:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
:o :o "εισαι αμαρτωληηηη,δεν σε θελω πιαααα:o :o
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
:o :o "εισαι αμαρτωληηηη,δεν σε θελω πιαααα:o :o
![]()
:rotflmao:
εννοειται οτι καταλαβαινετε το βλεμμα του Πανουργια μου απο το φιλι μου...![]()
εχω το κατιτις μου ο πουστης....![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
παρτε απο το δικο μου, ειναι μεγαλο!
αρχισαμεεεε....
![]()
κοιτας....
Αυτό το βλέμα λέει τόσα πράγματα;;; τι λες ρε παιδί μου να το ψάξω λίγο για να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να πειΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
εννοειται οτι καταλαβαινετε το βλεμμα του Πανουργια μου απο το φιλι μου...![]()
εχω το κατιτις μου ο πουστης....![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal![]()
αααααααααααααααααααααα
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Τελικά δεν μου λέει κάτι το βλέμα του Πανουργιά το κοιτώ τόση ώρα αλλά δεν βγάζω άκρη
Μάλλον παίζει πολύ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τελικά δεν μου λέει κάτι το βλέμα του Πανουργιά το κοιτώ τόση ώρα αλλά δεν βγάζω άκρη
Μάλλον παίζει πολύ
τοτε δες το δικο μου....![]()
![]()
![]()
κοιτας....
Tο είδα σαν να φεύγει λίγο προς τα αριστερά σου!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Είστε ούζα και τα δύο
Τρελοκοτσιδού..!!!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
[B]Tο είδα σαν να φεύγει λίγο προς τα αριστερά σου!!!!!
αν εβλεπες,τι εβλεπα...
δε βαριεσαι...
![]()
κοιτας....
Εβλέπες τίποτα μεγάλο;;;![]()
![]()
Πανουργιά δεν μας τα είπες αυτά................
Τι είδες;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ο Θανάσης σοκάρεται, γιατί καθώς απλώνει τη μπουγάδα στην ταράτσα, πιάνει με την άκρη του ματιού του τον Πάνο να αποχαιρετά έναν ψηλό ξανθό στην παρακάτω γωνία. Κυλότες και μανταλάκια του πέφτουν από τα χέρια καθώς...
Η αδερφούλα του η Έλενα έχει πάει (σε πείσμα του συζύγου της Theo) να δώσει παραγγελία για ένα GSXR1000 Special Yoshimura Edition K5. Έχει μάλιστα ζητήσει να είναι υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Yoshi. Θέλει -κρυφά- να αρχίσει να τρέχει στους αγώνες...
Ο κουμπάρος της, ο Jimbar, δεν ξέρει τίποτα για όλα αυτά. Είναι μακριά, στον πόλεμο, και περιμένει (όταν γυρίσει) να δει την κουμπάρα του με 2 παιδιά (τουλάχιστον) και ένα καλό "σπιτικό". Αυτά σκέφτεται καθώς ριπές πολυβόλων ακούγονται από παντού...
Η καϋμένη η angelm τον περιμένει πλέκοντας χοντρές κάλτσες. Είναι η τελευταία της ελπίδα σ'αυτό τον κόσμο: να γυρίσει ο Jim από τον πόλεμο, να την πάρει μαζί του, και να πάνε για πάντα στην άλλη άκρη του κόσμου, στη Γη της Ευκαιρία, για να δουλέψουν στα καράβια του μακρινού της θείου...
Στην άλλη άκρη του κόσμου, μακρινός θείος, μεγάλος εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της εταιρίας S F Airlines, παρακολουθεί τις τιμές NASDAQ και NIKKEI στα 20 μόνιτορ του γραφείου του. Είναι νευρικός γιατί ο πρόεδρος (ο Μπουσ-της) του έκλεισε 2 από τα 4831 εργοστάσιά του επειδή τον πιέζαν άλλοι όμιλοι. "Έτσι είσαι ρε σκατιάρη", σκέφτεται, "θα με θυμηθείς...", και σηκώνει απότομα το ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.........
τίτλοι-μουσική
τον RSP έντυσαν τα Bering
τον Dirty έντυσαν τα Dainese
τον SF έντυσαν τα Spyke
...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε