Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
κανενας λαστιχάς που να εχει τα bt 016 σε λογική τιμή?(δηλαδη κατω απο 400)
εχεις π.μ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
εχεις π.μ
![]()
εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
![]()
Μόλις συμπλήρωσα 1.800 με τα Rosso και πριν ειχα τα BT-016. Τα BT ηταν εμφανώς πιο μαλακά απο οτι ειναι τα Rosso. ΄Ημουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα ΒΤ, αλλά με εβγαλαν μονο 7.000 χλμ. Χωρίς την μια επίσκεψη στα Μέγαρα μπορεί να με έβγαζαν ακομα 1.000 χλμ έβαλα τα Rosso μπας και βγάλω 10.000-12.000 με λίγο μεγαλύτερη θυσία σε πρόσφυση. ΕίδομενΑρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Ο φιλος θα γνωριζει οτι συγκρινει διαφορετικες κατηγοριες ελαστικων ...στην κατηγορια ΒΤ 016 η αντοιστηχη σε pirelli einai ta rosso... .![]()
Καλυτερα να πληρωνεις λαστιχα παρα fairing κατ'εμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
... λίγο μεγαλύτερη θυσία σε πρόσφυση. Είδομεν ...
Εγω εχω τα BT16 στο 600RR και στα 10000 km που εχω κανει (70% απ'αυτα μεσα στην Πατρα) το πισω ειναι για πεταμα. Εχω ηδη τα επομενα και αυριο μεθαυριο θα τα βαλω.
Η επομενη μου επιλογη θα ειναι τα 003RS αλλα πρεπει πρωτα να πεισω τον εαυτο μου οτι το CBR δεν ειναι motard...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=h-M71vY3n64 (0:53 - 0:57)
Silence in the studio!
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω για 1000...ειδικα για το πισω ελαστικο!Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Μόλις συμπλήρωσα 1.800 με τα Rosso και πριν ειχα τα BT-016. Τα BT ηταν εμφανώς πιο μαλακά απο οτι ειναι τα Rosso. ΄Ημουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα ΒΤ, αλλά με εβγαλαν μονο 7.000 χλμ. Χωρίς την μια επίσκεψη στα Μέγαρα μπορεί να με έβγαζαν ακομα 1.000 χλμ έβαλα τα Rosso μπας και βγάλω 10.000-12.000 με λίγο μεγαλύτερη θυσία σε πρόσφυση. Είδομεν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχεις π.μ
![]()
kai ego thelo tetoio p.m.!!!!![]()
![]()
![]()
![]()