Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Σερβις 36000 χλμ

Σερβις 36000 χλμ

Μέσα σε 3 μήνες έκλεισε άλλες 6000 χλμ το "μωρό" φτάνοντας τις 36000. Και επειδή ενός "κακού" από πλευράς εξόδων, μύρια έπονται, το πίσω τακάκι ήταν τελειωμένο και τα λάστιχα επίσης. Θέλει και πισινό αμορτισέρ, κανονικά πρέπει να κάνω και ένα σέρβις στο πηρούνι, αλλά... Να πάρουμε κανένα φράγκο πρώτα.

Έχουμε και λέμε: Βαλβίδες (τις χρειαζόταν γιατί ακουγόταν πολύ χάλια), συγχρονισμό καρμπιρατέρ (αυτό δεν το πρόσεξα ότι ήταν λάθος αλλά κατάλαβα τη διαφορά μετά), λάδια, μπουζί, φίλτρο λαδιού, πισινό τακάκι μεταλλικό, 240?, με μιά έκπτωση λόγω motograndprix club.

Το περίεργο με το που το πήρα ήταν ότι πλέον ανέβαζε και κατέβαζε στροφές πολύ γρήγορα (μάλλον επειδή τα καρμπιρατέρ δουλεύουν σωστά πλέον), ρύθμισαν και λίγο διαφορετικά το συμπλέκτη, δεν μπορούσα ούτε να το ξεκινήσω ούτε να αλλάξω σωστά ταχύτητες. Το συνηθίζω ακόμα! Η κατανάλωση μου φαίνεται λίγο πιο χαμηλή, ενώ ήταν πάνω από 7 με την οδήγησή μου, έχει πέσει πάλι στα 6,5.

Και έβαλα και καινούρια λάστιχα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Η τιμή του service μου φαίνεται πολύ καλή.
    Πάντως η αίσθηση όταν παίρνεις τη μηχανή μετά από ρύθμιση βαλβίδων, carbs κ.α. είναι πολύ ωραία. Νομίζεις ότι πήρες καινούρια μηχανή.

Αυτό είναι κάτι που οι υδρόψυκτοι δε θα νιώσουν ποτέ... Τα καινούρια μοτέρ αμφιβάλλω αν χάνουν τις ρυθμίσεις βαλβίδων.
    Πάντως πολύ θα ήθελα να μάθω να το κάνω μόνος μου, θα το έκανα κάθε 6000.

Και όμως στις 24,000 κμ που έκανα service και ρύθμιση βαλβίδων, οι βαλβίδες είχαν απορυθμιστεί. Κάποιες ήταν στο όριο και κάποιες εκτός ορίων οπότε ρυθμίστηκαν όλες και μπήκαν καινούρια καπελώτα. Μετά το service υπήρχε διαφορά στη λειτουργία του κινητήρα.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Όντως, μετά την ρύθμιση carbs είναι σαν να παίρνεις καινούργιο μηχανάκι!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Service

Γειά σας παιδιά. Λοιπόν περιμένω κι εγώ από βδομάδα το ληστή μου (650). Πάντα το θεωρούσα τίμιο μηχανάκι και με τη μείωση τιμής είναι πλέον ευκαιρία.Αυτό που με αγχώνει είναι το σέρβις γιατί ανάμεσα στα πολλά μηχανάκια που είχα δεν είχα ποτέ Suzuki. Έχω ψάξει στο φόρουμ αλλά έχω ψιλοχαθεί, βλέπω μεγάλο σέρβις με διαφορές τιμών 100 € και δεν έχω βρει ονόματα συνεργείων. Ζητάω λοιπόν προτάσεις για αξιόλογα συνεργεία οπουδήποτε εκτός από Πειραιά, και γενικά νότια προάστια. Στο κέντρο βολεύει λόγω δουλειάς και προς τα βόρεια ακόμα περισσότερο. Σε περίπτωση που δεν πρέπει να θεωρηθεί διαφήμιση ας στείλει κάποιος πμ. Καλές βόλτες!

Εγώ το πάω στον Παύλο Κούζουνα (αν δεν κάνω λάθος στον τόνο) που είναι στο Χαλάνδρι, στη λίστα με τα επίσημα. Μικρό μαγαζί, δουλεύει ο Παύλος και ένας ακόμα, δεν είχα παράπονο μέχρι σήμερα.

Banned Το avatar του/της WebD
    Δύο σέρβις πρόλαβα κι έκανα στην Αθήνα.... ένα στον Σταθόπουλο Μαυρομιχάλη 163 κι ένα στον Μάντη Λεωφ.Μεσογείων 46 (ψέματα!! και το πρώτο στη suzuki στη Συγγρού) και οι δύο μου φάνηκαν καλοί και λογικοί..... βέβαια τότε πλήρωνε η εταιρεία τα έξοδα οπότε δε με ένοιαζε και πολύ

???
    Bandit 650 s ABS K7

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Εγώ το πάω στον Παύλο Κούζουνα (αν δεν κάνω λάθος στον τόνο) που είναι στο Χαλάνδρι, στη λίστα με τα επίσημα. Μικρό μαγαζί, δουλεύει ο Παύλος και ένας ακόμα, δεν είχα παράπονο μέχρι σήμερα.

Εδά να δώ τι θα κάνεις επαέ!!!!!????
    Bandit 650 s ABS K7

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    εγω μετα τη πτωση πηγα στο γαλατσι στη suzuki. εξουσιοδοτημενο. αν και με 11000 εκανα με τη ευκαιρια και το service των 12000. κανενα παραπονο πολυ καλη εξηπηρετηση και τιμες συμφωνα με τα λεγομενα εδω.

Σήμερα ήταν μέρα με έντονο "σεξ"!!! πήρα τη μηχανή από το σέρβις των 24000χλμ.... το κόστος 350?!!!!! Πόνεσε πολύ!!!! και έκανε τα κλασικά..... λάδια, φίλτρα, φρένα, καπελώτα κλπ

Και σε 10 μέρες άλλα 100? για τον αισθητήρα του ABS γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμος πουθενά

Τελικά η αλλαγή στα λάστιχα θα πάρει μάλλον αναβολή για Σεπτέμβριο.....

Καλά είσαι με 350. Εγώ είχα πληρώσει για τα ίδια 370 ?.
    Για τα λάστιχα θα έλεγα να μην τα αφήσεις για αργότερα.

Γράψτε λάθος για το 370?. 270 ? είχα πληρώσει στις 24,000 κμ, οπότε μάλλον σου πήρε αρκετά.

αν δεν ήταν πολλά θα μπορούσα να κάτσω μετά από τόσες μέρες.......

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σερβις Μανιουαλαλαλ Για Ζ-750.....
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2013, 15:57
  2. σερβις 48000 χλμ
    από TONYBANDIT στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2012, 15:00
  3. Σερβις 6.000 χλμ...
    από kalant στο forum Suzuki V-Strom series