Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: MotoGP Jerez

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
    καλυτεροι στην ελλαδα βεβαιος υπαρχουν θα σου πω γρηγορα δυο ατομα
    τα παιδια που μεταδιδανε στο eurosport

το οτι εχει τρεξει σε αγωνες δεν μου λεει κατι και εσυ μπορει να εχεις τρεξει
    εγω και οποιος αλλος
    δεν εχουμε εκπομπη ομως,το πως πηρε στην ετ3 την εκπομπη ειναι μια αλλη υποθεση!!

και επειδη πηρε την εκπομπη και εχει το ελευθερο λογο μικροφονου να παιρνει
    συνεντευξεις τι εγινε εχει αλοθι?

τελος παντων πριν αυτα τα τρια χρονια 4 ισως δεν θυμαμαι μπορει να μας πει που ητανε?
    καποιοι ξερουμε!! αυτος μπορει να μας πει?

και αφου μπορεσε ως δημοσιογραφος και πειρε την εκπομπη εχει πολλους ελληνες (αγωνιζομενους) που θα μπορουσε να τους εχει μαζι του οπως τον σκλαβενιτη ας πουμε
    και να τον βοηθησουν σε 'ειδικα" θεματα και να γνωρισει και ο κοσμος της μοτοσυκλετας
    αυτα τα παιδια που χρονια τρεχουν,πληρωνουν,και αγωνιζονται ουσιαστικα τσαμπα ετσι και μονο γιατι γουσταρουν το αθλημα και το αγαπανε!!
    εκτος μερικων που δεν τρεχουν και πολυ τσαμπα,αλλα καλα κανουν το αξιζουν αν θελεις

νομιζω αρκετα ασχολειθηκαμε με τον ανθρωπο φτανει!!
    ο καθε ενας μας εχει αποψη και αυτο ειναι αρκετο

Αφού είσαι εντελώς άσχετος με το θέμα τι μιλάς ,αυτή η ελευθερία γραπτού λογου είναι ότι χειρότερο , ενημερώνεις και λανθασμένα όλους τους αναγνώστες του forum.
    Συνεργάζομαι με τον 2Δ από το 2002 ,από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο σαν δημοσιογράφος σε MOTOGP (2 εως και 4 έχω φτάσει να ακολουθήσω GP ετησίως). Θα μας πεις τι εμπειρία μπορεί να έχει ο 2Δ. Που αμφιβάλω αν έχει καταφέρει κανείς από εδώ να πάει σε MOTOGP και να είναι σαν δημοσιογράφος(με εξαιρεση 2 ατομα από εδώ μέσα) και όχι σαν θεατής .Και προπαντός να καβαλήσει τα μηχανάκια που οδηγούν STONER ,CAPIROSI ,Rossi,Vermulen , PEDROSA,NAKANO. Και αν δείς τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους πιο πολλούς του χώρου εκέι μεσα θα φρίξεις. Απλά RESPECT.
    Αν θυμόμαστε καλά τις μεταδόσεις στο ΤV MAGIC to 2001-2-3 τις έκανε ο 2Δ και μερικές φορές και εγώ. Και επίσης σεβασμό πρέπει να δείχνουμε σε κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά από παλιά στον χώρο. Και όχι ανοίγουμε την ΤV το 2006 και μάθαμε τα παντα για το ΜΟΤΟGP ,και πολλά άλλα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μονο που δεν εγραψες και πως τους ξαναπερασε ολους αυτους παλι ο τρελο-marco..... σουβλακι!
    Sostossss ,, να ΜΗΝ παραλειπουμε τις λεπτομέριες , ΣΟυβλάκι κανονικότατο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κι όμως . Μέχρι πριν λίγα χρόνια κανείς πλην της ετ3 δεν ασχολούνταν με το motogp. Καμία αθλητική εκπομπή, κανένα site πλην των μοτοσυκλετιστικών. Σιγά σιγά όλο και βλέπεις, ακούς , διαβάζεις για το motogp σε άσχετα μέσα με την μοτοσυκλέτα. Ειδικά τώρα που το πήρε ο skai που το συναντάς παντου.

Σκέψου ότι είδα τον μεγα Γ. Γεωργίου στο τηλεάστυ να μεταδίδει αποτελέσματα, βαθμολογίες και να σχολιάζει (ο πλέον άσχετος).

