Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: junta ellas

junta ellas

Junta...

..η Χούντα η σωστή, ή πρόστυχη!
    (..ρε κόψε φάτσες!! οι τύποι είναι απίστευτοι! αριστούχοι της ανωτάτης φασιστικής!)
    (..για όσοι δεν αντελήφθησαν.. ο Senior Pinochet και οι κολλητοί του)

Χούντα.. η λέξη των ημερών..
    ..έκλεισε ο Ace of Spades την βουλή να ξεμπερδεύει ... είχε μαζευτεί πολύ η φύρα και σου λεει "δεν κάνω μια εκποίηση;!!" ..και την έκανε... "Το αφεντικό τρελάθηκε!" "Χαρίζουμε κυρίες μου! Χαρίζουμε!!"
    ..και ξαφνιάστηκε το σύμπαν όλο!! ..για λίγο όμως ..και στη συνέχεια συνέχισε.
    ...Θεσμικό πραξικόπημα, Χούντα .. μάγκες ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως!! ..πουστιά μέγιστη και μπινιά ανεπανάληπτη!! ..αλλά μη μου πείτε ότι εξαφνιαστήκατε κιόλας!! ..εδώ και καιρό τα τσιράκια, σου πουλούσαν τρελίτσα και το τουμπεκί έπεφτε επαρκώς ψιλοκομμένο!!

..έβγαινε ο Bulgarακης με offshore να γλυτώνει τα μπικικίνια και στην έλεγε κατάμουτρα!
    "το νόμιμο είναι και ηθικό!! τραβάτε κάνα ζόρι κύριοι;!! "
    ..μόκο το χριστεπώνυμο πλήθος
    ..εβγήκες ο Rousseau με το Βατοπέδι
    "Τι είναι ρε μόρτες.. σάμπως να εξινίσθη η πρόσοψις σας! ..τρέχει οτιδήποτε;!!"
    ..οχι! προς θεού (..κυριολεκτικά!) monsieur Rousseau!! τι να τρέχει, αλίμονο!
    ..τελευταίος εις την λίσταν, ο "οποιαδήποτε σχέση με μπισκότα και σοκολάτες, συμπτωματική και μόνον!"
    "μα τι ακούγεται! τα πήρατε;!!"
    "ΣΑΣ παρακαλώ! με αθώωσαν τα συνεταιράκια και το συνάφι μου!!"
    "ναι, εντάξει..δεν αντιλέγω ..αλλά.."
    "ΤΙΠΟΤΑ!! Δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ.. δεν σηκώνω ΤΙΠΟΤΑ!!"
    ..και άλλοι πολλοί, και πριν και κατα τη διάρκεια και μετα.. αρκετοί για να γραφούν 6-7 τόμοι Τσιφόρου.

..ε, μετά..ολόκληρος Μπέης, κοτζάμ ασίκης και καραμπουζουκλής.. Να μην κάνει και αυτός ενα χουνέρι;!! ..έτσι, να δείξει στα τσιράκια πως γίνεται η φτιάξη (..μην παίρνουν και οι εγκέφαλοι τίποτα αέρηδες και πνοές περίεργες!)
    ..ως εδώ εντάξει και σαφέστατα.. αλλά ρε παιδιά! ..όχι και Χούντα!!

η Junta μπροστά τους είναι ναυτοπρόσκοποι!!
    (χαϊβάνια που τραβάν κουπί!)

..και εξηγούμαι..
    ..στην Junta, αφήνεις μερικά καθίκια (ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι καθίκια, αλλά τους αφήνεις ΕΣΥ!) να μανατζάρουν τα στρατά (..καθότι εσύ είσαι pacifist και pollitically correct και δημοκράτης με αγώνες, και τα σιχαίνεσαι αυτά τα πράγματα! ..αλλά κάποιος πρέπει να τα κάνει!). Ε, το λοιπόν, βράζει βράζει ο φασισμός.. κάποια των ημερών, ερχόσαντε απρόσκλητοι οι νοματαίοι με τα αστεράκια στη στολή και στην λένε ..

" Ρε !"
    "καλώς τα παιδιά τα όμορφα! πως απο ΄δω;! τί έχετε;!"

"Απορίες προς επίλυσιν!"

"Βεβαίως! σας ακούω!"
    "Φίρστ οφ ολ.. ποιός έχει τα όπλα, ποιός τις γεμιστήρες.."
    "μα..εσείς!"
    "Ναϊς!! ..και τώρα στο ζουμερό.. εσύ τι ρόλο βαράς είπαμε;!!"
    "..μα εγώ είμαι η λαϊκή θέλησ.."
    "Βρε ΟΥΣΤ! Αποφασίζομεν και διατάζομεν εις το εξής! ..έχομεν κόμπλεξ με τους άλλους και οποιανούν δε γουστάρει αμα λάχει τον εγεμίζουμε κουμπότρυπες καθότι κατέχομεν τα ειδικά μηχανήματα!"

..και the story goes on .. όπως θα αντιληφθήκατε, σε μια κλασική, πατροπαράδοτη Χούντα κουμάντο κάνουν τα όπλα ..και γι΄αυτό οι χούντες πέφτουν ..
    ..βλέπετε τα όπλα είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στην ιστορια! Είναι ακριβά.. όλοι τα λιγουρεύονται ..λίγοι το παραδέχονται (συνήθως όλοι τα βρίζουν δημοσίως) ..και το ότι βρήκες κάπως τα λεφτά να τα αποκτήσεις δεν σημαίνει ότι δεν θα πουληθούν και σε άλλους ..
    ......η άλλη η Χούντα όμως ... η των ημερών .. είναι, κολλητοί ...ΑΝΙΚΗΤΗ!!
    ...ποιά όπλα και μαλακίες!! ..αυτή βασίζεται στους ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
    ..αυτούς δεν χρειάζεται να τους αγοράσεις ..σε παρακαλάν να σου χαριστούν ..
    ..κάηκε το χωριό, η μάνα, η γυναίκα, τα παιδιά, το σπίτι σου πρόπερσι; ..no problemo 3 χιλιαρικάκια και είσαι εντάξει ..
    "Ο θεός να σε έχει καλά αφέντη!"
    ...τι θέλεις;!!! Σύυνταξηη!! ..Α, πάγαινε ρε!! ..εδώ έχουμε ομόλογα να διαχειριστούμε!! ..με την κωλοσύνταξή σου θα ασχολούμεθα;!
    "..καλά..εντάξει.. μια κουβέντα είπαμε.."
    "..να μην λέτε! ..παρεξηγούμεθα! ..και αφήστε μας στην ησυχία μας, έχουμε να περιφράξουμε κάτι οικοπεδάκια με τον ηγούμενο"

..αρκεί να διοριστεί στην αποκομιδή απορριμάτων ΕΝΑΣ (1) μαντράχαλος, για να ψηφίζει ευλάβικά ΟΛΟ το σοι, εις τον αιώνα τον άπαντα!
    ..και έχουμε φτάσει, η γριά να ψηφίζει συρικνωση του κράτους, ο αγρότης ελεύθερη οικονομία και κατάργηση επιδοτήσεων, ο Δημόσιος υπάλληλας περικοπή προνομίων και ο επαγγελματίας αύξηση των εισφορών!!
    ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΟΥ!!!!
    ..για να μη μακρυγορούμε, οι ΜΑΛΑΚΕΣ μόνο με την μάζα και την απύθμενη ΜΑΛΑΚΙΑ που τους δέρνει, είναι η χρυσή εγγύηση ότι ΑΥΤΗ η χούντα δεν πρόκειται να πέσει ποτέ ΠΟΤΕ!!

Υ.Γ. πόσες και πόσες φορές δεν έχω φτάσει στο αμήν με αυτά που βλέπω αλλά κυρίως με αυτά που τραβάω ..και πάνω που λέω "Ε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!" ..ρίχνω μια ματιά γύρω μου, τους βλέπω όλους ευτυχισμένους (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!!) και λέω ...για ποιόν;
    ET IN ARKADIA EGO

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Μεγαλες αληθειες Ταξιδευτής *2

Οσο για το υγ σου σε καταλαβαινω απολυτα,νοιωθω και εγω ετσι πολλες φορες...Ομως δεν εχει σημασια
    πως βλεπουν οι αλλοι τις πραξεις σου και ποσο σε αβανταρουν.

η αλλαγη θα ερθει μονο αν ταραζεις τα νερα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Re: junta ellas

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής *2

Υ.Γ. πόσες και πόσες φορές δεν έχω φτάσει στο αμήν με αυτά που βλέπω αλλά κυρίως με αυτά που τραβάω ..και πάνω που λέω "Ε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!" ..ρίχνω μια ματιά γύρω μου, τους βλέπω όλους ευτυχισμένους (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!!) και λέω ...για ποιόν;
    Έτσι είναι. Οι περισσότεροι είναι ευτυχισμένοι. Ουσιαστικά αυτή η κατάσταση που βιώνουμε αρέσει στον περισσότερο κόσμο. Ανωμαλία θες, αποβλάκωση, ποιός ξερει γιατί. Αλλά όντως αρέσει.

Δωσε φαί και μπουζούκια στον κόσμο και πάρτους ότι πολυτιμότερο έχουν. Και από την στιγμή που δεν πεινάει η πληοψηφία του λαου, μην περιμένεις να ενδιαφερθούν για κάτι περισσότερο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Re: Re: junta ellas

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ανωμαλία θες, αποβλάκωση, ποιός ξερει
    βόλεμα απλά

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar

Re: Re: junta ellas

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Έτσι είναι. Οι περισσότεροι είναι ευτυχισμένοι. Ουσιαστικά αυτή η κατάσταση που βιώνουμε αρέσει στον περισσότερο κόσμο. Ανωμαλία θες, αποβλάκωση, ποιός ξερει γιατί. Αλλά όντως αρέσει.

Οι φυλακές απ' όπου είναι σχεδόν αδύνατο να αποδράσει κανείς, είναι αυτές που κτίζει μόνος του. Και όσο και αν ταράξεις τα νερά, τρύπες να ανοίξεις στους τοίχους της φυλακής, αν ο άλλος δε θέλει να βγει από μέσα δεν έγινε τίποτα.

Μας περιμένουν πολύ δυσκολότερες ημέρες.....
    :a020:
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Re: Re: Re: junta ellas

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    βόλεμα απλά
    Δεν νομιζω να είναι βόλεμα γιατι δεν είναι οι περισσότεροι βολεμένοι. Υπάρχουν άνθρωποι που τα φέρνουν πολύ δύσκολα βόλτα, πανί με πανί η τσέπη αλλά νιώθουν ότι ζούν στην ωραιότερη χώρα και έχουν το υψηλότερο βιωτικό επειδή έχουμε καλό καιρό και θάλασσα.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για τους περισσότερους.

Μεγάλη μόρφωση τα ταξίδα...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Mπερδευεις τα ταξιδια με την μονιμη διαμονη εξω.

Eπισης πολλοι Ελληνες εχουν ταξιδεψει ή εχουν ακουσει τι γίνεται στο εξωτερικο

Ηρθαν παλι εδω και τι εκαναν?

Κατεβηκαν σε καμια πορεια παραπανω?
    Απαιτησαν παραπανω σεβασμο στις δημοσιες υπηρεσιες με τσαμπουκα?
    Ετριξαν τα δοντακια στο αφεντικο τους που τους πουλαει "κριση"
    και τους κρατα μεχρι τις 8 και 9 το βραδυ? (Με τις ευλογειες των κυβερνωντων βεβαιως)

ΟΧΙ ...

αντι να κορνιζαρουν απο το εξωτερικο τα οσα ειδαν ερχονται και αρχιζουν τις "ευχες"...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,και ουτε ποτε αλλαξε ο κοσμος με ευχολογεια ! ! !

Και στην Αγγλια δουλευουν αλλα μαυρη εργασια δεν υπαρχει
    γιατι και γκαρσονι σε καφετερια να πας τα ενσημα σου θα τα εχεις.Ποσο μαλλον σε αλλες δουλειες...

και σωστα δεν ειναι βολεμα αλλα "υποσχεση για βολεμα" που ειναι αυτη που κουρελιαζει αντιστασεις και
    συνεχως φθανουμε να λεμε παλι στο 0 ειμαστε.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Mπερδευεις τα ταξιδια με την μονιμη διαμονη εξω.

Eπισης πολλοι Ελληνες εχουν ταξιδεψει ή εχουν ακουσει τι γίνεται στο εξωτερικο

Ηρθαν παλι εδω και τι εκαναν?

Κατεβηκαν σε καμια πορεια παραπανω?
    Απαιτησαν παραπανω σεβασμο στις δημοσιες υπηρεσιες με τσαμπουκα?
    Ετριξαν τα δοντακια στο αφεντικο τους που τους πουλαει "κριση"
    και τους κρατα μεχρι τις 8 και 9 το βραδυ? (Με τις ευλογειες των κυβερνωντων βεβαιως)

ΟΧΙ ...

αντι να κορνιζαρουν απο το εξωτερικο τα οσα ειδαν ερχονται και αρχιζουν τις "ευχες"...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,και ουτε ποτε αλλαξε ο κοσμος με ευχολογεια ! ! !

Και στην Αγγλια δουλευουν αλλα μαυρη εργασια δεν υπαρχει
    γιατι και γκαρσονι σε καφετερια να πας τα ενσημα σου θα τα εχεις.Ποσο μαλλον σε αλλες δουλειες...

και σωστα δεν ειναι βολεμα αλλα "υποσχεση για βολεμα" που ειναι αυτη που κουρελιαζει αντιστασεις και
    συνεχως φθανουμε να λεμε παλι στο 0 ειμαστε.
    Προσωπικά το πιστεύω. Αν οι έλληνες έκαναν περισσότερα ταξίδια σε πιο προηγμένες χωρες-κοινωνίες θα είχαν μέτρο σύγκρισης. Γενικά η τάση στους έλληνες είναι να μην ταξιδευουν πολύ και όταν ταξιδεύουν να επιλέγουν περισσότερο ή άκρως τουριστικούς προόρισμούς ή εξωτικούς προορισμούς. Εχω φίλο που πήγε στο Βερολίνο για clubing!

Βέβαια η νοοτροποία που διαμορφώνει ο Ελληνας από την πρώτη δημοτικού είναι τέτοια που δεν του αφήνει και πολλά περιθώρια να είναι ανοιχτόμυαλος και δεκτικός σε ερεθίσματα. Διαμορφώνει απο μικρός ένα ιδιότυπο σνομπισμό.
    Ζούμε στην καλύτερη χώρα του κόσμου. Είμαστε οι πιο έξυπνοι. Όταν εμείς κάναμε ολυμπιακούς αγώνες...... και άλλα τέτοια.

Έτσι λοιπόν ακόμα και το οφθαλμοφανές πλεονέκτημα μιας άλλης κοινωνίας του είναι αδύνατο να το δει και για αυτόν τον λόγο το χλευάζει.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    το τι καναν οι αρχαιοι δεν εχει καμμια σχεση με το τι καναμε εμεις.οποιος πιστευει πως μπορουμε να συγκριθουμε ειναι γελασμενος και νυχτωμενος.η Ελλαδα ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.....και θα συνεχισει να παραπαιει αν δεν μαθουμε να ζουμε σαν ανθρωποι....εμεις φταιμε πανω απ'ολα...ουτε η ατιμωρισια,ουτε η διαφθορα....
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    το τι καναν οι αρχαιοι δεν εχει καμμια σχεση με το τι καναμε εμεις.οποιος πιστευει πως μπορουμε να συγκριθουμε ειναι γελασμενος και νυχτωμενος.η Ελλαδα ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.....και θα συνεχισει να παραπαιει αν δεν μαθουμε να ζουμε σαν ανθρωποι....εμεις φταιμε πανω απ'ολα...ουτε η ατιμωρισια,ουτε η διαφθορα....
    ....οντως....

Συμφωνω στο οτι εμεις φταιμε.Εμεις φταιμε ομως γιατι δεν ασχολουμαστε με τα κοινα σαν λαος,γιατι ξεχναμε ευκολα,ψηφιζουμε χωρις ντροπη το καλυτερο ρουσφετι,δεν ασκουμε πιεση στις κυβερνησεις και εχουμε απαξιωσει την πολιτικη σαν κατι το κακο ενω ειναι η βαση της κοινωνικης ζωης των ανθρωπων.

Με αποτελεσμα να εχουμε διαιρεθει σε συγκρουομενες υποκατηγοριες πολιτων,να χειραγωγουμαστε πανευκολα πλεον και να μην κρινουμε τους πολιτικους ουτε για τις ιδεες τους ουτε για το αποτελεσμα των κυβερνησεων,αφηνοντας ανοιχτο το πεδιο να χειραγωγειται το πολιτευμα και το Συνταγμα σε επικινδυνο βαθμο για την μορφη του.Νομοι περι ευθυνης υπουργων,ουσιαστικα απεριοριστες αρμοδιοτητες στις κυβερνησεις πανω στον κρατικο μηχανισμο ακομα και με 151 βουλευτες,χειραγωγηση της δικαιοσυνης κτλ.

Δυστυχως φως στο τουνελ δεν βλεπω.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Φοβος ειναι.

Φοβισμενοι ειμαστε, ειναι απλο.

Οσο προοδευτικοι και να το παιζουμε εχουμε μεγαλωσει με απιστευτα συντηρητικα προτυπα και τα αναπαραγουμε συνεχως στη ζωη μας.

Το κεραμιδι πανω απο το κεφαλι μας, η δουλιτσα μας, το μηνιατικο, το τι θα πει ο κοσμος (ναι, ναι και αυτο!), το γαμημενο "δοξα τω θεο καλα ειμαι μωρε"....

Τις προαλες συζηταγα με ενα φιλο σχετικα και μου ειπε μια συγκλονιστικη κουβεντα: "ρε μαλακα, δεν θελω να ζω μονο τα Σαββατοκυριακα..."...αουτς γαμοτο μου!

Εχω παψει να πιστευω οτι η αντιδραση -αν ποτε υπαρξει- θα ειναι συλλογικη...συγνωμη κιολας, αλλα στα αρχιδια μου το ποτε θα δεησει ο καθε ρουλης να διαλυσει το ροζ συννεφακι που εχει πλασει στο μυαλο του...το θεμα (και η πραγματικη προκληση) ειναι πως θα διαχειριστω εγω τα του εαυτου μου, οχι το ποτε θα μαζευτουμε μπουγιο να κανουμε ντου...

Αν καταφερουμε λοιπον να υπερνικησουμε τους δικους μας φοβους ο καθενας ξεχωριοστα, μετα δεν θα χρειαστει καν να προσπαθησουμε για κατι συλλογικο, θα εχουν αλλαξει ηδη πολλα.

Re: junta ellas

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής *2
    Junta...

..η Χούντα η σωστή, ή πρόστυχη!
    (..ρε κόψε φάτσες!! οι τύποι είναι απίστευτοι! αριστούχοι της ανωτάτης φασιστικής!)
    (..για όσοι δεν αντελήφθησαν.. ο Senior Pinochet και οι κολλητοί του)

Χούντα.. η λέξη των ημερών..
    ..έκλεισε ο Ace of Spades την βουλή να ξεμπερδεύει ... είχε μαζευτεί πολύ η φύρα και σου λεει "δεν κάνω μια εκποίηση;!!" ..και την έκανε... "Το αφεντικό τρελάθηκε!" "Χαρίζουμε κυρίες μου! Χαρίζουμε!!"
    ..και ξαφνιάστηκε το σύμπαν όλο!! ..για λίγο όμως ..και στη συνέχεια συνέχισε.
    ...Θεσμικό πραξικόπημα, Χούντα .. μάγκες ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως!! ..πουστιά μέγιστη και μπινιά ανεπανάληπτη!! ..αλλά μη μου πείτε ότι εξαφνιαστήκατε κιόλας!! ..εδώ και καιρό τα τσιράκια, σου πουλούσαν τρελίτσα και το τουμπεκί έπεφτε επαρκώς ψιλοκομμένο!!

..έβγαινε ο Bulgarακης με offshore να γλυτώνει τα μπικικίνια και στην έλεγε κατάμουτρα!
    "το νόμιμο είναι και ηθικό!! τραβάτε κάνα ζόρι κύριοι;!! "
    ..μόκο το χριστεπώνυμο πλήθος
    ..εβγήκες ο Rousseau με το Βατοπέδι
    "Τι είναι ρε μόρτες.. σάμπως να εξινίσθη η πρόσοψις σας! ..τρέχει οτιδήποτε;!!"
    ..οχι! προς θεού (..κυριολεκτικά!) monsieur Rousseau!! τι να τρέχει, αλίμονο!
    ..τελευταίος εις την λίσταν, ο "οποιαδήποτε σχέση με μπισκότα και σοκολάτες, συμπτωματική και μόνον!"
    "μα τι ακούγεται! τα πήρατε;!!"
    "ΣΑΣ παρακαλώ! με αθώωσαν τα συνεταιράκια και το συνάφι μου!!"
    "ναι, εντάξει..δεν αντιλέγω ..αλλά.."
    "ΤΙΠΟΤΑ!! Δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ.. δεν σηκώνω ΤΙΠΟΤΑ!!"
    ..και άλλοι πολλοί, και πριν και κατα τη διάρκεια και μετα.. αρκετοί για να γραφούν 6-7 τόμοι Τσιφόρου.

..ε, μετά..ολόκληρος Μπέης, κοτζάμ ασίκης και καραμπουζουκλής.. Να μην κάνει και αυτός ενα χουνέρι;!! ..έτσι, να δείξει στα τσιράκια πως γίνεται η φτιάξη (..μην παίρνουν και οι εγκέφαλοι τίποτα αέρηδες και πνοές περίεργες!)
    ..ως εδώ εντάξει και σαφέστατα.. αλλά ρε παιδιά! ..όχι και Χούντα!!

η Junta μπροστά τους είναι ναυτοπρόσκοποι!!
    (χαϊβάνια που τραβάν κουπί!)

..και εξηγούμαι..
    ..στην Junta, αφήνεις μερικά καθίκια (ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι καθίκια, αλλά τους αφήνεις ΕΣΥ!) να μανατζάρουν τα στρατά (..καθότι εσύ είσαι pacifist και pollitically correct και δημοκράτης με αγώνες, και τα σιχαίνεσαι αυτά τα πράγματα! ..αλλά κάποιος πρέπει να τα κάνει!). Ε, το λοιπόν, βράζει βράζει ο φασισμός.. κάποια των ημερών, ερχόσαντε απρόσκλητοι οι νοματαίοι με τα αστεράκια στη στολή και στην λένε ..

" Ρε !"
    "καλώς τα παιδιά τα όμορφα! πως απο ΄δω;! τί έχετε;!"

"Απορίες προς επίλυσιν!"

"Βεβαίως! σας ακούω!"
    "Φίρστ οφ ολ.. ποιός έχει τα όπλα, ποιός τις γεμιστήρες.."
    "μα..εσείς!"
    "Ναϊς!! ..και τώρα στο ζουμερό.. εσύ τι ρόλο βαράς είπαμε;!!"
    "..μα εγώ είμαι η λαϊκή θέλησ.."
    "Βρε ΟΥΣΤ! Αποφασίζομεν και διατάζομεν εις το εξής! ..έχομεν κόμπλεξ με τους άλλους και οποιανούν δε γουστάρει αμα λάχει τον εγεμίζουμε κουμπότρυπες καθότι κατέχομεν τα ειδικά μηχανήματα!"

..και the story goes on .. όπως θα αντιληφθήκατε, σε μια κλασική, πατροπαράδοτη Χούντα κουμάντο κάνουν τα όπλα ..και γι΄αυτό οι χούντες πέφτουν ..
    ..βλέπετε τα όπλα είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στην ιστορια! Είναι ακριβά.. όλοι τα λιγουρεύονται ..λίγοι το παραδέχονται (συνήθως όλοι τα βρίζουν δημοσίως) ..και το ότι βρήκες κάπως τα λεφτά να τα αποκτήσεις δεν σημαίνει ότι δεν θα πουληθούν και σε άλλους ..
    ......η άλλη η Χούντα όμως ... η των ημερών .. είναι, κολλητοί ...ΑΝΙΚΗΤΗ!!
    ...ποιά όπλα και μαλακίες!! ..αυτή βασίζεται στους ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
    ..αυτούς δεν χρειάζεται να τους αγοράσεις ..σε παρακαλάν να σου χαριστούν ..
    ..κάηκε το χωριό, η μάνα, η γυναίκα, τα παιδιά, το σπίτι σου πρόπερσι; ..no problemo 3 χιλιαρικάκια και είσαι εντάξει ..
    "Ο θεός να σε έχει καλά αφέντη!"
    ...τι θέλεις;!!! Σύυνταξηη!! ..Α, πάγαινε ρε!! ..εδώ έχουμε ομόλογα να διαχειριστούμε!! ..με την κωλοσύνταξή σου θα ασχολούμεθα;!
    "..καλά..εντάξει.. μια κουβέντα είπαμε.."
    "..να μην λέτε! ..παρεξηγούμεθα! ..και αφήστε μας στην ησυχία μας, έχουμε να περιφράξουμε κάτι οικοπεδάκια με τον ηγούμενο"

..αρκεί να διοριστεί στην αποκομιδή απορριμάτων ΕΝΑΣ (1) μαντράχαλος, για να ψηφίζει ευλάβικά ΟΛΟ το σοι, εις τον αιώνα τον άπαντα!
    ..και έχουμε φτάσει, η γριά να ψηφίζει συρικνωση του κράτους, ο αγρότης ελεύθερη οικονομία και κατάργηση επιδοτήσεων, ο Δημόσιος υπάλληλας περικοπή προνομίων και ο επαγγελματίας αύξηση των εισφορών!!
    ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΟΤΡΙΧΕΣ ΣΟΥ!!!!
    ..για να μη μακρυγορούμε, οι ΜΑΛΑΚΕΣ μόνο με την μάζα και την απύθμενη ΜΑΛΑΚΙΑ που τους δέρνει, είναι η χρυσή εγγύηση ότι ΑΥΤΗ η χούντα δεν πρόκειται να πέσει ποτέ ΠΟΤΕ!!

Αυτη η ερωτηση με εχει απασχολησει κι εμενα... μεχρι που ψαχνοντας μεσα μου βρικα την απαντηση... και ειναι και πολυ απλη τελικα...

... αρχικα για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ φιλε!!!

... για να κοιμασε εσυ καλα τα βραδια βλεποντας τον Εαυτο σου να βρισκεται εξω απο το "μαντρι" και ελπιζοντας οτι καποια μερα θα ξυπνησουν και οι υπολοιποι που βρισκονται μεσα... ότι δηλαδη φανταζομαι οτι εκαναν και οι λιγοστοι "φωτισμενοι" μεσα σε εποχες μαζικου "σκότους" οπως πχ στο Μεσσαιωνα κτλ, μεχρι να ερθει η Ωρα του Διαφωτισμου!

Πρωταρχικος σκοπος πιστευω οτι ειναι να κρατιεσαι εσυ ο ιδιος "ξυπνιος", ελπιζοντας οτι καποια μερα θα ξεφυγουν και οι υπολοιποι απο την επιδραση του τηλεκοντολ και τη νοοτροπια του "ραγια" και θα επαναστατησουν εναντια στους συνχρονους τουρκους!

Δεν ειναι ευκολο και πολλες φορες δειχνει και φοβερα ματαιο, αλλα αν πιστευεις κι εσυ οτι η Ελευθερια ξεκινα απο μεσα σου, τοτε αυτο ειναι το πρωτο βημα!

... και μπορει "ενας κουκος να μην φερνει την ανοιξη" αλλα ενας κουκος μπορει να φερει αλλον κουκο και αλλον κουκο και σιγα-σιγα... μην ξεχνας οτι και για την απελευθερωση απο τους τουρκους πηρε 400 χρονια μεχρι να μαζευτουν οι... κουκοι

hasta la victoria siempre!

ΥΓ. Αυτοι που βλεπεις γυρω σου δεν ειναι ευτυχισμενοι... κοιμισμενοι ειναι οι καημενοι!
    Που θα παει... θα ξυπνισουν!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Φοβος ειναι.

Φοβισμενοι ειμαστε, ειναι απλο.

Οσο προοδευτικοι και να το παιζουμε εχουμε μεγαλωσει με απιστευτα συντηρητικα προτυπα και τα αναπαραγουμε συνεχως στη ζωη μας.

Το κεραμιδι πανω απο το κεφαλι μας, η δουλιτσα μας, το μηνιατικο, το τι θα πει ο κοσμος (ναι, ναι και αυτο!), το γαμημενο "δοξα τω θεο καλα ειμαι μωρε"....

Τις προαλες συζηταγα με ενα φιλο σχετικα και μου ειπε μια συγκλονιστικη κουβεντα: "ρε μαλακα, δεν θελω να ζω μονο τα Σαββατοκυριακα..."...αουτς γαμοτο μου!

Εχω παψει να πιστευω οτι η αντιδραση -αν ποτε υπαρξει- θα ειναι συλλογικη...συγνωμη κιολας, αλλα στα αρχιδια μου το ποτε θα δεησει ο καθε ρουλης να διαλυσει το ροζ συννεφακι που εχει πλασει στο μυαλο του...το θεμα (και η πραγματικη προκληση) ειναι πως θα διαχειριστω εγω τα του εαυτου μου, οχι το ποτε θα μαζευτουμε μπουγιο να κανουμε ντου...

Αν καταφερουμε λοιπον να υπερνικησουμε τους δικους μας φοβους ο καθενας ξεχωριοστα, μετα δεν θα χρειαστει καν να προσπαθησουμε για κατι συλλογικο, θα εχουν αλλαξει ηδη πολλα.
    +900 ρε man
    money cant buy me love !!!

Παρόμοια θέματα

1. Bering Lady Ella (που?)
    από PandaDell στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2011, 22:57
  2. follow the money... (ellas ellinwn xristianomatanarxikwn)
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2007, 03:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF