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να το κάνουμε με καφέ και να πάρεις ΕΝΑ pm μετά φτιαγμένο από όλους εμάς για να μη σου έρθουν μερικές δεκάδες από τον κάθε έναν.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οι 120+ σελίδες είναι πολλές....
Ληστόπουλα για πείτε πως θα γίνει ο οργάνωση... Laptop ποιός έχει; Καφέ με Wi-Fi βρίσκουμε εύκολα.
Ρε παίδες, δεν μπορεί να είναι 10άδες τα θέματα που μπορούν να σταθούν μόνα τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[B Ναι είναι το ξεσκαρτάρισμα που λέγαμε ότι χρειάζεται... ΑΥΤΟ μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να το κάνουμε με καφέ και να πάρεις ΕΝΑ pm μετά φτιαγμένο από όλους εμάς για να μη σου έρθουν μερικές δεκάδες από τον κάθε έναν.
[/B]
Πιθανόν κάπου να έχει γίνει κουβέντα ή να έχουν μπει φωτό με εξατμίσεις, ζελατίνες κλπ. Στείλτε μου ένα πμ με το λινκ ποου ξεκινάει η συζήτηση και θα το διαχωρίσω.
![]()
My Lord Byron όπως είπες, στις 120+ σελίδες, το θέμα "εξάτμιση" μπορεί να έχει εμφανιστεί 5-6 φορές , το θέμα ζελατίνα.... άστο καλύτερα άπειρες, φωτογραφίες σπαρμένες αρκετές, το θέμα λάστιχα 2-3 φορές κλπ κλπ κλπ. ΟΚ γενικό μπλα μπλα και σχόλια για βόλτες/συζητήσεις αγοράς/εξολπισμού ας τα αφήσουμε "χύμα" γιατί όντως δεν είναι σχετικά με τη μοτοσικλέτα, ήταν κουβέντα μεταξύ μας, πιθανότατα λάθος έμπαινε στο ίδιο thread με το Bandit.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε παίδες, δεν μπορεί να είναι 10άδες τα θέματα που μπορούν να σταθούν μόνα τους.
Πιθανόν κάπου να έχει γίνει κουβέντα ή να έχουν μπει φωτό με εξατμίσεις, ζελατίνες κλπ. Στείλτε μου ένα πμ με το λινκ ποου ξεκινάει η συζήτηση και θα το διαχωρίσω.
![]()
Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο το περιγράφεις. Στα 2 χρόνια αυτά επειδή ακριβώς δεν υπήρχε οργάνωση, ο κάθε νέος συζητούσε τα ίδια και άντε πάλι κύκλος. Είναι ευγενέστατη η προθυμία σου, αλλά επειδή τις 120 σελίδες τις έχω ζήσει από την πρώτη, ξέρω και το χάος που υπάρχει. Τέλος πάντων, και να μη βρεθούμε όλοι, ως παλιότερος ενεργός στο thread θα κάτσω και θα σου γράψω τι είναι που και αποφασίζεις πως θα χωρίσεις τα πράγματα.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα για την κατηγορία...Αν βρεθούμε σε καμιά συνάντηση, κέρασμα...
![]()
Εισαι αρχηγος και ευχαριστουμε για τον κοπο σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
οκ, όταν έχετε κάτι νεώτερο, ή αν υπάρχουν ήδη κάποια χύμα thread με το bandit κάπου αλλού στείλτε μου μηνυμα να τα μεταφέρω εδώ.![]()
![]()
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέγα αδμινιστράτορα byron. Thanks![]()
![]()
![]()