Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: hornet 250

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Δεν κατάλαβες καλά. Τα δύο μηχανάκια είναι σχεδόν ίδιας τεχνολογίας. Επομένως από που κι ως που συγκρίνουμε ένα 400άρι με ένα δυομισάρι;
    Η τόση επιμονή σε ένα τόσο παλιό μηχανάκι μου κάνει εντύπωση. Ειδικά απ' τη στιγμή που δε νομίζω να έχετε δει από κοντά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος ένα μηχανάκι παλιό και μη επίσημα εισαγμένο.
    Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει ένα μηχανάκι που αποδίδει 39 άλογα στις 17500 στροφές. Πέρα από την κ@λα του δε θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει με άνεση για να πάει να κάνει μια δουλειά. Δεν είναι χρηστικό. Αλλά πέρα απ' αυτό η βασική μου σκέψη είναι πως πρόκειται για πολύ παλιό μηχανάκι.
    Γιατί να μη στραφεί στο σαφώς νεότερο, πιο ολοκληρωμένο και με καλή ανεμοπροστασία ZZR αν θέλει σώνει και καλά πολύστροφο μηχανάκι;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    αφου εχεις διπλωμα για απεριοριστα κυβικα παρε το 600,μην σε τρομαζει δεν ειναι και χαγιαμπουσα.το 250 οντως ειναι πολυ σπανιο και για τα ποιο ασημαντα ανταλλακτικα θα εχεις προβλημα να τα βρεις.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto

Re: hornet 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas4
    gia sas paidia...ti kanete? eimai neos sto forum k thelo na agoraso ena hornet 250...mipos mporei kaneis na mou pei merika pragmata gia ayto to mixanaki? apo texnika xaraktiristika....antallaktika iparxoun giati apo oti ksero einai paraeisagogis....aksizei na to paro?
    Μιας και το δυομισάρι το έχω δει live,είναι πολύ όμορφο και μπάνικο.
    Αλλά...Είναι σπάνιο.Δεν έχει εισαχθεί επίσημα.Ανταλλακτικά μετάχειρα θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να βρεις.Γνήσια,ότι παραγγέλνεις έρχεται.Άλλοτε γρήγορα,άλλοτε όποτε.
    Επίσης επειδή είναι 250,είναι πολύστροφο,και κάποια στιγμή μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα

Πόσα δίνεις;Θες να είναι honda;
    Η λογική σου είναι σωστή.Το 600 είναι κάπως μεγάλο.Ηράκλειο και εσύ ε;Δεν νομίζω να καταφέρεις να το ευχαριστηθείς.Ειδικά για το Ηράκλειο,με τις δρομάρες,δεν πατάει καθόλου κάτω.Μπορεί να φοράει 120/180 λάστιχο,αλλά...αν δεν έχεις δρόμο...
    Το 600 έχει ναι μεν καλύτερη απόδοση,αλλά σε σκίζει στην κατανάλωση.
    Επίσης,τώρα που καλοκαιριάζει...θα σε ψήσει! Χρειάζεται να καρβουνιάζεσαι χωρίς λόγο;

Άκου και το άλλο,μπορεί το 600 να μην έχει 150αραβικά αλόγατα,αλλά δεν συγχωρεί τα λάθη όπως ένα 400αρι.Και λάθη θα κάνεις.Νόμος.Κάνουν οι παγκόσμιοι,εγώ και εσύ δεν θα κάνουμε;

Προτείνω λοιπόν,αν θες honda και street,
    κοίτα προς superfour μεριά.Αθάνατο.Θες όπλο για στρίψιμο;Bros 650.(αν αντέχεις τους κραδασμούς),
    Και μετά παίζουν και τα ss 400,cbr400,αλλά δεν το έχω οδηγήσει και δεν ξέρω.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Νέο μέλος
    exeis dikio...mipos mporeis na moy peis merikes plirofories gia to cb 400sf..opos ipodinami...pos douleyei? einai omorfo mixanaki...den leo...k apo oti akouo to hornet 250 einai ligo provlima...opote to 400ari arxizei na mou fainetai elkystiko...apla epeidi einai i proti mou mixani to 400 ari mipos einai megalo gia proto?
    hornet

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 400ΑΡΙ.. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.. ΕΙΝΑΙ 53 ΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΠΟΛΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ CB400SF ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ 1200 ΜΕΧΡΙ 2000 ΕΥΡΩ... ΑΝΟΙΞΕ ΧΕ.GR ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ....
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Νέο μέλος
    honda hornet 250 thelo.....allios proteinete moy merika alla stin katigoria ton 250 kibikon an den paizei to hornetaki
    hornet

Poly omorfo to hornetaki marese kai mena poly!
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Hornet 250
    από Alex6RR στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2007, 13:55
  2. Ψάχνω Εξάτμιση για Hornet 250
    από giorgos_giorgos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:02