Γαματοι ειναι και εγω απο το video τους ακουσα πρωτη φορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Στραβός παιδάκι μου!Τί περιμένεις!!![]()
Εχει πολυ πραμα στο tube απο κομματια τους![]()
Γαματοι ειναι και εγω απο το video τους ακουσα πρωτη φορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Στραβός παιδάκι μου!Τί περιμένεις!!![]()
Εχει πολυ πραμα στο tube απο κομματια τους![]()
!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
φοβερος!!!
ο ορισμος του freestyler...
malakies emis me tin fantasia mas kaname spoudeotera kolpa
:rotflmao:
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
εδώ me την φαντασία μας Λεωνίδα ειχαμε γκομενα την Εμανουέλα στα 13 μας , δεν υπηρχε χρονος για ποδηλατα!Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
:rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
Καλά μην ορκίζεσαι.... Θέλαμε και μια αληθοφάνεια !!!![]()
Πλάκα πλάκα αν το έβλεπα αυτό σε animation θα ορκιζόμουν οτι ο σχεδιαστής είχε φάει περίεργα μανιτάρια ολλανδικής προέλευσης .....
ρε παιδια, το ποδηλατο πως αντεχει?επισης το εξωγηινος χωρις αναρτησεις πως αντεχει τετοια κολπα??
![]()
:hypnotize
Το σώμα δουλεύοντας σαν ανάρτηση κάνει όλη τη δουλειά Πάνο, για να αντέχει και το ίδιο αλλά και το ποδήλατοΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια, το ποδηλατο πως αντεχει?επισης το εξωγηινος χωρις αναρτησεις πως αντεχει τετοια κολπα??
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το σώμα δουλεύοντας σαν ανάρτηση κάνει όλη τη δουλειά Πάνο, για να αντέχει και το ίδιο αλλά και το ποδήλατο![]()
![]()
θα χει βαλει Ohlins στα γονατα του δεν εξηγειτε αλλιως
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Και στη μέση και στους αγκώνεςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
θα χει βαλει Ohlins στα γονατα του δεν εξηγειτε αλλιως
:rotflmao:![]()
![]()
που το θυμηθηκες το kuwahara ρε κωλογηρα?(κουβαχαρα το λεγαμε μεχρι που μας διορθωσε ενας φραγκατος που το ειχε και μας ειπε οτι ειναι κιουαχαρα...)ειχε σκελετο τιτανιου κι εκανε 40.000 δραχμες...ειχα γεμισει κι εγω σαλια καμποσες βιτρινες εκεινη την εποχη...
υ.γ. εγω παταγα στα πατακια της μπροστα ροδας του bmx και σβουριζα το ποδηλατο στον αερα γυρω γυρω...(ουτε πως το λεγαμε δεν θυμαμαι)και ειλικρινεστατα οταν το εκανα νομιζα οτι θεος ηταν ενα υπερτιμημενο σχολιαροπαιδο...
![]()
![]()
ο ανθρωπος λεμε ειναι μαριονετα...δεν εξηγειται αλλιως...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
κυκλοφορουν πολλοι τελικα......http://www.youtube.com/watch?v=J-PL6...eature=related
"Γύρω γύρω Αντώνη στη μέση το τιμόνι"Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. εγω παταγα στα πατακια της μπροστα ροδας του bmx και σβουριζα το ποδηλατο στον αερα γυρω γυρω...(ουτε πως το λεγαμε δεν θυμαμαι)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"Γύρω γύρω Αντώνη στη μέση το τιμόνι"![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:a029:
![]()