καλα το μπροστα απο λεωφορει ειναι ασχολιαστο...και εμποδιζουν το λεωφορειο να φυγει και κινδυνευουν να τους περασουν σουβλακι...και σκεψου πως πολλοι απο αυτους πιθανοτατα οδηγουν
![]()
καλα το μπροστα απο λεωφορει ειναι ασχολιαστο...και εμποδιζουν το λεωφορειο να φυγει και κινδυνευουν να τους περασουν σουβλακι...και σκεψου πως πολλοι απο αυτους πιθανοτατα οδηγουν
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Το ίδιο άτομο που ως πεζός θα αδιαφορήσει για διαβάσεις, θα περάσει κόκκινο ενώ βλέπει ότι ανάβει πράσινο στα αυτοκίνητα και στα @@ του, και άλλα πολλά, είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν πιάσει τιμόνι στα χέρια του (είτε αυτοκινήτου είτε 2τροχου) θα κάνει όσα επισημαίνουμε καθημερινά στα στραβά και ανάποδα...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Το ίδιο άτομο που ως πεζός θα αδιαφορήσει για διαβάσεις, θα περάσει κόκκινο ενώ βλέπει ότι ανάβει πράσινο στα αυτοκίνητα και στα @@ του, και άλλα πολλά, είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν πιάσει τιμόνι στα χέρια του (είτε αυτοκινήτου είτε 2τροχου) θα κάνει όσα επισημαίνουμε καθημερινά στα στραβά και ανάποδα...
![]()
θεμα αντίληψης ειναι . απλα..... αν καποιος ειναι στο φλου η με ποδια με μηχανη με αμαξι θα το φαει το κεφαλι του!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
μαρεσει οταν περιμενουν το φαναρι κ δε περιμενουν στο ΠΕΖΟδρομιο αλλα ενα βημα μπροστα κατω στο δρομο.......
κ γω που ειμαι καγκουρας κ θελω να περασω απο δεξια τη χαζογκεμενιτσα με το τρεντυ αμαξακι τι στο πεο θα κανω .....παλι εντο???
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αμ δέ. Στο κόκκινο υπάρχει και η 700άρα να εμποδίζει μερικούς. Οι πεζοί, ειδικά απο τότε που μάθανε οτι έχουν προτεραιότητα, το έχουν κάνει σύστημα να σε βλέπουν , να σου κάνουν νόημα σταματα και να τρέχουν χωρίς να τους ενδιαφέρει αν προλαβαίνεις να σταματήσεις ή αν θα τους χτυπήσεις. Τουλάχιστον όταν οδηγάνε αγχωνονται μην τους χτυπήσεις το αμάξι (το οποίο και εχει μεγαλύτερη αξία απο το κούφιο τους το κεφάλι μάλλον) και το ξανασκέφτονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ακριβώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει διαφοροποίηση από το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Το ίδιο άτομο που ως πεζός θα αδιαφορήσει για διαβάσεις, θα περάσει κόκκινο ενώ βλέπει ότι ανάβει πράσινο στα αυτοκίνητα και στα @@ του, και άλλα πολλά, είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν πιάσει τιμόνι στα χέρια του (είτε αυτοκινήτου είτε 2τροχου) θα κάνει όσα επισημαίνουμε καθημερινά στα στραβά και ανάποδα...![]()
ο μαλάκας είναι παντού μαλάκας.
κάποτε, αν θυμαστε, ξεκινησαν να κόβουν κλησεις και στους πεζους όταν δεν περνανε απο διαβασεις κλπ...... το κρατησαν για λιγο (δλδ την πρωτη εβδομαδα που ετρεχαν απο πισω όλα τα καναλια για ένα πλανο) και μετα το εφαγε η μαρμαγκα το μέτρο!!!
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Τα Μπαοκια ειναι εδα ενωμενα δυνατα.Θα σου κοπει το γελακι kalgeorge :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ε μην κάνουμε ψυχοτεχνικά τώρα ... του στυλ " τί είναι μεταξύ ουρανού KAI Γής;"
Α.. και που είσαι φίλε Βάζελε... αίντε να δούμε τι θα κάνετε με τα Μπαόκια τώρα που έχουν πάρει φόρα.
Υ.Γ. ρε γμτ.. ακριβώς δίπλα στην εταιρία... ακριβώς λέμε, έχει ανοίξει και pao-shop και σας έχω και κάθε μέρα τώρα φάτσα...
Gandalf
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μάλλον ΔΕΝ είχες δει την δικιά μου (παλιά) υπογραφή....Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Κάποτε είχα διαβάσει σε μια υπογραφή ενός συμφορουμίτη εδώ μέσα κάτι αντίστοιχο με το «πάνω από όλα είμαστε όλοι πεζοί» - η κάτι τέτοιο. Γενικώς πάντως σε πολλά φόρουμ και πέρα από του φίλου την υπογραφή επικρατεί μια αποστειρωμένη και politically correct άποψη απέναντι στους πεζούς περί των δικαιωμάτων τους στους δρόμους πάντα σε συνάρτηση με το γεγονός των ανύπαρκτων διαβάσεων και πεζοδρομίων και της ανεγκέφαλης ομολογουμένως στάθμευσης των μηχανοκίνητων.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!! Στα αμελέτητα μου!!!!!!! :a29:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ενώ ας πούμε έχει λογική το να γκαζώνουμε (είτε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο) μέχρι το φανάρι που είναι κόκκινο και να φρενάρουμε τελευταία στιγμή αντί να ρουλάρουμε χαλαρά μέχρι αυτό;;Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
εδω ρε παιδια ο κοσμος τρεχει για να προλαβει τον ΗΣΑΠ που εχει καθε 5 λεπτα τρενο...καμμια λογικη!![]()
Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί με το οποιοδήποτε θέμα θα πρέπει, όταν σχολιάζουμε, να σχολιάζουμε αποξενωμένοι από την όποια ιδιότητά μας.
Κάτι που φυσικά ΔΕΝ κάνουμε.
Για αυτό όταν είμαστε πεζοί βρίζουμε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και όταν είμαστε με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή βρίζουμε τους πεζούς...
Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
Οι πεζοί, ειδικά απο τότε που μάθανε οτι έχουν προτεραιότητα ...![]()
τί έχουν;;;
κανείς ΔΕΝ έχει ΓΕΝΙΚΑ και αόριστα προτεραιότητα έναντι κανενός.
Οι πεζοί, όπως και οι οδηγοί οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ
![]()
Αν θυμάσαι όμως τα κανάλια το είχαν διακωμωδίσει το θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
κάποτε, αν θυμαστε, ξεκινησαν να κόβουν κλησεις και στους πεζους όταν δεν περνανε απο διαβασεις κλπ...... το κρατησαν για λιγο (δλδ την πρωτη εβδομαδα που ετρεχαν απο πισω όλα τα καναλια για ένα πλανο) και μετα το εφαγε η μαρμαγκα το μέτρο!!!
![]()
Αντί να προβάλουν (με αφορμή αυτό) το θέμα και να πουν μερικά πράγματα για την οδική ασφάλεια, με τον τρόπο τους έκαναν το ακριβώς αντίθετο...
SPYRO με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Ακόμη κι αυτοί οι "ευσυνείδητοι" του κινήματος που κολλάνε γαϊδουράκια αγνοούν (ή μάλλον δεν τους παίρνει να κολλήσουν εκεί) τα πεζοδρόμια που είναι κατηλλημένα από καρέκλες καφετεριών, από παρτέρια δήμων, κατεστραμένα, θεόστενα κτλ. κτλ.
Αυτό που χρειάζεται είναι αυτό που είπε ο Gandalf. Σεβασμός και παιδεία.!
Προσθέτω και την υποδομή.
Fun Is Not A Straight Line
προταιρεοτητα μονο σε διαβαση και εντος πολεων,οχι σε λεωφορους και ταχειας κυκλοφορειας
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
![]()
τί έχουν;;;
κανείς ΔΕΝ έχει ΓΕΝΙΚΑ και αόριστα προτεραιότητα έναντι κανενός.
Οι πεζοί, όπως και οι οδηγοί οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ
![]()
σωστό (νομίζω...) αλλά για χτύπα έναν πεζό και θα δεις ότι στα αστικά/ποινικά έχουν πιο ευνοϊκή μεταχείριση και ας είναι οι παραβάτες....
η συμπεριφορά πλέον γνωστή και όπως είπε ο road spirit καθόλα ενταγμένη στην γενικότερη οδηγική μας κουλτούρα. προσοχή θέλει από εμάς τους ''συνειδητοποιημένους'' μπας και γλυτώσουμε πόνο και τρεχάματα....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!