Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 107

Θέμα: Κοροϊδία με αγορά καινούργιας μοτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08

ΚΟΡΟΙΔΙΑ???

Γεια σας παιδες. Να σας ενημερωσω σχετικα με το ψαξιμο μου για μια συγκεκριμενη μοτοσυκλετα,την Κ8 1000. Μετα απο ψαξιμο για τις καλυτερες προσφορες και και και...καταληγω στον Κυριο Β**** μετα απο 2-3 τηλεφωνα που του ειχα κανει λεγοντας μου τελευταια φορα οτι η μηχανη η συγκεκριμενη βρισκεται τωρα στα 10700!!! ωραια του λεω κι εγω στο τηλ,εχω τα μισα,να ερθω να κανουμε τα υπολοιπα το ατοκο για τους 24 μηνες? εννοειται φιλε μου και και και...κολητοι γιναμε απο το τηλ! Μιλαω για το κεντρικο καταστημα της Θησεως στην Καλλιθεα. Τρεχω εγω βγαζω λεφτα απο την τραπεζα,κανω τις απαραιτητες κινησεις μου και μιας και εχθες βρεθηκα στην απαισια εκθεση μοτο και πιο κοντα μου ηταν το αλλο καταστημα του Β**** στην αχαρνων πηγα εκει.
    Μετα απο πολυ ωρα στο αυτοκινητο,απιστευτη κινηση και και και...αφου φτανω εκει μου αρχισαν τα κινεζικα,η μηχανη κανει 11,ατοκο δεν γινεται και τετοια,με εστειλαν στο καταστημα της καλλιθεας,τρωω τα πακετα μου παλι απο κινηση και φτανω εκει για να μου απαντησει με θρασος οτι μαλλον εκανε λαθος οπως μου ειπε και η μηχανη κανει 11 και στα 2 χρονια εβγαιναν 850 ευρω παραπανω ο τοκος + οτι θα πληρωνα τα υπερβολικα 250 ευρο για τις πινακιδες και μαλιστα θα μου εκανε δωρο να με καθησυχασει γιατι με ταλαιπωρησε ενα συναγερμο της φοβερης εταιρεια ΜΕΤΑ system!!! (ξερετε,αυτος ο συναγερμος που ειναι συνδεμενος με τους εξωγηινους και μολις καποιος παει να στην ακουμπησει κατεβαινει U.F.O. στη γη και τον συλαμβανει!)wow ειπα!!!
    Ευχαριστω,γεια σας!
    Εντελως τυχαια την προηγουμενη μερα φιλος μου απο κορινθο ξεκινησε να παει στον Β**** γιατι τυχαια εκανε λαθος παλι και του ειπε οτι η hayabusa Κ8 κανει 11 χιλιαρικα!!! Αλλα οταν πηγε εκει ο φιλος μου του ειπε οτι ακουσε λαθος αλλα εχει την Κ9 εκει και προσπαθησε να τον ψησει για εκεινη! Για να μην συνεχισω να πω κι αλλη ιστορια...Anyway,τελικα πηγα στον σφακιανακη και η μηχανη βγαινει 500 εθρο λιγοτερο απο την τιμη του Κυριου Β****,γιατι ο Κυριος Β*** τα παιρνει και απο τισ πινακιδες και απο τους τοκους! Μαλιστα οπως μου ανεφερε την μηχανη την αγοραζει 10800 και την πουλαει 11,ε τον λυπηθηκα κι εγω και εφυγα,μην τον βαλω μεσα τον ανθρωπο,καλα δεν εκανα?????
    Πρεπει να ξυπνησουμε λιγο μου φαινεται!!!!!!!

edit: byr0n

Παλαιό μέλος
    μια μόνο μικρή παρατήρηση, η ΜΕΤΑ φτιάχνει καλούς συναγερμούς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    χχμμμμ.....ναι....

ekanes paaaaaaaaara polu kala

Φιλε μαλλον με γλιτωσες απο κοπο, χρονο και... νευρα! Εχω τηλεφωνησει στον Κυριο Β**** και ετοιμαζομουν να κατεβω Αθηνα (απο επαρχια ειμαι κι εγω) για να παρω το Kawasaki Z750. Στο τηλεφωνο μου ακουστηκε ο πωλητης πολυ φιλικος, αλλα αυτο το 'ελα και θα τα βρουμε' το φοβαμαι πολυ σαν φραση... Οποτε, καλυτερα σε επισημη αντιπροσωπεια, που και τα service θα κανεις στην τελικη...

Να 'σαι καλα φιλε, να χαιρεσαι το 'τερατακι' σου. Μου ανοιξες τα ματια....
    ZZzzzz...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re:ΚΟΡΟΙΔΙΑ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Β**** = ΚΟΡΟΙΔΙΑ???
    ναι....ετσι θα το βρειτε σε ΟΛΑ τα γνωστα λεξικα...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos22_vas
    Φιλε μαλλον με γλιτωσες απο κοπο, χρονο και... νευρα! Εχω τηλεφωνησει στον Κυριο Β**** και ετοιμαζομουν να κατεβω Αθηνα (απο επαρχια ειμαι κι εγω) για να παρω το Kawasaki Z750. Στο τηλεφωνο μου ακουστηκε ο πωλητης πολυ φιλικος, αλλα αυτο το 'ελα και θα τα βρουμε' το φοβαμαι πολυ σαν φραση... Οποτε, καλυτερα σε επισημη αντιπροσωπεια, που και τα service θα κανεις στην τελικη...

Να 'σαι καλα φιλε, να χαιρεσαι το 'τερατακι' σου. Μου ανοιξες τα ματια....

Προσωπικος κανονας.Οταν ακουω απο αγνωστο τη φραση "θα τα βρουμε" την κανω τρεχοντας.
    Αλλα να αγοραζει μηχανακι 10.800 και να το πουλαει 11.000 σπαραζει η ψυχη μου
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    +100000000 στο φιλαράκο που το πόσταρε Απλά αποκάλυψε ένα κοινό μυστικό γιατί για πάρα πολλούς ο συγκεκριμένος επαγγελματίας(???) μόνο αξιόπιστος δεν είναι
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να μην ανοίξω το στόμα μου με το μπούστη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    ψιτ!!!
    οχι μπουστης....μμμπουστης:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

θυμαμαι

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    θυμαμαι

αυτό είναι το πρόβλημα. Όλοι έχουμε κάτι να θυμόμαστε απ' τον *******
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Κάτι μου λέει ότι σύντομα αυτό το ποστ θα "αυτοκαταστραφεί"...

το ινκα τι λεει για όλα αυτα?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Χμμμμμ.....κι εγώ θύμα του ίδιου είμαι.....

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση σχετικα με αγορα μεταχειρισμενης Μοτο.
    από donstefano στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 23:02
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2009, 16:28
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. σχετικα με αγορα
    από tools στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF