Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Θαρθεις ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Θαρθεις ?

Θαρθεις ?Εχει φως ακομα.
    Μπα,τα παιδια,δεν,αν θες πηγαινε.
    Οκ παω.Γαντια,μπουφαν,κρανος στο χερι.
    Γεια.
    Γεια ειπε μες απ το ψυγειο.
    Βαζω μπρος και φευγω.Μεσα απ το βουνο,Αγ.Μερκουριος,Μαλακασσα κι επιστροφη μαλλον απο εθνικη.Κοντα ειναι,εγω ειμαι μακρια.Ωραιες στροφουλες,οτι πρεπει για το κουλαδι που ειμαι αλλα μαλλον παω γρηγορα.
    Μπα αργα παω αλλα ειπαμε ειμαι μακρια.Ειμαι ακομα εκει που την ειδα να μου χαμογελαει για πρωτη φορα και να με "καθαριζουν" τα ματια της.Ειμαι ακομα στο καραβι,μεσοπελαγα με ροτα για Χανια,τρεις με τεσσερις το πρωι,τρεις προς τεσσερις του Απριλη,να χανεται το φεγγαρι,να κοκιννιζει ο ουρανος κι εγω να κραταω αγκαλια την ευτυχια μετα απο πολλα χρονια σιωπης.
    Οι στροφες εχονται και φευγουν.Κανα δυο αναβατες δεν μπαινουν στον κοπο να ανταποδωσουν το σινιαλο.Δε γαμεις ετσι κι αλλιως δεν θελω παρεα,ουτε γεια με τα φαναρια δε θελω.
    Πουτανα θλιψη εισαι πολυ υπουλο πραγμα.Σαν την υγρασια που περιμενει το θυμα της στην επομενη στροφη.Τρυπωνεις στο μυαλο μου και σκαλιζεις αναμνησεις.
    "Τι θα κανεις σημερα?
    Τι να κανω,εγω Αθηνα εσυ Σαλονικα,μαλλον θα βγω για καμμια μπυρα και θα γυρισω για υπνο.Ειναι εφταμιση,κατα τις εντεκα θα βλεπω ονειρα.
    Οκ,τα λεμε αυριο.Παρε οταν ξυπνησεις.
    Οκ γεια.
    Εισαι τρελος,μου ειπες οταν με ειδες στη μια τα ξημερωματα στην πορτα σου.Το καημενο το srx καταπιε τα χιλιομετρα σε πεντε ωριτσες."
    Φτασαμε και στο Μανθο.Ωραια διαδρομουλα καπταιν,νασαι καλα.Ριχνω μια ματια για μηχανες.Ενα ζευγαρι μ ενα Kle πινει καφεδακι.Προσπερναω και σταματαω λιγο πιο κατω.Νιωθω οτι ειμαι στο σωστο σημειο οταν βλεπω την πινακιδα:
    KOINOTHTA MAΛΑΚΑΣ-ΣΑΣ.
    Κανω ενα τσιγαρο και λεω να φυγω.Που να παω?Παντα πληγωνα τους δικους μου ανθρωπους.ΠΑΝΤΑ.Λες κι ειναι παιχνιδι.Μια ζωη να πληγωνεις φιλους,γονεις,δασκαλους,γκομενες και συγγενεις.Οσο πιο κοντα μου ερχεται καποιος τοσο εγω να τον πληγωνω.Σαν να θελω να τον πεταξω απο πανω μου,μονο που γινεται τοσο αυτοματα οσο κι η αναπνοη μας.Τι σκατα κουβαλαει το κεφαλι μου ποτε δεν θα καταλαβω.Φαντασου οι αλλοι.
    Καπνιζω το τσιγαρο και ρουφαω ολη την πικρα.Θελω να φωναξω αλλα κρατιεμαι.Ο πονος,η θλιψη και ο καπνος γινονται ενα και με πνιγουν.Ισως να ειναι καλυτερα ετσι.
    Ρε την πουτανα τη θλιψη.Ακομα κι οθανατος περασε σημερα.Ειχα εικοσι χρονια να του μιλησω κι ειπα να το κανω σημερα.Παλιος γνωριμος,ειπε να με παει βολτα δυο τρεις φορες αλλα τουβγαζα τη γλωσσα κι εφευγα.Οχι πολυ μακρια,λιγο πιο κατω πηγαινα να με βλεπει και να γλυφεται.Τον παλευα τον πουστη,τον ξεγελαγα χρονια ολοκληρα.Μια προχειρη σκεψη να παω να τον βρω μονος μου σημερα εκανα αλλα ΔΕΝ.
    Δεν τη χαρηκα τη ζωη μου.Παντα λαθος επιλογες,παντα κοντρα στο ρευμα και τι καταφερα?Τιποτα.Αδειος και στεγνος εμεινα.Μια ζωη χωρις τα ματια τους δεν αξιζει.Οχι για μενα.
    Λεω να γυρισω πισω.Ανεβαζω το φερμουαρ,βαζω γαντια,αλλα αυτη η πουτανα η υγρασια μου μουσκευει τα ματια.Νιωθω να πνιγομαι παλι.Ενας κομπος στο λαιμο μεγαλωνει αστραπιαια.Δεν μπορει η υγρασια θαναι.
    Κι αλλο τσιγαρο.Ο καπνος τρυπαει το στομαχι μου.Η εθνικη απο κατω με φωναζει.Ωρα να γυρισω...
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ρε χρηστο,παλι εγραψες...

αυτη η μοναξια που λες,τελικα ειναι μεγαλη πουτανα.εχει παει με ολους μας ρε συ...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Είναι ίσως κάποια βράδυα περίεργα που κάνουν πολλούς από μας να σκέφτονται όπως εσύ Χρήστο Τιποτα δεν πάει χαμένο όμως σε αυτή τη ζωή και το έχεις καταλάβει και σύ φαντάζομαι...Αυτό που μετρά είναι πάντα το ταξίδι το όποιο ταξίδι και ποτέ ο προορισμός
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    παντα κοντρα στο ρευμα και τι καταφερα?Τιποτα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Α ρε Χρήστο....τί είναι 500 χιλιόμετρα!Ένα τσιγάρο δρόμος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    +1000 φιλε παρολα αυτα κανε αυτο που λεει το τραγουδακι....
    Η Φωτεινή Πλευρά Της Ζωής
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

πολύ όμορφο φίλε μου
    Να σαι καλά.

Χρηστάρα...

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    αν και δεν ειναι σωστό να οδηγούμε κάτω από ψυχολογική ένταση είναι γεγονός πως κάνωντάς το θεραπαύεις σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σου, κάτι σαν ψυχοφάρμακο...
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiotis dim
    63
    ενας γαιδαρος δεμενος, το χορταρι του βοσκούσε και ηταν τρισευτυχισμένος ...ο ΄καυμένος!!!τιποτα αλλο δεν ζητούσε ...μόνο να μην είναι ...δεμένος...ο καυμένος..

Λόγια ψυχής Χρήστο.
    Λόγια ψυχής...

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