Καρλόβασι >>> Πάνω Καρλόβασι. Κάτω Καρλόβασι, Παλίο Καρλόβασι, ή Νεό Καρλόβασι.![]()
Καρλόβασι >>> Πάνω Καρλόβασι. Κάτω Καρλόβασι, Παλίο Καρλόβασι, ή Νεό Καρλόβασι.![]()
Επειδη το Ν. Ηράκλειο εχει παιξει πολυ για να μην το χαλάσω θα πω και εγω Ν(οτιο) Ηράκλειο!!!!
Κρήτης εννοείται.....![]()
![]()
![]()
και κατι ψιλα Πειραιά![]()
![]()
Μπα,περαστικος για κανα 6μηνο.Αλλα γουσταρω τα ουζα και την τρελα των ντοπιων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
SRX400 Μυτιληνιός?
Καλημέρες!![/B]
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Πατησια
Λαρισα
Ξυλοκαστρο
Μαραθόκαμπος
Και είμαι ακόμα φοιτητής![]()
If you gonna die...
... die with your boots on
και εγω εκει. το εχω γραψει και πιο πανω. κοντα στο σκλαβενιτηΑρχικά δημιουργήθηκε από bill.k
Πολλούς γείτονες βλέπω
Καλογρέζα κι εγώ, σύνορα Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου...![]()
και απο κορθι εχω περασει για φαγητο ομως...
πουλακι μου,δικος μας εισαι??
χεχεχεχεχεχεχε
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Mεσαίο καρλόβασι...βασικά όρια μεσαίου νέου...![]()
![]()
![]()
Οπα φιλαρακι και εσυ απο τα μερη μας!!!! φετοσ το καλοκαιρι θα δουλευω στο ριρι(εχω αρχισει απο τωρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Diakopes, SK klp Oxilithos aysthra 1-4
mesa apo kymh eisai re theo? Riris karga?
![]()
καταγωγη μεσα απο την κυμη ναι
εχω ενα μπλε zx-9r εσυ τι εχεις???
Αλλος απο εδω!!! και εσυ απο τα μερη μας????Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
50% ίλιον 30%καρλοβασι 20%κύμη
![]()
![]()
![]()
Οποιος παει κυμη 16-17 μαιου ας μιλησει να πιουμε καμιαΑρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
ΠΕΡΑΜΑ Διακοπες καθε χρονο αλλου υ.γ Κυμη 17 μαιου εχει αναβαση![]()
στρατό; γιατί και εγώ το πέρασα το 6μηνάκι μου στην μυτιλήνηΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Μπα,περαστικος για κανα 6μηνο.Αλλα γουσταρω τα ουζα και την τρελα των ντοπιων.![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι,αποτυχημενη προσπαθεια αποκεντρωσης ηταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
στρατό; γιατί και εγώ το πέρασα το 6μηνάκι μου στην μυτιλήνη![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ναι φίλε μου..καταγωγή έχω από κύμη.Βασικά είμαι από καλλιανούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Αλλος απο εδω!!! και εσυ απο τα μερη μας????![]()
Σε έχω δει άπειρες φορές με το εργαλίο σου!Σε ποιό ριρί δουλεύεις?Κύμη ή παραλία?
Παραλια. ε τοτε την επομενη φορα που θα με δεις ελα να πιουμε καμια μπυραΑρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
Ναι φίλε μου..καταγωγή έχω από κύμη.Βασικά είμαι από καλλιανούς...
Σε έχω δει άπειρες φορές με το εργαλίο σου!Σε ποιό ριρί δουλεύεις?Κύμη ή παραλία?![]()