Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 116

Θέμα: Πάει και εγώ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon

Unhappy Πάει και εγώ....

Με πνίγει ένα γιατί.... μια αδικία.....
    5 χρόνια τώρα οδηγός, επί καθημερινής βάσης, δεν έχω ακουμπήσει ποτέ κανέναν...
    Αγόρασα ένα CBR, πήγα πέρσι Σέρρες και μουρλάθηκα... Η μόνη μου έννοια το πότε θα ξαναπάω...
    Δούλευα μόνο και μόνο για να φτιάξω το μηχανάκι όπως ήθελα, νά'μαι έτοιμος για πάνω...
    Τζετ λοιπόν το μωρό, τζετ τα οικονομικά, κλείνω θέση και βρίσκω παρέα για πάνω.
    Συναντιόμαστε χθες στην έξοδο της Ναυπάκτου μετά τη γέφυρα, φεύγουν μπροστά τα παιδιά με τα τρειλερ, βάζω κράνος,κουμπώνω πρώτη και ξεκινάω.
    400 μέτρα μετά, ούτε μια στροφή δε πρόλαβα να πάρω, βγαίνει ενας αχαρακτήριστος απο ένα στενάκι με STOP, και ενω με είδε, συνέχισε...
    Και τα είδα όλα κωλυόμενα................
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis

Eisai kala toulaxiston?

Τον είδα που ξεμύτισε απο δεξιά και κοιτούσε και δεξιά, κλείνω γκαζι, κορνάρω μια, και κάνω λίγο αριστερά. Γυρνάει αριστερά,κοιτάει προς τα εμένα και ο μαλάκας αντί να φρενάρω για παν ενδοχόμενο σκεφτηκα οτι με είδε. Και τότε βγήκε όσο πιο αργά γινόταν, σαν ολη η κακία του κόσμου να μου έκλεινε το δρόμο λέγοντας "όχι ρε πούστη, δε θα πας Σέρρες"
    Πιάνω φρένα σκεφτόμενος οκ το έχω, τι διάλο τα έβαλα τα υψηλής, αλλά είτε ήμουν πολύ κοντά πλέον, είτε επειδή τα φρένα ήταν κρύα και τα τακάκια καινούρια, δε πρόλαβα...
    Πρέπει να τον χτύπησα κάπου στη ρόδα μπροστά, εκτινάχθηκα διαγώνια αριστερά κάνοντας φλιπ αλά Λορένθο, ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς απο απέναντι.
    Έσπασα τη κερκίδα του αριστερού μου χεριού (μάλλον επειδή είχα το χέρι στη κόρνα όταν τράκαρα ή επειδή έπεσα πάνω στο χέρι μου στη προσγείωση) και με το δεξί μου πόδι μάλλον ξήλωσα τη ζελατίνα όπως έφυγα.
    Πονάω, ανέβασα και πυρετό για κάποιο λόγο, αλλα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα...
    (Μάγκες, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ φοράτε κράνος)
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Ευτυχως δε χτυπησες περισσοτερο,ετσι οπως ακουστηκε τουλαχιστον..

Οταν απο8εραπευτεις βαλε καμια φωτο απο τον εξοπλισμο εις γνωσιν προς 15χρονους..

Περαστικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    perastika aderfe
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Περαστικά φίλε. Υπομονή και αφού είσαι καλά εσύ, οι Σέρρες πάντα εκεί θα είναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Και τότε βγήκε όσο πιο αργά γινόταν, σαν ολη η κακία του κόσμου να μου έκλεινε το δρόμο λέγοντας "όχι ρε πούστη, δε θα πας Σέρρες"

Ενας εναντιον ΟΛΩΝ ειμαστε.... Περαστικα ....και να ναι τελευταιο
    Accipere quam facere praestat injuriam

Περαστικά ρε φίλε... κρίμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    κριμα ρε Φωτη,στενοχωρεθηκα ρε συ...

εσυ τουλαχιστον να εισαι καλα.ολα ταλλα γινονται.θα πας στις σερρες,μην ανησυχεις.

παντα κρανος,παντα εξοπλισμος!

Πονάω, ανέβασα και πυρετό για κάποιο λόγο, αλλα θα μπορούσε να είναι και χειρότερα...
    (Μάγκες, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ φοράτε κράνος)
    Φίλε περαστικά και όλα φτιάχνονται.

Aυτό με τον πυρετό αν και δεν είμαι γιατρός, δεν μΕ αρέσει και δεν νομίζω να άρπαξες καμιά πούντα καθώς πέταγες πάνω από το ζώο με το αμάξι.

Δεν πας να ξανακοιταχτείς πιο καλά γιατί έχω ακούσει αρκετές περίεργες ιστορίες.

Just to make sure....

edit: κι εγώ -στα νιάτα μου- σε ατύχημα με πολλές ομοιότητες όπου πέταξα, την είχα βγάλει με κάταγμα κερκίδας.

You BETA believe...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Περαστικα ρε φιλε.Προσεξε αυτο που σου λεει ο βρωμοπουλος με τον πυρετο.Οι Σερρες ειναι μακρια σημερα αλλα θα ειναι κοντα αυριο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ευχαριστώ παιδιά για τη συμπαράσταση (άπειρα ευχαριστώ και στον Κοσμά και απο εδώ παρεπιπτόντως)
    Πυρετό (μέχρι 38) απο χθές βράδυ, πήγα νοσοκομείο σήμερα και όλες οι εξετάσεις ήταν κομπλέ, ενα μυστήριο πράγμα, δεν έχω ανοιχτές πληγές η τιποτα τετοιο.
    προσωπικά πιστεύω οτι είναι κανα κρυολόγημα ή απο το όλο σοκ, τώρα θα δείξει...
    Αντε να δούμε σιγά σιγά τι θα γίνει με την ασφαλιστική

ΥΓ Το νου σας παιδιά, κυκλοφορούν πολλά ζώα, 2 μέρες στο νοσοκομείο τωρα είδα ΤΑ πράγματα...
    Μάλλον πέθανε και ένα παιδί που τον χτύπησαν και έπεσε σε μια κολώνα σήμερα το πρωι, με έχουν τρομάξει πολύ όλοι...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Φίλε μου περαστικά κατ'αρχάς και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ρε γαμώτο!!!Από την αρχή αυτής της χρονιάς όλο τέτοια ακούμε εδω μέσα Μια συμβουλή επειδή δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα,ο πυρετός είναι ΠΑΝΤΑ καμπανάκι του οργανισμού!Αν επιμείνει φίλε μου ψάξτο με αξονικές να δείς τι γίνεται μήπως είναι καμιά εσωτερική αιμοραγία και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ή δεν διερευνήθηκε όπως πρέπει από το νοσοκομείο...Και παλί περαστικά νάναι και σύντομα να αναρρώσεις πλήρως
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Πάει και εγώ....

400 μέτρα μετά, ούτε μια στροφή δε πρόλαβα να πάρω, βγαίνει ενας αχαρακτήριστος απο ένα στενάκι με STOP, και ενω με είδε, συνέχισε...
    Μ'αυτον τον τυπακο δεν μας ειπες τι εγινε....? ηρθε η τροχαια?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αφου εσυ Φωτη εισαι καλα όλα τα άλλα περισευουν!!

Αντε περαστικα και σε λιγο καιρο θα εισαι και παλι μαχημος!!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και εγώ λοιπόν
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:12
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 15:50
  3. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF