σωστό.......αλλά δεν το κάνουν όλοι.Η Τράπεζα που σου δίνει το δάνειο κρατά την κυριότητα. Όχι ο έμπορος. Αν την κρατά ο έμπορος τότε αυτό γίνεται μετά απο συμφωνία που έχει κάνει ο ίδιος με την τράπεζα. Διαφορετικά δεν ειναι νόμιμο.
Gandalf
σωστό.......αλλά δεν το κάνουν όλοι.Η Τράπεζα που σου δίνει το δάνειο κρατά την κυριότητα. Όχι ο έμπορος. Αν την κρατά ο έμπορος τότε αυτό γίνεται μετά απο συμφωνία που έχει κάνει ο ίδιος με την τράπεζα. Διαφορετικά δεν ειναι νόμιμο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Φίλος καλός είχε μαγαζί με μηχανές.Μπαίνει μια μέρα ένας υποψήφιος αγοραστής και ζητάει το τάδε μηχανάκι.
Πόσο;Τόσο.Μέσω τραπέζης;Βεβαίως!Βγάζει λοιπό ταυτότητα και εκκαθαριστικό ύψους 28,000,για να αγοράσει μηχανάκι τών 4,500.
Γίνεται η αίτηση σε γνωστή πουστοτράπεζα και απορρίπτεται.Κόκκαλο ο φίλος,κόκκαλο και ο πελάτης αφού ούτε χρέη είχε ούτε τίποτα.
Φεύγει τέλος πάντων ο άνθρωπος και επιστρέφει μετά από δυο μέρες και λέει στον φίλο μου:Με πήραν απ' την τράπεζα και μού είπαν ότι η αίτηση τού δανείου μου θα εγκριθεί,αν το βγάλει ο κύριος "αρχίδας με τα αστεράκια".:a011: :a015: :a015:![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Και εκεί πέρα τους ξεχέζεις κανονικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φίλος καλός είχε μαγαζί με μηχανές.Μπαίνει μια μέρα ένας υποψήφιος αγοραστής και ζητάει το τάδε μηχανάκι.
Πόσο;Τόσο.Μέσω τραπέζης;Βεβαίως!Βγάζει λοιπό ταυτότητα και εκκαθαριστικό ύψους 28,000,για να αγοράσει μηχανάκι τών 4,500.
Γίνεται η αίτηση σε γνωστή πουστοτράπεζα και απορρίπτεται.Κόκκαλο ο φίλος,κόκκαλο και ο πελάτης αφού ούτε χρέη είχε ούτε τίποτα.
Φεύγει τέλος πάντων ο άνθρωπος και επιστρέφει μετά από δυο μέρες και λέει στον φίλο μου:Με πήραν απ' την τράπεζα και μού είπαν ότι η αίτηση τού δανείου μου θα εγκριθεί,αν το βγάλει ο κύριος "αρχίδας με τα αστεράκια".:a011: :a015: :a015:![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι να κρατήσεις ένα όνομα, να ρωτήσεις πού βρίσκεται ο άλλος και να πας από κει και να τον κάνεις ξεφτίλα το...λούστη που τα είπε.![]()
na sas po kai ego tin istoria mou me ton en logo ******asterato <<kirio>> tin mixani mou ktm 690 oute enos xronou tin eperne me tromeri diskolia 5000 kai ......tha eprepe na koitaxei????an ginete.....tin mixani allo katastima mou tin pire 7400 (alla kai autos eitane lamogio) telika mas douleoun oloi
episis diafono me tin aferesi ton stixion tou bouboukiou autou(meta tin epiveveosi apo tous filous edo gia ton tropo leitourgeias tis epixirisi tou, tou paradido ton titlo tou BIG MAC tis mixalakopoulou...
What the frak
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
To DNA φταίει :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Μήπως χρησιμοποιείς τα κάτωθι;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φίλος την γλύτωσε από τον κ. Β**** όταν άκουσε το ποσό για την έκδοση των πινακίδων! Πήγε αλλού και πλήρωσε τα μισά!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
+όσο θεςΤο θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι μας ανεξάρτητα από ηλικία μόλις μπούμε σε κατάστημα που πουλάει μηχανάκια για να πάρουμε μηχανή των 15.000Ε κάνουμε σαν νήπια κι αφήνουμε τους καταστηματάρχες να μας συμπεριφέρονται σαν παιδάκια. "Μπορώ να σε βοηθήσω νεαρέ;" μου είχε πει κάποιος πριν λιγο καιρό και πρέπει να τον πέρναγα καμιά 10ετια τουλάχιστον.
Μπαίνουμε οι ίδιοι σε έκθεση αυτοκινήτου και συζητάμε για το κουτί των 10-15.000Ε και μας συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες..... Κι έτσι πρέπει αφού εμεις τους δίνουμε και τρώνε. [/B]![]()
Και να ηταν μονο αυτο το προβλημα.....οχι στο πριν....αλλα στο μετα που ψαχνεις.....![]()
![]()
![]()
Τελικα ρε παιδια τι θα γινει??? Να σας μπλεξω κι αλλο??? Γουσταρετε??? Στον Σφακιανακη στην Κορινθο για το εν λογω μοντελο ζητανε αξοδα πινακιδας 180 ευρω και στον Σφακιανακη στην Αχαρνων ζητανε 130 ευρω!!!!
Τελικα μηπως απο τετραγωνο σε τετραγωνο ακουμε και ενα διαφορετικο παραμυθακι????![]()
Το "Κ" στην πινακιδα της Κορινθου ειναι πιο ακριβο απο τα "Υ" στις Αθηναϊκες.Γιαυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Τελικα ρε παιδια τι θα γινει??? Να σας μπλεξω κι αλλο??? Γουσταρετε??? Στον Σφακιανακη στην Κορινθο για το εν λογω μοντελο ζητανε αξοδα πινακιδας 180 ευρω και στον Σφακιανακη στην Αχαρνων ζητανε 130 ευρω!!!!
Τελικα μηπως απο τετραγωνο σε τετραγωνο ακουμε και ενα διαφορετικο παραμυθακι????![]()
![]()
μηπως η επαρχια εχει πιο φθηνα εξοδα επειδη ο τσιγκος μεταφερεται με φορτηγα και το ντιζελ ειναι ελευθερο?κατι τετοιο πρεπει να παιζει νομιζω![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Μπορει να ειχε ανεβει πολυ η τιμη της βενζινης εκεινη την μερα και επρεπε να πληρωσεις τα "σπασμένα" :rotflmao:
*************** www.motodevils.gr ***************
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχουμε τρελο γελιο τελικα! Θα παω Ιαπωνια να το παρω κατευθειαν,αλλα ρε γαμωτο θα εχει μαλακια πινακιδα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Προσοχή, κια για μεταχειρισμένο, καλύτερα όπως λεει και ο μάγος, πάντα από ιδιώτη.
Καινουριο?? Καλύτερα από όλα στην μαμά αντιπροσωπεία
![]()
![]()
![]()
εγω αγορασα μια μεταχειρισμενη μηχανη απο εμπορο στη λενορμαν. βεβαια ηταν μετρητης και δε ειχα προβληματα τετοια.
ομως πριν το παρω απο εκει το ειχε ενας ιδιωτης οπως ολοι μας.
τι διαφορα θα ειχε το μηχανακι αν το επαιρνα κατευθιαν απο εκεινον;
απλα δε ετυχε να δω τη αγγελια του που ισως δε εβαλε ποτε γιατι ισως να τη πηγε εκει για ανταλαγη.