Κάτι λέει αυτό.
    ωραια και σωστα τα λες αλλα αυτο δεν σημαινει κατι (προσωπικη γνωμη)....καταφερε να παρει την αποκλειστηκοτητα ενος προϊοντος και να το πασαρει στο μεσο κοινο....αλλα και παλι αυτοι που ασχολουνται ειμαστε εμεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
    Αφού είσαι εντελώς άσχετος με το θέμα τι μιλάς ,αυτή η ελευθερία γραπτού λογου είναι ότι χειρότερο , ενημερώνεις και λανθασμένα όλους τους αναγνώστες του forum.
    Συνεργάζομαι με τον 2Δ από το 2002 ,από τότε πηγαίνω κάθε χρόνο σαν δημοσιογράφος σε MOTOGP (2 εως και 4 έχω φτάσει να ακολουθήσω GP ετησίως). Θα μας πεις τι εμπειρία μπορεί να έχει ο 2Δ. Που αμφιβάλω αν έχει καταφέρει κανείς από εδώ να πάει σε MOTOGP και να είναι σαν δημοσιογράφος(με εξαιρεση 2 ατομα από εδώ μέσα) και όχι σαν θεατής .Και προπαντός να καβαλήσει τα μηχανάκια που οδηγούν STONER ,CAPIROSI ,Rossi,Vermulen , PEDROSA,NAKANO. Και αν δείς τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους πιο πολλούς του χώρου εκέι μεσα θα φρίξεις. Απλά RESPECT.
    Αν θυμόμαστε καλά τις μεταδόσεις στο ΤV MAGIC to 2001-2-3 τις έκανε ο 2Δ και μερικές φορές και εγώ. Και επίσης σεβασμό πρέπει να δείχνουμε σε κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει τόσα πολλά από παλιά στον χώρο. Και όχι ανοίγουμε την ΤV το 2006 και μάθαμε τα παντα για το ΜΟΤΟGP ,και πολλά άλλα.
    Αν ειχε την δυνατοτητα να παρακολουθησεις εναν αγωνα με ξενους σχολιαστες η με τον Διατσιδη ποιο θα προτιμουσες???δεν μειλαω για την σοβαροτατη προσπαθεια που εχει κανει να κανει δουλεια το παθος του (ποιος δεν το θελει αλλωστε) αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι σχεδον σε καθε μεταδοση πεταει απιστευτα ''μαργαριταρια''...ξαναλεω...δεν μειλαω για τις δημοσιογραφικες ικανοτητες του αλλα αυτες σαν σχολιαστη....

υ.γ. και ιταλικα μπορει να κουτσοκαταφερνει αλλα δεν ξερει...και ενας σοβαρος δημοσιογραφος δεν επιτρεπετε (προσωπικη γνωμη παντα) να λεει αλλα απο αυτα που του λενε...ουτε καν την κεντρικη ιδεα δεν ειχε πετυχει....

φιλικα παντα

Παλαιό μέλος
    έχεις άδικο που επιτίθεσαι σε κάποιον που εκφράζει την άποψή του πολιτισμένα, στο κάτω κάτω αυτή η «κακή» ελευθερία του λόγου σου δίνει και εσένα το δικαίωμα να θέσεις τη δική σου άποψη. Μου κάνει εντύπωση που ενοχλείσαι με τα αρνητικά σχόλια για τον 2Δ και δε λες τίποτα, μιας και είσαι του αθλήματος, με τους εκάστοτε πιτσιρικάδες / γνώστες/ μηχανόβιους που γράφουν σχόλια επιπέδου γυμνασίου (στην καλύτερη περίπτωση) για πιλότους που αποτελούν το άθλημα και όχι απλώς προσφέρουν στο άθλημα

εγώ παρακολουθώ motogp από το '87 (ζούσα στην αμερική) και επέτρεψέ μου να έχω μία ταπεινή άποψη για παρουσιαστές. Ο 2Δ είναι πολύ λίγος για παρουσιαστής, κατά τη γνώμη μου πάντα, αλλά δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει γιατί αυτό είναι άλλωστε και το επίπεδο της χώρας μας γενικά και όχι μόνο μοτοσυκλετιστικά ή δημοσιογραφικά επομένως μάλλον εμείς είμαστε οι παράλογοι που τρέφουμε την ψευδαίσθηση ότι μας αξίζει κάτι καλύτερο. Τον 2Δ δεν τον κρίνω ως άνθρωπο ή ως γνώστη του αντικειμένου, απλώς κρίνω τη δυνατότητά του να μεταδόσει αγώνα και αυτό απαιτεί εκπαίδευση μα πάνω απ' όλα ταλέντο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Και η αιώνια διαμάχη... καλά κρατεί!
    Παίδες νομίζω πως γίνεστε υπερβολικοί όλοι σας-μας από ένα σημείο και μετά. Μέχρι πέρσι τους αγώνες τους είχε η ΕΤ3. Φωνάζαμε όλοι α τον άσχετο το Διατσίδη τον έτσι το Διατσίδη σούπα μούπες κλπ. Πήγεσ το Σκάι το θέαμα και δίπλα του αυτή τη φορά ο Διατσίδης έχει έναν από τους πλέον γνώστες της μοτοσικλέτας στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να πούμε κουβέντες για το Χούντρα λίγο-πολύ όλοι τον γνωρίζουμε και στάνταρ μόνο άσχετο δεν τον λες. Πάλι γκρινιάζουμε όμως. Δικαίως μερικές φορές δεν λέω. Από την άλλη όμως ρε παιδιά για να σκεφτούμε λίγο τι τελικά μας χαλάει στον τρόπο μετάδοσής τους.
    Το ότι δεν έχουν γνώσεις;;;; Δεν νομίζω να μην έχουν γιατί και σε αγώνες έχουν τρέξει και οι δύο και μέσα στο χώρο κινούνται συνέχεια. Το πάθος τους είναι οι μοτοσικλέτες και ασχολούνται με αυτές ασταμάτητα. Επομένως δεν νομίζω πως είναι άσχετοι.
    Μήπως μας χαλάει τελικά το ότι δεν είναι του "επιπέδου" του BBC ή του Eurosport ας πούμε;;;
    Να σας ενημερώσω πως οι Βρετανοί θεωρούνται οι τοπ οι καλύτεροι στις αθλητικές γενικά μεταδόσεις. Ξέρουν να χειρίζονται το θέμα αυτό με απίστευτο επαγγελματισμό και γνώσεις. Αλλά ταυτόχρονα και άλλο στιλ. Δεν θεωρώ σωστό να θέλουμε να βάλουμε στο ίδιο επίπεδο τους Έλληνες παρουσιαστές με τους ειδικούς των βρετανικών καναλιών. Είναι άδικο και στάνταρ δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη.

Δεν υπερασπίζομαι το Διατσίδη αλλά δεν μ αρέσουν και οι άδικες-υπερβολικές επιθέσεις γιατί τελικά νομίζω πως δεν εστιάζονται στο πραγματικό πρόβλημα. Το οποίο θα σας πω πιο είναι κατά τη γνώμη μου.
    Πιστεύω και το έχω ξαναγράψει πως το πράγμα χαλάει επειδή οι παρουσιαστές δεν είναι ταυτόχρονα γνώστες της μοτοσικλέτας ΚΑΙ δημοσιογράφοι. Κάνουν σωρεία λεκτικών λαθών ενίοτε και συντακτικών τα οποία χτυπάνε πολύ άσχημα στο θεατή αλλά κυρίως στην π[ροσπάθειά τους να... ξεσηκώσουν ξεκινάνε φράσεις οι οποίες δεν καταλαβαίνεις πότε ανοίγουν και πότε κλείνουν. Κι αυτό φαίνεται κάνει μπαμ. Νομίζω πως στην Αγγλία ο παρουσιαστής είναι πρώτα δημοσιογράφος ο οποίος έχει όμως τεράστια εξειδίκευση είναι ειδικός στους αγώνες μοτοσικλέτας. Και για σχολιασμό έχει και παλιό αγωνιζόμενο ας πούμε. Νομίζω παίδες πως εκεί είναι η όλη ιστορία.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Την άποψή του λέει ο άνθρωπος, σε φόρουμ είμαστε. Δεν υπάρχει λόγος να του επιτίθεσαι.
    Προσωπικά συμφωνώ σε αυτά που λές και προφανως τα ξέρεις πολυ καλύτερα αφού τα βλέπεις από μέσα.

Παρ όλα αυτά σαν sportscaster ο Διατσίδης δεν το έχει. Όπως και σχεδόν το 100% των sportscaster στην Ελλάδα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Την άποψή του λέει ο άνθρωπος, σε φόρουμ είμαστε. Δεν υπάρχει λόγος να του επιτίθεσαι.
    Προσωπικά συμφωνώ σε αυτά που λές και προφανως τα ξέρεις πολυ καλύτερα αφού τα βλέπεις από μέσα.

Παρ όλα αυτά σαν sportscaster ο Διατσίδης δεν το έχει. Όπως και σχεδόν το 100% των sportscaster στην Ελλάδα.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Το πρόβλημα δεν είναι οι γνώσεις που θεωρώ ότι και ο 2Δ έχει αλλά και ο Χούντρας αλλά ο τρόπος που τις μεταδίδεις στον κόσμο που σε παρακολουθεί.
    Εκεί θεωρώ ότι υστερούν και δυστυχώς δεν υπάρχει (δεν έχω κατά νού) κάποιος με τις γνώσεις των δυο παραπάνω που να είναι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ με τα όλα του.
    Θεωρώ ότι η Ελλάδα υστερεί σε αυτό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    ακου αδελφε επριδη εισαι και πονηρος και μαγκας,και λογο του οτι εχεις συμφερον να υποστιρηξεις τον διατσιδη και αυτο φαινεται απο αυτα που ειπες!! σου εχει κανει αβαντες πολλες!!!
    αυτο οστοσο δεν με ενδιοαφερει τι σχεσης εχεις με τον τυπο
    ρε εδελφε επειδη μαλλον εσυ εισαι εντελος ασχετος στο να διαβαζεις
    απο το 2002? και αυτο τι μου το λες για να τρομαξω?
    το 1987 και το 1988 τι εκανες!! ρε μαγκα!! γιατι μαλλον εισαι πολυ μικρος για να ασχολεισε απο 2002

ουτε οτι καβαλησε τα οποια μηχανακια μου κανει κατι,λογικο ειναι αφου εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι
    το οτι δεν ξερει να μεταδιδει και το οτι κανει αυτοπροβολη ειναι γεγονος και δεν αλλαζει οσους
    υποστιρηκτες και να βρει
    και βεβαια αν καταλαβες που μαλλον δεν καταλαβες δεν ασχοληθηκα με τον ανθρωπο διατσιδη
    λιγο εως καθολου με ενδιαφερει
    ασχοληθηκα με τον τροπο και της γνωσεις που δεν εχει αποκομησει ακομα του πως μεταδιδουμε εναν αγωνα η ενα αθλητικο γεγονος γενικοτερα

και ο πρωθυπουργος τις χωρας μας ασχολειται με την πολιτικη πολλα χρονια ωστοσο
    ολοι μας και εσυ του κανεις κριτικη οτι πολλες φορες δεν ξερει να κυβερνα την χωρα
    με επαφες βεβαια στο κοσμο τρομακτικες με πολυ μεγαλους ανθρωπους στον κοσμο και πολες βεβαια γνωσεις απεναντι σε εμας και ομως τον κρινουμε
    και εσυ μου λες για τον φιλο σου?

και στην ζωη να ξερεις γινομαστε καλυτεροι οταν μας λενε τα λαθη μας!!
    και οχι οταν μας χαιδευουν τα αφτια!!

και κατι τελευταιο εγω πρωσοπικα αδελφε παω περισσοτερα χρονια στους αγωνες
    και απο εσενα και απο τον φιλο σου,και μια σημαντικη διαφορα!! εγω πληρωνω μονος μου!!!
    ολα αυτα τα χρονια!! και οχι να περιμενω να παρω εκπομπη η να με παρει καποιος μαζι του
    το καταλαβες? respect λοιπον στους μεγαλυτερους και καλυτερους

ψυχραιμίααααα ...

εδω για το jerez μιλάμε να υπενθυμίσω

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ψυχραιμίααααα ...

εδω για το jerez μιλάμε να υπενθυμίσω
    παλια στην αλαμπαμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παλια στην αλαμπαμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και γαμώ τα πιστάκια έχει η αλαμπάμα φίλτατε, πότε έτρεχες εκεί?

http://www.barbermotorsports.com/index2.php

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	barbersalabama1.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	163000

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    και γαμώ τα πιστάκια έχει η αλαμπάμα φίλτατε, πότε έτρεχες εκεί?

http://www.barbermotorsports.com/index2.php
    δε σου λεω μη κομπλαρω τον κοσμο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καλα, αφήστε να μιλίσει κάποιος που πραγματικά γνωρίζει...

http://www.youtube.com/watch?v=iVwza...layer_embedded
    Also fart in trams...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP Jerez 2010
    από georgio στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 15:01
  2. MotoGP rd 2, Jerez, Spain.
    από monarxis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2008, 14:32