Αφου ελυσα το προβλημα των εκκινησεων με το bros μου σειρα παιρνουν καποια αλλα θεματα που με απασχολουν.....
Ενα απο αυτα ειναι τα μπουκωματα που κανει ωρες ωρες στο ασχετο, ειδικα αν ανοιξω αποτομα το γκαζι, και αποτι εχω παρατηρησει κυριως σε ανηφορες!
Πχ στη ραμπα του γκαραζ μου παντα η μηχανη πασχιζει να ανεβει και παντα κατι παθαινει και μπουκωνει. Το ιδιο και σε μια μεγαλη ανηφορα κοντα στο σπιτι μου, οταν την ανεβαινω. Αντιθετως στο ισιωμα και σε κατηφορες μπουκωνει αρκετα σπανια και μονο αν ανοιξω πολυ αποτομα το γκαζι η πολυ ψηλά...
Αλλο περιεργο που εχω παρατηρησει, που μπορει βεβαια να μην ειναι καθολου περιεργο, αφου δεν γνωριζω απο μηχανες τιποτα σχεδον, ειναι ενα υποπτο σωλινακι που βγαινει κατω απο το ρεζερβουαρ και το οποιο δεν ειναι συνδεδεμενο πουθενα!!Αρχικα μυρισα λιγο να δω τι παιζει και μυριζε εντονα βενζινη, και εβγαιναν ελαχιστες σταγονες(αντε μια δυο, μετα τερμα), μαλλον απο βενζινη. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το σωλινακι ειναι σχεδον ιδιο με αυτο που καταληγει στο μπουζι που φαινεται απο τον ενα κυλινδρο στο πλαι....
Δεν ξερω τελικα αν πρεπει αυτο το σωλινακι να βγαινει ετσι στο ασχετο και να μην καταληγει πουθενα (ειναι μαυρο, αρκετα κοντο, κατω απο το ρεζερβουαρ και σχετικα ελαστικο), αλλα δε θυμαμαι να το χω δει σε αλλη μηχανη. Ισως ειναι κατι φυσιολογικο.Αν καποιος ξερει ας μου πει. Μπορει να ειναι και κατι σχετικο με τις αναθυμιασεις πχ και να πρεπει να ναι ετσι.
Κατα τα αλλα στα μπουκωματα ακομα λυση δεν εχω βρει...Και με προβληματιζει και το οτι συμβαινει στις ανηφορες....(ειτε με γεματο ειτε με αδειο ρεζερβουαρ)