Γεια σας παιδες. Να σας ενημερωσω σχετικα με το ψαξιμο μου για μια συγκεκριμενη μοτοσυκλετα,την Κ8 1000. Μετα απο ψαξιμο για τις καλυτερες προσφορες και και και...καταληγω στον Κυριο Β**** μετα απο 2-3 τηλεφωνα που του ειχα κανει λεγοντας μου τελευταια φορα οτι η μηχανη η συγκεκριμενη βρισκεται τωρα στα 10700!!! ωραια του λεω κι εγω στο τηλ,εχω τα μισα,να ερθω να κανουμε τα υπολοιπα το ατοκο για τους 24 μηνες? εννοειται φιλε μου και και και...κολητοι γιναμε απο το τηλ! Μιλαω για το κεντρικο καταστημα της Θησεως στην Καλλιθεα. Τρεχω εγω βγαζω λεφτα απο την τραπεζα,κανω τις απαραιτητες κινησεις μου και μιας και εχθες βρεθηκα στην απαισια εκθεση μοτο και πιο κοντα μου ηταν το αλλο καταστημα του Β**** στην αχαρνων πηγα εκει.
Μετα απο πολυ ωρα στο αυτοκινητο,απιστευτη κινηση και και και...αφου φτανω εκει μου αρχισαν τα κινεζικα,η μηχανη κανει 11,ατοκο δεν γινεται και τετοια,με εστειλαν στο καταστημα της καλλιθεας,τρωω τα πακετα μου παλι απο κινηση και φτανω εκει για να μου απαντησει με θρασος οτι μαλλον εκανε λαθος οπως μου ειπε και η μηχανη κανει 11 και στα 2 χρονια εβγαιναν 850 ευρω παραπανω ο τοκος + οτι θα πληρωνα τα υπερβολικα 250 ευρο για τις πινακιδες και μαλιστα θα μου εκανε δωρο να με καθησυχασει γιατι με ταλαιπωρησε ενα συναγερμο της φοβερης εταιρεια ΜΕΤΑ system!!! (ξερετε,αυτος ο συναγερμος που ειναι συνδεμενος με τους εξωγηινους και μολις καποιος παει να στην ακουμπησει κατεβαινει U.F.O. στη γη και τον συλαμβανει!)wow ειπα!!!
Ευχαριστω,γεια σας!
Εντελως τυχαια την προηγουμενη μερα φιλος μου απο κορινθο ξεκινησε να παει στον Β**** γιατι τυχαια εκανε λαθος παλι και του ειπε οτι η hayabusa Κ8 κανει 11 χιλιαρικα!!! Αλλα οταν πηγε εκει ο φιλος μου του ειπε οτι ακουσε λαθος αλλα εχει την Κ9 εκει και προσπαθησε να τον ψησει για εκεινη! Για να μην συνεχισω να πω κι αλλη ιστορια...Anyway,τελικα πηγα στον σφακιανακη και η μηχανη βγαινει 500 εθρο λιγοτερο απο την τιμη του Κυριου Β****,γιατι ο Κυριος Β*** τα παιρνει και απο τισ πινακιδες και απο τους τοκους! Μαλιστα οπως μου ανεφερε την μηχανη την αγοραζει 10800 και την πουλαει 11,ε τον λυπηθηκα κι εγω και εφυγα,μην τον βαλω μεσα τον ανθρωπο,καλα δεν εκανα?????
Πρεπει να ξυπνησουμε λιγο μου φαινεται!!!!!!!
edit: byr0n