Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: Κοροϊδία με αγορά καινούργιας μοτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εξαρχής επρεπε να πας στον Σφακιανακη !
    Γιατι ο καθε Β***** (τωρα κοροιδευομαστε με τα αστερακια ? ) κανει ενα σωρο ηλιθια δώρα αλλα ο Σφακιανακης κανει το καλυτερο.
    7,5% επιτοκιο σταθερο για ολη την αποπληρωμη του δανειου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εξαρχής επρεπε να πας στον Σφακιανακη !
    Γιατι ο καθε Β***** (τωρα κοροιδευομαστε με τα αστερακια ? ) κανει ενα σωρο ηλιθια δώρα αλλα ο Σφακιανακης κανει το καλυτερο.
    7,5% επιτοκιο σταθερο για ολη την αποπληρωμη του δανειου.

Nai οκ....αφου πρώτα έγδαρε όσους μπορούσε με την απειλή της εγγύησης για όσους αγοραζαν τα μηχανάκια τους από παρα-εισαγωγείς 2 και 3 χιλιάρικα φθηνότερα.
    Τώρα που κλαίνε με μαύρο δάκρυ λόγω κρίσης θυμήθηκαν το συμφέρον του καταναλωτή....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Καλημέρα σε όλους,

αν και το βλέπω το thread να πηγαίνει άκλαφτο, η δική μου εμπειρία όσον αφορά την αγορά μοτο από τη συγκεκριμένη αλυσίδα δεν είναι και πάρα πολύ άσχημη.

Όντως η τιμή που μου είχε κάνει ήταν αρκετά ανταγωνιστική.

Είχα όμως πρόβλημα με κάθε συνεργείο όπου την πήγαινα μετέπειτα. Μόλις έβλεπαν στην εγγύηση τη σφραγίδα, κατέβαζαν τα μούτρα και βέβαια "σκίζονταν" να με εξυπηρετήσουν...

"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
    Καί ....κατεβαίνουν τα ούφο και πιάνουν τους κλέφτες;;;;;;;
    Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να πω και εγώ την δική μου πλευρά σχετικά με το θέμα;

όσα μηχανάκια είχα πριν το ΧΤΧ, ήταν όλα αγορασμένα απο καταστήματα, ώς μεταχειρισμένα. Ε λοιπόν ... σε όλα είχαν προβλήματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τελικά το μόνο που δεν μου δημιούργησε πρόβλημα και είχα και την ευκαιρία να το τσεκάρω, να το πάω βόλτα και στην τελική να είμαι σίγουρος πως οτι προκύψει θα βρώ άκρη, είναι το ΧΤΧ τώρα που το πήρα απο ιδιώτη, που με την σειρά του και αυτος το είχε πάρει απο την αντιπροσωπεία.....τυχαίο;

Τι να πω;... μπορεί και να μου έκατσε... αλλά γενικά σπάνια ακούω προβλήματα απο παιδιά που πήραν μεταχειρισμένο απο ιδιώτη (μιας και πάντα το τσεκάρεις πριν) ή κατευθείαν απο την αντιπροσωπεία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Συμφωνώ και εγώ.

Κάποτε έχοντας ένα Beverly, μου πουλούσε ιστορίες για αγρίους για ανταλλαγή, για (άκουσον-άκουσον) 3μηνών μηχανάκι, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ.

Τα άλλα λαμόγια που έχω μάθει, από εμπειρίες φίλων ή προσωπικές είναι.

Ενας που έχει κατάστημα στην Λεωφ Ηρακλειου, αλλά και την Μιχαλακοπούλου.
    Στην Ηρακλείου είναι Honda.....

To γνωστό κατάστημα που λεει ο Βύρωνας στην Αλεξάνδρας

Και ένας τύπος, πολυ γνωστός έμπορος, που έχει 2 μαγαζια, πολύ κοντα στην Λένορμαν.....

Προσοχή, κια για μεταχειρισμένο, καλύτερα όπως λεει και ο μάγος, πάντα από ιδιώτη.
    Καινουριο?? Καλύτερα από όλα στην μαμά αντιπροσωπεία

Σε αυτον της Λενορμαν ...καποτε ειχα παει να πουλησω το TDM και κουφαθηκα με αυτο που μου ειπε ....αν και ειχε καποιο δικιο.
    Του ελεγα εγω οτι ειναι ατρακαριστο,αγρατζουνιστο,δεν καιει λαδι κλπ κλπ.
    Ξερετε τι γυρισε και μου ειπε ?
    Εγω πουλαω αυτο που βλεπει ο πελατης.Τωρα και 2 λιτρα λαδι να καιει δεν με νοιαζει.

Προφανως εννοουσε οτι πουλαει αυτο που βλεπει ο αλλος.Δεν ειναι μεσα σε κανενα μοτορι και δεν ξερει το ιστορικο του καθενος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σε αυτον της Λενορμαν ...καποτε ειχα παει να πουλησω το TDM και κουφαθηκα με αυτο που μου ειπε ....αν και ειχε καποιο δικιο.
    Του ελεγα εγω οτι ειναι ατρακαριστο,αγρατζουνιστο,δεν καιει λαδι κλπ κλπ.
    Ξερετε τι γυρισε και μου ειπε ?
    Εγω πουλαω αυτο που βλεπει ο πελατης.Τωρα και 2 λιτρα λαδι να καιει δεν με νοιαζει.

Προφανως εννοουσε οτι πουλαει αυτο που βλεπει ο αλλος.Δεν ειναι μεσα σε κανενα μοτορι και δεν ξερει το ιστορικο του καθενος.
    Και μετά αγόρασες μεταχειρισμένο από αυτόν????

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κορίτσια το έχετε χάσει κάπου το παιχνίδι.

Οι κύριοι που πουλάνε μηχανάκια, αυτοκινητα, σκούπες, μανταλάκια κλπ αλλά κι όλοι εμείς που δουλεύουμε καθημερινά από ανάγκη κι όχι από χόμπυ, πρέπει να πουλήσουν και με κέρδος για να μπορούν να κάνουν εμπόριο.

Τώρα, ο κάθε ένας έχει διαφορετικό τρόπο να συμπεριφέρεται στους πελάτες του, αλλά όταν μιλάμε για το χρήμα είναι όλοι ίδιοι και πολύ καλά κάνουν.

Γιατί δλδ ένας έμπορος (ή η αντιπροσωπεία η ίδια - αφου τα μηχανάκια δεν παράγονται εδώ αλλά τα αγοράζουν επ΄έξω κι οι αντιπροσωπείες) θα πρέπει να δώσει ντούκου 12.000Ε (για ένα μηχανάκι που πουλάει 15.000), να πάρει τα μισα μετρητά και τα υπόλοιπα 6 να τα πάρει άτοκα μετά απο 2 χρόνια;

Εσείς στην θέση του θα το κάνατε;

Επίσης, το μεταχειρισμένο (ειδικά τώρα που οι τοκογλυφικές τράπεζες των υπερκερδών δεν δίνουν δάνεια) εχει χάσει αξία για διάφορους λόγους, και οι περισσότεροι έμποροι που τα αγοράζουν ουσιαστικά γνωρίζουν ότι θα τα έχουν για αρκετό καιρό κι άρα βάζουν τα μετρητά τους στον πάγο.

Επειδή πολλοί δεν το γνωρίζετε, το cash flow (το διαθέσιμο μετρητό πιο απλοϊκά) σε μια επιχείρηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα και όλοι οι έμποροι κι οι εταιρείες (ανεξάρτητα τι πουλάνε) το προσέχουν αρκετά.

Το θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι μας ανεξάρτητα από ηλικία μόλις μπούμε σε κατάστημα που πουλάει μηχανάκια για να πάρουμε μηχανή των 15.000Ε κάνουμε σαν νήπια κι αφήνουμε τους καταστηματάρχες να μας συμπεριφέρονται σαν παιδάκια. "Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον.

Μπαίνουμε οι ίδιοι σε έκθεση αυτοκινήτου και συζητάμε για το κουτί των 10-15.000Ε και μας συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες..... Κι έτσι πρέπει αφού εμεις τους δίνουμε και τρώνε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
    Και μετά αγόρασες μεταχειρισμένο από αυτόν????
    Ε όχι βεβαια
    Αυτοκινητα μπορει να αγοραζω μεταχειρισμενα.....μηχανες ΠΟΤΕ !
    Ειναι πολλοι οι καγκουρες εδω στην Ελλάδα.
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    "Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον.

Τζοβενο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Κ"Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;"
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιατί δλδ ένας έμπορος (ή η αντιπροσωπεία η ίδια - αφου τα μηχανάκια δεν παράγονται εδώ αλλά τα αγοράζουν επ΄έξω κι οι αντιπροσωπείες) θα πρέπει να δώσει ντούκου 12.000Ε (για ένα μηχανάκι που πουλάει 15.000), να πάρει τα μισα μετρητά και τα υπόλοιπα 6 να τα πάρει άτοκα μετά απο 2 χρόνια;
    μόνο σε περίπτωση ανταλλαγής αυτό , καθώς θα περιμένει το μηχανάκι που έδωσες να πουληθεί για να πάρει τα λεφτά του. Αν είναι μόνο για αγορά μεταχειρισμένου τα παίρνει όλα στο χέρι μέσα σε ελάχιστους μήνες, μέσω των τραπεζών. Εμείς απλά πληρώνουμε για τόσα και τόσα χρόνια...

Για αυτό και πολλές φορές έχω διαφωνήσει με μαγαζάτορες που κρατάνε εχέγγυο την κυριότητα της άδειας. Η μόνη περίπτωση που μπορούν να το κάνουν είναι αν έχουν μπεί αυτοί ώς εγγυητές στην αποπληρωμή του δανείου. Αν τα έχουν πάρει ήδη απο την τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατούν αυτοί την κυριότητα. Έχω "σκοτωθεί" με εμπόρους για αυτό το πράγμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μόνο σε περίπτωση ανταλλαγής αυτό , καθώς θα περιμένει το μηχανάκι που έδωσες να πουληθεί για να πάρει τα λεφτά του. Αν είναι μόνο για αγορά μεταχειρισμένου τα παίρνει όλα στο χέρι μέσα σε ελάχιστους μήνες, μέσω των τραπεζών. Εμείς απλά πληρώνουμε για τόσα και τόσα χρόνια...

Για αυτό και πολλές φορές έχω διαφωνήσει με μαγαζάτορες που κρατάνε εχέγγυο την κυριότητα της άδειας. Η μόνη περίπτωση που μπορούν να το κάνουν είναι αν έχουν μπεί αυτοί ώς εγγυητές στην αποπληρωμή του δανείου. Αν τα έχουν πάρει ήδη απο την τράπεζα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατούν αυτοί την κυριότητα. Έχω "σκοτωθεί" με εμπόρους για αυτό το πράγμα.

Gandalf
    Η Τράπεζα που σου δίνει το δάνειο κρατά την κυριότητα. Όχι ο έμπορος. Αν την κρατά ο έμπορος τότε αυτό γίνεται μετά απο συμφωνία που έχει κάνει ο ίδιος με την τράπεζα.

Διαφορετικά δεν ειναι νόμιμο.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    οι τοκογλυφικές τράπεζες των υπερκερδών
    Ώπα ρε μεγάλε .... :a66:

(ένα μαγαζάκι ανοίξαμε και πας να μας το δυσφημήσεις ..??)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση σχετικα με αγορα μεταχειρισμενης Μοτο.
    από donstefano στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2009, 23:02
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2009, 16:28
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  4. Αγορα νεας ΜΟΤΟ
    από AFROPANTELOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2006, 22:19
  5. σχετικα με αγορα
    από tools στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF