καλησπερα σε ολους .
Πριν 1 χρονο καταφερα να αποκτησω την πρωτη μου μηχανη , και οπως καταλαβενεται ολοι ειναι το Funduro , πολυ φιλικο μαζι μου για και ιδιαιτερα απλοικο στα ταξιδια μου , που δυστηχως δεν ειναι και πολλα.
Θα μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος να με βοηθησει με καποιες πληροφοριες που χρειαζομαι ?
1. επειδη ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αναβατης αισθανεται ποιο δεμενος με το μηχανακι οταν μπορει να το επισκευαζει ο ιδιος, θα ηθελα να βρω καποιο manual
2.εχω αγορασει καποια σαμαρια Soft Bags της CARGO που εκανα το λαθος να ταξιδεψω χωρις πλαινι σχαρα με αποτελεσμα να τα καψω.. δεν ξερω εαν τα τοποθετησα λαθος(κατω απο την σελα) η αν τελικα κρινεται αναγκαια η αγορα σχαρας και απο που θα μπορουσα να την βρω?
3.πριν λιγο την αφησα για τον στρατο(..15000 και μια...)αν θα πρεπει να κανω κατι π.χ. να βγαλω λαδια, μπαταρια..δεν γνωριζω...
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NIKOS.l.
[B]καλησπερα σε ολους .
Πριν 1 χρονο καταφερα να αποκτησω την πρωτη μου μηχανη , και οπως καταλαβενεται ολοι ειναι το Funduro , πολυ φιλικο μαζι μου για και ιδιαιτερα απλοικο στα ταξιδια μου , που δυστηχως δεν ειναι και πολλα.
Θα μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος να με βοηθησει με καποιες πληροφοριες που χρειαζομαι ?
1. επειδη ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αναβατης αισθανεται ποιο δεμενος με το μηχανακι οταν μπορει να το επισκευαζει ο ιδιος, θα ηθελα να βρω καποιο manual
(ψάξε στο ebay για αυτό , το έχω και εγώ πολύ καλό και με έχει βοηθήσει να σκαλίσω κάτι ψιλά...http://www.themotorbookstore.com/clymbmwf6fun.html)
2.εχω αγορασει καποια σαμαρια Soft Bags της CARGO που εκανα το λαθος να ταξιδεψω χωρις πλαινι σχαρα με αποτελεσμα να τα καψω.. δεν ξερω εαν τα τοποθετησα λαθος(κατω απο την σελα) η αν τελικα κρινεται αναγκαια η αγορα σχαρας και απο που θα μπορουσα να την βρω?(έχω σκληρές βαλίτσες με τη βάση τους, νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τις μαλακές)
3.πριν λιγο την αφησα για τον στρατο(..15000 και μια...)αν θα πρεπει να κανω κατι π.χ. να βγαλω λαδια, μπαταρια..δεν γνωριζω...(εγώ σε τέτοια περίπτωση, αποσυνδέω τη μπαταρία, κλείνω το καύσιμο και τα άλλα τα σενιάρεις όταν απολυθείς)
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Σε ευχαριστω πολυ" glargkatzis" για την βοηθεια αλλα θα ηθελα αν μπορεισ καποιες πληροφοριες παραπανω για την συντηριση της ειδικα τωρα που λειπω κ περιμενω πως κ πως να βγω για να της κανω χιλιομετρα. μπαταρια κ καυσιμα τα εχω κλειστα..Μηπως μπορεις να μου προτινεις καποια λαδια μηχανης και ποσα λιτρα χρειαζονται γιατι θελω να τα αλλαξω?![]()
http://faq.f650.com/FAQs/Oil_Change_FAQ.htm
αν ξέρεις λίγα αγγλικά εδώ έχει τα πάντα, πιο αναλυτικά δεν θα στα πει κανείς. από δω πάω στο μάστορα και με κοιτάει λοξά...
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
eyxarisro poli...gia ola...
oi gries mas xreiazontai frontida
Γεια σας παιδιά,
Είμαι κι εγώ ένας κάτοχος funduro από το 2001. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη μηχανή. Έχω κάνει αρκετά ταξίδια και έχω δεθεί μαζί της πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα που πήρα καινούρια δεν τη δίνω με τίποτα. Μαζί της απολαμβάνω ακόμα βόλτες σε επαρχιακούς δρόμους όσο με καμία άλλη, αλλά και για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη είναι εξαιρετικά ευέλικτη και βολική.
Όσο μπορώ φυσικά, μπορώ να βοηθήσω κι εγώ από τη πλευρά μου στην αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων άλλων μελών.
kaloorises hunky...telika exei filous ayto to mixanaki..!!!kai auto einai eyxaristo..eilikrina kai emena den mou paei i kardia na tin allaxo..exalou einai kai i proti moy...opote katalevenetai...einai kai sunais8imatikos o logos..
![]()
NA ME KI EGW APO XALKIDIKI KAI STI XWRIO MOY POY EXEI 5000 KATIKOYS YPARXOYN 3
σε λίγο θα μαζευτούμε περισσότεροι και από τα gs....άσε άμα συνεχιστεί η κρίση θα βγούν και άλλα από τα υπόγεια....!!!
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Τώρα το είδα αυτό το threadaki!!![]()
![]()
Χαιρετίζω και γω τους συνάδελφους fundurakides!!
Τα εργαλεία μας είναι τούμπανα!!!
Δεν ξέρω κάποιον που να έχει/είχε αυτή τη μηχανή και να μην την περιγράφει με τα καλύτερα λόγια!!![]()
![]()
Κάνει τα πάντα το funduraki !! Από ταξίδια, εντουράδες μέχρι και πίστα!!![]()
Επανέρχομαι με κάνα 2 φωτό......
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need