Γιατί δεν πάμε κάνα Wild Thing ;;;;;
:wacko: :wacko: :wacko:
μεσα και σε wild thing εννοειτε...με τα μπουνια!!!!εγω ερυθραια ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ καποτε καποια μελη λεγαν οτι δε θελαν να φυγουν απο το δελεαρ γιατι δεν ειχαν μεσο και λεφτα....και ετσι δεν φυγαμε....τωρα?:o
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
νεα ερυθραια??????????
εγω λεω να παμε λαμια καλυτερα.
εγω εκτος παιδες .σορυ αλλα αμα ειναι να κοψω απο πειραια 40χλμ για καφε (μπυρα) για κανα 2 ωρες και δε παω σπιτι να τις πιω με το ρομπ ντε σαμπρ και τις παντοφλες καλυτερα...
καλα να περασετε.
απο περιεργεια το κοιταξα και ο γουγλης ερθ το εβγαλε 30 χλμ να πας και 30 να γυρισεις.... γμστ 1 τεποζιτο θελουμε![]()
![]()
![]()
τελικα (ας πουμε οτι) επιλεχτηκε για σημερα στην Ερυθραια να γινει....δηλαδη εγω ο Bikerted και ο Road Spirit θα ειμαστε εκει απο τις 8+...κατι ειπε και ο Παπ και η Μαιρα και ο Κρουκης (αν καταλαβα καλα)...μακαρι να μπορουσε να βρεθει λυση για ολους....την επομενη ελπιζω να ειναι καπου που να μπορουν οσοι περισσοτεροι...εχουμε αλλωστε μια ολοκληρη εβδομαδα μπροστα μας....
![]()
υ.γ. κοριτσια...ο πληροφοριοδοτης του Δελεαρ σαν στελνει τα χεραιτισματα του....![]()
δεν αντιλεγω αλλα θα ειναι και ολοκληρο ταξιδι !Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μα γιατι....
Αφου θα ειναι καλυτερο απο το Δελεαρ.![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
άνοιξε ένα άλλο θρεντ Πάνο για τη σημερινή συνάντηση, ας μείνει εδω συζήτηση κουβεντούλα για το τι θα κάνουμε με επόμενο - οριστικό - στέκι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τελικα (ας πουμε οτι) επιλεχτηκε για σημερα στην Ερυθραια να γινει....δηλαδη εγω ο Bikerted και ο Road Spirit θα ειμαστε εκει απο τις 8+...κατι ειπε και ο Παπ και η Μαιρα και ο Κρουκης (αν καταλαβα καλα)...μακαρι να μπορουσε να βρεθει λυση για ολους....την επομενη ελπιζω να ειναι καπου που να μπορουν οσοι περισσοτεροι...εχουμε αλλωστε μια ολοκληρη εβδομαδα μπροστα μας....
![]()
υ.γ. κοριτσια...ο πληροφοριοδοτης του Δελεαρ σαν στελνει τα χεραιτισματα του....![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
να χέσω εγώ moto και μηχανόβιους ... οι περισσότεροι που δεν έχετε μέσο, έχετε κάποιον να σας φέρει, μην ψάχνετε δικαιολογίες του κώλου ...
δεν είπαμε ότι θα είναι το μόνιμο στέκι, είπαμε να πιούμε ένα καφέ μιας και έκλεισε το μπουρδέλο ..
έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας, να αποφασίσουμε για την άλλη δευτέρα...
ξερεις βλεπω...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ!!!![]()
κατι τετοιο εννοΑς?![]()
![]()
πια δικαιολογια ρε ζωρζ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να χέσω εγώ moto και μηχανόβιους ... οι περισσότεροι που δεν έχετε μέσο, έχετε κάποιον να σας φέρει, μην ψάχνετε δικαιολογίες του κώλου ...
δεν είπαμε ότι θα είναι το μόνιμο στέκι, είπαμε να πιούμε ένα καφέ μιας και έκλεισε το μπουρδέλο ..
έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας, να αποφασίσουμε για την άλλη δευτέρα...
ξεκολα.
θα ειμαι στο κεντρο της αθηνας με το παπι.θα τελειωσω μαθημα 9 το βραδυ κουδουνι και θα τραβιεμαι στην αλλη ακρη της αττικης και μετα θα εχω να γυρισω κιολας με το παπι...δεν ειναι δικαιολογια και το ξερεις.
εν παση περιπτωση δεν ειπε κανεις οτι μιλατε για μονιμο στεκι.για σημερα μιλαμε ολοι.και δεν ειπαμε και τπτ αλλο απο ''καλα να περασετε οσοι πατε''.εγω θα προτιμισω μικρολιμανο.
![]()
επειδη εχουν ερθει τα σουβλακια και πρεπει να κανω και ενα ντουζζζΖΖΖ![]()
και δεν προλαβαινω να διαβασω,
ας μου ενα καλο παιδι που θα μαζευτειτε σημερις....
![]()
όταν ανεβαίνουμε και κάνουμε 1500 χλμ για πλάκα σε μια εκδρομη, οι μετακινήσεις εντός αττικής δεν συζητιούνται καν ...
τι λες ρε μάστορα εγώ χθες έκανα 80 και σκέφτηκα να το βάλω στα ταξιδιωτικάΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όταν ανεβαίνουμε και κάνουμε 1500 χλμ για πλάκα σε μια εκδρομη, οι μετακινήσεις εντός αττικής δεν συζητιούνται καν ...![]()
![]()
:rotflmao:
οκ.μπορει να εχεις δικιο και εγω αδικο.λυπαμαι που δεν θα σας δω αυτη τη δευτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
όταν ανεβαίνουμε και κάνουμε 1500 χλμ για πλάκα σε μια εκδρομη, οι μετακινήσεις εντός αττικής δεν συζητιούνται καν ...![]()