...Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
τωρα τι τρέχει χαλαρωσε το υγρό????![]()
...Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
τωρα τι τρέχει χαλαρωσε το υγρό????![]()
Το μάτι μας χαλάρωσε (και αρχίζει και "παίζει" περίεργα...)Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
χαλαρωσε το υγρό????![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πλάκα κάνω είπαμε μη σχετικοί ...αλλά όχι έτσι
Κλασικό Κλινικό Σύμπτωμα Αιμοραγικού Εγκεφαλικού Επεισοδίου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
...![]()
![]()
Υ.Γ.
Πόσες φορές έχω πει να μην μπαίνετε στα Τεχνικά αν δεν συμβουλευτείτε πριν τον γιατρό σας ...???![]()
καμιά εξαέρωση σου έκαναν? αν ναι, δοκίμασε να αλλάξεις τα σωληνάκια των φρένων με υψηλής πιέσεως.
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Τελευταία φορα για μένα. Αν με ξαναδείς εδώ μέσα, κερνάω τα πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κλασικό Κλινικό Σύμπτωμα Αιμοραγικού Εγκεφαλικού Επεισοδίου ...![]()
Υ.Γ.
Πόσες φορές έχω πει να μην μπαίνετε στα Τεχνικά αν δεν συμβουλευτείτε πριν τον γιατρό σας ...???![]()
![]()
:rotflmao:![]()
η εξαέρωση ακουγεται λογική λύση ίσως έτσι έρθει το ρυθμιστιρι στη μανέτα σε μεγαλύτερο νούμερο....και να μπορώ να φρενάρω
(αν είχε αέρα στο δίκτυο των υγρών των φρένων δεν θα απομονωνοταν στο δοχειο πλήρωσης στο τιμόνι που είναι πιο ψηλά?)
αν κάνουν γέφυρα τα σωληνάκια σου, μπορεί να παγιδευτεί και εκείΑρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
η εξαέρωση ακουγεται λογική λύση ίσως έτσι έρθει το ρυθμιστιρι στη μανέτα σε μεγαλύτερο νούμερο....και να μπορώ να φρενάρω
(αν είχε αέρα στο δίκτυο των υγρών των φρένων δεν θα απομονωνοταν στο δοχειο πλήρωσης στο τιμόνι που είναι πιο ψηλά?)
Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.
Αν εχει τόσο αέρα που "γονατίζει" η μανέτα του φρένου, τότε χέσε μέσα πολυχρόνη.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
τα τακάκια θέλουν άλλαγμα πάντως εκτός αν η δισκόπλακα είναι 8χιλ.![]()
μπορει αν έχει παγιδευτεί αέρας τι άλλο να πώ
θα το πάω στο ρακκά να το δει αν ειναι και θα σας πώ αν πει κάτι
εχω κανονισει να πεταχτω στην ξάνθη αυριο και το σκέφτομαι τωρα..
Αν υπάρχει αέρας στο κύκλωμα, η μανέτα "λαστιχάρει" έχοντας σπογγώδη αίσθηση (σαν να τρως το καβουροπάτι του κύριου Καβούρη...).Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr
μπορει αν έχει παγιδευτεί αέρας τι άλλο να πώ
Αν υπάρχει ΤΟΣΟΣ αέρας ώστε να "παίρνει" όλη την πίεση του κυκλώματος, τότε όντως πρέπει να χέσει μέσα ο πολυχρόνης...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B](σαν να τρως το καβουροπάτι του κύριου Καβούρη...).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Παίζει να χάνουν τα o-ring της δαγκάνας και να βρέχεται η δισκόπλακα;
πηγα τρεχοντας συνεργείο χτες το απογευμα.
η δισκοπλακα βρεθηκε βρεγμενη και τη γλιτσα τη μαζεψαν τα τακακια.
αγνωστο απο που προήλθε η γλιτσα ουτε οι μπουκαλεσ χανουν ουτε τα φρενα....
ΠΑΝΤΩΣ στην πρώτη κουβέντα του ο oldman ειπε για λαδωμένα τακάκια που τα βρισκει ο άτιμος!
Αν και ο μαστορας στο συνεργειο στην τουμπα ευγενεσατα μου ειπε οτι τα υγρα μου ειναι πεντακαθαρα και τα τακάκια δεν θέλουν άλλαγμα (και εντυπωσιαστηκα απο την ειλικρινεια)
παρόλα αυτα άλλαξα τακακια και υγρα για τον φοβο των ιουδαιων αυτά κύριοι καλό σκ