re paidia mipos kserete poy mporw na brw xoyftes kai kaggela giati edw stin perioxi moy den brika kati poy na teriazei eyxaristw
Χούφτες αυτές που έχω εγώ είναι της bmw και δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβές (γύρω στα 35 ευρά αν θυμάμαι καλά), όσο για κάγκελα τα μόνα αξιόλογα είναι αυτά που έχει ο JimJim(δες φωτό στην προηγούμενη σελίδα), που νομίζω είναι της bmw, αλλά αυτά προστατεύουν τον κινητήρα και όχι τα πλαστικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από kapetanios1
re paidia mipos kserete poy mporw na brw xoyftes kai kaggela giati edw stin perioxi moy den brika kati poy na teriazei eyxaristw
Αυτά που έχω εγώ, όπως τα περισσότερα after market, προστατεύουν τα πλαστικά αλλά δένουν πάνω στο ψυγείο οπότε περισσότερη ζημια μπορούν να σΕ κάνουν παρά προστασία!!![]()
PS. Χούφτες after market που να κλείνουν και στο αντίβαρο δεν είχα βρει να ταιριάζουν αλλά δεν έψαξα και πολύ!!![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
καλησπέρα ψάξε στο motorworks αγγλία έχει τα πάντα για το φαντούρο, και έχω πάρει αρκετά πραγματάκια αρκετά φθηνότερα από ότι εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από kapetanios1
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Αυτό το site δεν το ήξερα και έχει πραγματικά καλές τιμές!!Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
καλησπέρα ψάξε στο motorworks αγγλία έχει τα πάντα για το φαντούρο, και έχω πάρει αρκετά πραγματάκια αρκετά φθηνότερα από ότι εδώ![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας, θελω να αγορασω μια f 650 funduro. μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω σε αυτην την μηχανη? εχει 35000χλμ ειναι μαυρη κ την εχω βρει με 2100 ευρω. ειναι 2002 μοντελο. μεχρι ποτε εβγαινε το συγκεκριμενο μοντελο? σαν αλλη ενναλακτικη λυση εχω ενα μοντελο του 2005 με 35000χλμ. τι μου προτεινετε απο τα δυο? υπ'οψιν ειναι η πρωτη μου μηχανη που θα παρω, μεχρι τωρα ειχα παπι.....
YAMAHA FZ6 600 06', AKRAPOVIC EXHAUSTS.
auto pou sou exoun pei einai hmerominia prwths adeias giati ta mixanakia auta einai standar eisagomena. to diko mou (pou vlepeis stin foto epanw) einai telh '98 kai einai to teleutaio modelo(mprostina flas exw kai oxi ensomatomena opos to proigoumeno kai kati alles psilodiafores). oso gia ta xiliometra. apla skepsou poio mixanaki 20aetias mporei na exei 35000xlm?
egw to dinw 2400 kai einai opos to vlepeis stin foto. exw allaxei alisida granazia, exei kalodia silikonis ston diakopti (auta pou exei apo tin mana tou kovontai kai einai panakrivi i allagh tou paketou-klasiko provlimataki), kai anorthoti persino (allo ena themataki sto funduro). mono pou den exoun polu psomi ta lastixa. to xero oti einai tsimpimenh h timi tou alla an to deis tha katalaveis oti einai asteri.
...παιδιά και γω κάτοχος Funduro.... Δεύτερο μηχανάκι βέβαια (πρώτο ένα K1200S). Πολύ καλό και πάνω απ' όλα πρακτικό και σκύλι....
+ ενας ακομα!και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανακι αυτο και πανω απο ολα εχουν περασει τοσα χρονια και μου ερεσει ενφανισιακα!αν και ολο κατι γινετε και με ταλαιπωρει!ωπος πριν μια εβδομαδα ταξιδευοντας στην εθνικη κατεβαζω ταχυτα και νιοθω να εξφεδονιζετε το μπροστινο γραναζι!δεν ξερω εαν το εχει παθει κανεις σας αλλα επλιζω να μην το παθει!Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκο την ασφαλεια του γραναζιου επειδη η bmw το εχει καταργησει επειδη βγενει και μου ζητανε 400ε για να μου αλαξουν τον αξονα και να μπει καινουριος στον οποιο το μπροστα γραναζι βιδονει!
ειναι τρελη αυτοι οι ρωμαιοι για ενα ανταλακτικο τησ αξιας το πολυ 2 ευρο μου ζητανε 400!ειναι λιγο απογοητευσει!κατι τετια πραγματακια σε κανουν να θες να μετακομισεις προς japan μερια!αν και μου αρεσει πολυ το bmw auto με βαζει σε σκεψεις να το πουλησω!
υ.γ
συγνομη εαν σας κουρασα!
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1997 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ FUNDURO ειμουνα πολυ ευχαριστημενος αλλα ανυσηχος νεος; χαχαχα την εδωσα πηρα cbr africa varadero και τωρα το 2009 ξανακαβλωσα (σορυ)να παρω μια funduro βρηκα λοιπον μια κοκκινη σε καλη κατασταση και ευχομαι να με παει καλα γιατι ειναι πολυ καλη μηχανη σιγα-σιγα θαρχισω να την φτιαχνω φερινκ ψηλο(αληθεια ξερεται που θα βρωβαλιτσες εχει μια βαλιτσα γνησια της bmw και τις πλαινες βασεις αλλα θα τα δωσω να παρω καπα αυτα
Γιατί δεν βάζεις τις χούφτες του F650Gs (του μονοκύλινδρου). Ταιριάζουν πολύ καλά.Αρχικά δημιουργήθηκε από kapetanios1
Επίσης το f650.com είναι το ευαγγέλιο του funduro και εδώ: http://faq.f650.com/dvd/index.htm#F6...tenance%20DVDs έχει 3 DVD με όλες τις εργασίες συντήρησης.
![]()
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ????
ΑΚΟΜΗ Η ΚΑΔΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ , Ή ΡΥΘΜΙΣΗ ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..
....για το ρουλεμάν τιμονιού ένιωθα πρόσφατα ότι κλείδωνε στις στροφές σε καποια σημεία. μετα από τσεκ στο μάστορα και διάβασμα στο f650.com , τα ρουλεμάν αυτά από τη μάνα τους έχουν λιπανθεί λιγότερο οπότε μαζεύουν γρήγορα και συχνά μάκα. εγώ τώρα τη γλύτωσα με καθάρισμα και λίπανση αλλά τα συμπτώματα είναι παρόμοια με του κατεστραμμένου ρουλεμάν ,σύμφωνα με το μαστορα.
για το συμπλέκτη νομίζω το γνωστό "πατινάρισμα " έχει εφαρμογή σε όλα τα κιβώτια συνήθως.
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ "ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ" ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΔΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DVD TOY F650 ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ? DVD No3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ...